musthyzz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 OOooooh nez exit-poolllul nostru !Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanceeeeeeeee whhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhy !Duamni...ce trip am.hai bre ca nu am mai avut warn de jumate de an. Dare You ! Dare You ! Double Dare You !
frankie Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Capabil din punctul tau de vedere... poate ii intelegi tu limbajul si iesirile.Nu ne trebuie un presedinte doar care crede in Dumnezeu si se crede razboinic , ne trebuie un presedinte diplomat , un presedinte care respecta poporul roman , un presedinte care sa nu fie corupt , un presedinte care nu trebuie sa aibe obligatii fata de "mafie"... un presedinte capabil ! Pe scurt, ne trebuie o femeie :D
eugen66 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Astazi este ziua cea mare :D Il iau pe Oskar cu mine si mergem la vot ... Sper sa se schimbe multe in tara asta dupa saptamana asta cu votarile. Am incredere in Antonescu.Daca face alianta cu pdl pentru a avea majoritate in parlament o sa imi para rau ca nu l-am votat pe vadim.
Bobo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Astazi este ziua cea mare :D Il iau pe Oskar cu mine si mergem la vot ... Sper sa se schimbe multe in tara asta dupa saptamana asta cu votarile. Am incredere in Antonescu.Daca face alianta cu pdl pentru a avea majoritate in parlament o sa imi para rau ca nu l-am votat pe vadim.Nu cred ca o sa faca alianta cu pd-l , daca e sa faca alianta o sa faca alianta sigur cu psd... si nici asta nu e chiar asa de bine...
jim123 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pe scurt, ne trebuie o femeie :D [/quote vaiiii.. si cum ajunge o femeie asa sus Ce cai are la dispozitie si ce modalitati. cine e mai slab aici
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Autocare cu votanti, fara numar ... :(
eugen66 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Tocamai ce am venit de la vot. Am votat Crin Antonescu presedinte!-Reducerea numarului de parlamentar DA-Si ultimul buletin de vot l-am mazgalit (cel cu unicameral) Am scris pe el urmatoarele: Maresalul Antonescu de traia... p.... in mamele voastre o baga-Maresalul Ion Antonescu PRESEDINTE-Injuraturi la adresa evreilor,tiganilor,comunistilor :D- am desenat a a big cock-Hail Hitler si atat :DNumai psd si pdlisti jegosi. Nu are sanse Crin... din pacate
TzuYoshi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Intrebarea ar fi, "Are rost sa votam?" . Eu zic, NU !NU vreti sa fiti condusi de un om care nu stie sa lege 2 cuvinte, dar cei care o fac, si care au fost pana acum la putere, ce au facut?!Au furat, la fel ca toata lumea. Si stiti de ce? Pentru ca stiu sa lege doua cuvinte. (ironic)Nu vreau sa iasa nimeni presedinte. In Romania nu merita nimeni lucrul asta. La noi doar se fura, si nu se va schimba asta niciodata. De ce? Pentru ca fiecare persoana din guvern isi ridica rudele, prietenii s.m.d.p, care la randul lor vin acolo sa fure, pentru ca asa suntem noi romanii. Si eu daca as avea suficienta putere, si as fi acolo sus, as fura de as rupe. Cat despre asa-numitii presedinti, toti fac, toti dreg.. cand de fapt sunt parazitii societatii. O masa de oameni corupti, care la randul lor corup o populatie intreaga prin minciuni si spagi.Asa ca, Votare placuta. \Romania e o tara extraordinar de frumoasa, pacat de guvernare.
Anonim1 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 In turul 2 votul meu va fi clar Anti-Basescu...pentru ca orice ar putea veni nu ne va reprezenta atat de penibil pe plan international si nici nu-si va pune amantele sa fie pe post de Condoleza Rice :)asa e! sa nu-si mai puna amantele, verii sau fratiorii in posturi cheie.ce bine era daca aveam in viata politica aceiasi corectitudine ca pe linkmania....aaa...stai putin ca avem...........Ce?!??-Si ultimul buletin de vot l-am mazgalit (cel cu unicameral) Am scris pe el urmatoarele: Maresalul Antonescu de traia... p.... in mamele voastre o baga-Maresalul Ion Antonescu PRESEDINTE-Injuraturi la adresa evreilor,tiganilor,comunistilor :D- am desenat a a big cock-Hail Hitler si atat :Dsi politicienii or sa citeasca ce ai scris acolo si or sa planga in hohote....sau ai vrut sa-ti citeasca mizeriile aia de numara voturile?bine ca ai drept de vot. pacat ca mintea nu vine odata cu varsta.Asa o sa ajungem
Whiplash Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 In afara de Crin Antonescu, toti ceilalti au avut destule ocazii de a arata de ce sunt in stare, intr-un fel sau altul. Din pacate Crin Antonescu este predispus la a-i fi trase sforile de cei ce finanteaza PNL-ul in cazul in care ar iesi presedinte, ceea ce nu-l face de incredere, indiferent de posibilele lui intentii bune.Remus Cernea e singurul candidat care n-are a face cu circul politic din tara noastra si ar fi interesant de vazut, insa nu va iesi niciodata pentru ca nu va trece de prejudecatile prostimii, care desi vrea o schimbare de la porcii de acum "nu voteaza cu asta ca e pletos frate, n-are fata de presedinte". Sunt sigur ca din astia nu l-a ascultat nimeni macar 2 minute vorbind sa vada diferenta.Votul meu a mers la el oricum. Sper doar sa nu ajunga Geoana in turul doi.
Lancelot Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 hai mai Anonim mai lasa gelozia la o parte ..si deschide-te catre dragoste nu mai pastra ura in tine ..sunt sigur ca vei fi si tu bine :crazy: Ps votat stampilat pupat
cIoLaN Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 am un mesaj catre toti candidatii la presedintie... http://www.youtube.com/watch?v=uoD7-yvpJHgascultati versurile
Bobo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Candidatul PSD, Mircea Geoană, îl devansează cu circa 2 la sută pe Traian Băsescu în preferinţele românilor care au ieşit la urne la primele ore ale dimineţii, anunţă Voxpublica. Sunt citate exit-poll-urile CCSB, INSOMAR şi CURS. Cei doi sunt urmaţi, la mare distanţă, de Crin Antonescu.Astfel, potrivit CCSB, citat de Voxpublica, Mircea Geoană a fost ales de 34 la sută din românii care şi-au exercitat votul în această dimineaţă. Contracandidatul său Traian Băsescu