Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Turul 2 BASE SI GEOANABasescu 32,8Geoana 31.7Antonescu 21.8Dupa cum a iesit pana acum,basescu va iesi din nou presedinte,geoana a avut cu 0.9 puncte mai putin decat base
Oana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ma uit la sondaje si imi pun o singura intrebarebah cata prostie e in Romania?Atat de multa...Acum se va alege praful de Romania.
RockaFella Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 In sfarsit cineva care intelege. Daca ne-am duce cu totii la vot n-ar mai avea nicio relevanta cumpararea voturilor, iar cei care se plimba cu autobuzele ar fi cantitate neglijabila. Dar e mult mai simplu sa stai tolanit pe canapea mormaind ca nu-ti convine sistemul.Ideea ta se poate rezuma la un singur cuvant: romani.
Fara_Reguli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cine trebuia sa iasa la final ca voi sa fiti multumiti ?
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ciudat..au anuntat ca au fost pe lista de voturi niste pers care au murit de cativa ani buni..oricum,daca iese geoana presedinte plec din ROMANIA(tara tuturor neliugitatilor),ca nu sunt rom☺n nu sunt legat de aceasta tara,l-am votat pe basescu pt ca mi se pare mult mai bun ca geoana
Razvan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Turul 2 BASE SI GEOANABasescu 32,8Geoana 31.7Antonescu 21.8ai vazut ce fata de "tristete" a facut antonescu atunci cand a aflat ca basescu>geoana? in plus dupa cum am mai zis inainte, antonescu nu a facut absolut nimic decat sa il atace pe geoana toate campania electorala.. bat la pariu ca in turul doi, geoana-basescu, votul lui antonescu o sa se duca la basescu..
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cine trebuia sa iasa la final ca voi sa fiti multumiti ?Crin Antonescu
Razvan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Atat de multa...Acum se va alege praful de Romania.oana, acum sincer cine trebuia sa castige dintre cei de acolo ca sa nu se aleaga praful de romania? ..
Oana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cine trebuia sa iasa la final ca voi sa fiti multumiti ?AntonescuTrebuiau sa opreasca votarea de cand au vazut ca sunt "aranjate" voturile.Geoana si`a trimis oamenii cu autobuzele, Basescu la fel...Suntem o tara infecta. Suntem cumparati cu 20-50 RON. Ne punem tara in pericol pt o suma infima de bani...
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Si bineinteles, de ce ?Ca era cel mai bun?Nu e scandalagiu ca Base si nici nedefinit ca Geoana!Dar trebuie sa recunosc Geoana a meritat sa intre in turul 2 ... gura buna, mult aduce ...
eleodor Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Romanii isi merita soarta asta de rahat . Isi decid soarta in functie de cat ii mituieste unul sau altul si isi vand libertatea pe cativa bani.Neam de iude!Treziti-va pana nu e prea tarziu,sau va e dor de lagarul comunist si de dictatura ,v-au diluat creierii comunistii si nu sunteti in stare sa ganditi singuri.Rusine studentilor ca-si vind viitorul, viata si libertatea pe 30 de lei .Atunci ,pe viitor sa nu va plangeti ca nu aveti unde munci si nu aveti ce manca si nu aveti drepturi.Nu meritati asa ceva . Drepturile sunt pentru oamenii liberi!Jos palaria pentru postul tau!Cu asta ai spus totul! Nu numai ca-si vand libertatea ci pur si simplu nu ii intereseaza , nu s-au saturat sa fie condusi timp de 20 de ani de comunisti precum cei de la PSD & PD-L . Am vazut la tv , aproximativ 3 sferturi din cei care au votat sunt pensionari + oameni DOAR cu clasele primare + profesionala terminata...ceea ce este grav.Exact ce spuneam si eu...cei care termina liceul sau intra la liceu,viitor lor este hotarat de oameni cu 4 claseGeoana si Base in turul 2 ...Sper sa nu iasa Base presedinte ...Base 34,1Geoana 30,9Antonescu 22,1Oprescu 3,4CCSBMai bine Basescu decat Geoana...oricum mi-ar fi placut sa-l vad pe Antonescu in locul lui Geona
MiTzA- Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 AntonescuTrebuiau sa opreasca votarea de cand au vazut ca sunt "aranjate" voturile.Geoana si`a trimis oamenii cu autobuzele, Basescu la fel...Suntem o tara infecta. Suntem cumparati cu 20-50 RON. Ne punem tara in pericol pt o suma infima de bani...De acord.totusi nu reusesc sa inteleg cum de a mai fost votat base dupa atata " bine " facut tarii :)
z3tu Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 AntonescuTrebuiau sa opreasca votarea de cand au vazut ca sunt "aranjate" voturile.Geoana si`a trimis oamenii cu autobuzele, Basescu la fel...Suntem o tara infecta. Suntem cumparati cu 20-50 RON. Ne punem tara in pericol pt o suma infima de bani...+1 ....ne vindem viitorul pentru 30 RON .. suntem jalnici , RUSINE ROMANIAAIA JOACA HORA DIN PD-L SI UNII ROMANI MOR DE FOAME ....RUSINE
Fara_Reguli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ce smecher e Geoana asta. Se da bine pe langa ceilalti candidati, ca sustinatorii lor sa il voteze ... De Basescu de ce nu zice nimic ?
eleodor Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dar trebuie sa recunosc Geoana a meritat sa intre in turul 2 ... gura buna, mult aduce ... Vai ce ai zis Tavi
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Vai ce ai zis Tavi M-am referit la discursul lui politic, de comunist, dar macar decent...
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 antonescu ii duce voturile lui lu basescu..,iar iese basescu nu am nimic impotriva
musthyzz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A devenit mai simplu sau mai complicat ? Hm.
eleodor Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ce ma deranjeaza MULT e ca nu au votat la referendum...
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 antonescu ii duce voturile lui lu basescu..,iar iese basescu nu am nimic impotrivaMai degraba ii pica voturile lui Geoana, majoritatea lor ...Totusi poate ar fi mai bine sa vedem rezultatetele finale, ca poate cele 2 mil de romani din Italia si Spania, o sa mai schimbe ceva %.
assassingirl Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Baaaaa sunteti mosi ? pe voi chiar va intereseaza asa ceva? stiti bine ca oricine o iesi nimic nu se schimba in viata voastra de zi cu zi. what's this waste of time?
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 adevarat tavi..vorba buna mult aduce,geoana este un nesimtit este votat de noi,stapanii universului
musthyzz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 @assassingirlHai mergi la nani. Older people are talking now.
Menum35 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Baaaaa sunteti mosi ? pe voi chiar va intereseaza asa ceva? stiti bine ca oricine o iesi nimic nu se schimba in viata voastra de zi cu zi. what's this waste of time?Realitatea nu e asta . Nu iti dai seama ce va iesi daca iese Presedinte Vadim sau Becali . Damn God ...