octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ceausescu,daca ar mai fi trait.Ne-ar fi fost si mai rau ...
TzuYoshi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ne-ar fi fost si mai rau ...Ai apucat sa traiesti 20 de ani in perioada comunista ca sa faci afirmatii de genu`. De`aia sunt de acord cu tine.
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 daca as alege intre ceausescu si geoana,chiar daca detest geoana,l-as vota pe geoana,cel putin el nu e dictator
uLise Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 daca as alege intre ceausescu si geoana,chiar daca detest geoana,l-as vota pe geoana,cel putin el nu e dictatorCel putin el a fost crescut de perioada populista.Dresat de Iliescu ( care a terminat studiile superioada in Rusia -_- ) si cuibaru lui Nastase
eleodor Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 deci pana acum am stat cu taicameo la televizor si m-am INCHINAT!!! Cum ne hotarasca noua viitorul oamenii cu 4 clase?
Whiplash Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Multumim celor care nu se duc la vot, lasand astfel rezultatul in baza sacoselor electorale cu faina si ulei si a sumelor infime de bani date idiotilor cu patru clase. Chiar creste inima in mine vazand ca n-o sa scapam nici acum de jigodiile neocomuniste.
Bobo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 In nici un caz Basescu. Nu pot vota niciodata pe cineva care cere iertare tiganilor (in numele romanilor) in limba tiganeasca, denumindu-i "frati". Cum isi permite asemenea gest in numele tuturor romanilor, atata timp cat majoritatea infractorilor din tara provin din randurile tiganilor si balanta justitiei atarna greu din cauza faptelor tiganilor?La ce sa ma astept din partea cuiva care danseaza cu tiganii si se pupa cu Bercea Mondialul .. sau cum dracu` ii mai cheama.La capitolul numarului de parlamentari, ok.. se poate reduce nr lor.Oricum nu vor face nimic nici de acum incolo. Nu stiu ce rost are insa un parlament unicameral daca Uniunea Europeana cere tuturor tarilor membre sa aiba o forma de guvernare bicamerala din 2013? Bani aruncati aiurea pentru aplicarea tuturor schimbarilor..degeaba.Aici sunt de acord cu tine , dar pentru votul tiganilor de ce nu ? De ce sa nu mai calce in picioare mandria si onoarea romanilor pentru votul tiganilor?
eugen66 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Romanii isi merita soarta asta de rahat . Isi decid soarta in functie de cat ii mituieste unul sau altul si isi vand libertatea pe cativa bani.Neam de iude!Treziti-va pana nu e prea tarziu,sau va e dor de lagarul comunist si de dictatura ,v-au diluat creierii comunistii si nu sunteti in stare sa ganditi singuri.Rusine studentilor ca-si vind viitorul, viata si libertatea pe 30 de lei .Atunci ,pe viitor sa nu va plangeti ca nu aveti unde munci si nu aveti ce manca si nu aveti drepturi.Nu meritati asa ceva . Drepturile sunt pentru oamenii liberi!
Guest CulleR Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Eu tare ma gandesc ca basescu asta a facut ilegalitati , speram sa nu faca nimica sa castige ceva
Bobo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Romanii isi merita soarta asta de rahat . Isi decid soarta in functie de cat ii mituieste unul sau altul si isi vand libertatea pe cativa bani.Neam de iude!Treziti-va pana nu e prea tarziu,sau va e dor de lagarul comunist si de dictatura ,v-au diluat creierii comunistii si nu sunteti in stare sa ganditi singuri.Rusine studentilor ca-si vind viitorul, viata si libertatea pe 30 de lei .Atunci ,pe viitor sa nu va plangeti ca nu aveti unde munci si nu aveti ce manca si nu aveti drepturi.Nu meritati asa ceva . Drepturile sunt pentru oamenii liberi!Cu asta ai spus totul! Nu numai ca-si vand libertatea ci pur si simplu nu ii intereseaza , nu s-au saturat sa fie condusi timp de 20 de ani de comunisti precum cei de la PSD & PD-L . Am vazut la tv , aproximativ 3 sferturi din cei care au votat sunt pensionari + oameni DOAR cu clasele primare + profesionala terminata...ceea ce este grav.
logs Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Matematic, valoarea unui vot este cu atat mai mare cu cat prezenta la urne este mai mica. Adica, un vot este doar un vot atunci cand procentul celor care participa este de 100%. Dar daca dintre cei care sunt pe liste, nu ma prezint decat eu, atunci votul meu este cel care alege... presedintele.In ultimii ani, profilul votantului roman s-a invartit in jurul a '50 de ani cu 4 clase'. Eu nu vreau ca aceasta categorie sa decida pentru mine. Da, poate ca niciunul dintre candidati nu ma reprezinta, dar cu siguranta voi prefera sa fiu reprezentata mai putin decat deloc.Si mai presus de toate, sa fie alegerea mea, nu a altora ...
z3tu Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mai fratilor , ma uit la tv si nu-mi vine sa cred....voi realizati cata frauda se face in Gara de Nord ? Astia chiar ne cred prosti.....si suntem......unii se vad pt 100 RON...acum rad ....si peste 3-4 luni iar ii auzi ca traim prost :)
RockaFella Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Votul meu s-a dus celui mai flăcău dintre toti: Vadim Tudor. Vadim Idioti. Iar in turul 2, anti PSD. Excelenta ideea de a-mi da 30 RON pt a vota de doua ori. :beer: Baieti buni supraveghetorii de la urne. Desigur, am refuzat politicos deoarece nici un câr-mâz de pe lista nu merita votul meu de doua ori. Am votat cu neschimbarea mult dorita.
Fara_Reguli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cica Basescu si Geoana ar merge mai departe
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Geoana si Base in turul 2 ...Sper sa nu iasa Base presedinte ...Base 34,1Geoana 30,9Antonescu 22,1Oprescu 3,4CCSB
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Basescu 32,8Geoana 31.7Antonescu 21.8 ACEASTA A FOST TURA 1
RockaFella Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cica Basescu si Geoana ar merge mai departeMie-mi pari surprins. Si daca esti, inseamna ca ai neuronii subjugati.
Fara_Reguli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mie-mi pari surprins. Si daca esti, inseamna ca ai neuronii subjugati.ha ?
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mie-mi pari surprins. Si daca esti, inseamna ca ai neuronii subjugati.repet inca o data Basescu 32,8Geoana 31.7Antonescu 21.8cred ca voturile au fost slefuite'
Dr.Oetker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Imi bag ceva in tara asta.Basescu?Vai de capu nostru...
Guest Xspeed Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ma uit la sondaje si imi pun o singura intrebarebah cata prostie e in Romania?
Whiplash Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Matematic, valoarea unui vot este cu atat mai mare cu cat prezenta la urne este mai mica. Adica, un vot este doar un vot atunci cand procentul celor care participa este de 100%. Dar daca dintre cei care sunt pe liste, nu ma prezint decat eu, atunci votul meu este cel care alege... presedintele.In ultimii ani, profilul votantului roman s-a invartit in jurul a '50 de ani cu 4 clase'. Eu nu vreau ca aceasta categorie sa decida pentru mine. Da, poate ca niciunul dintre candidati nu ma reprezinta, dar cu siguranta voi prefera sa fiu reprezentata mai putin decat deloc.Si mai presus de toate, sa fie alegerea mea, nu a altora ...In sfarsit cineva care intelege. Daca ne-am duce cu totii la vot n-ar mai avea nicio relevanta cumpararea voturilor, iar cei care se plimba cu autobuzele ar fi cantitate neglijabila. Dar e mult mai simplu sa stai tolanit pe canapea mormaind ca nu-ti convine sistemul.LE: Evident, decizia a ramas in mana prostilor care au facut cele mai idioate doua alegeri posibile. Avem de ales intre Geoana si Basescu, deci s-au mai dus 5 ani degeaba.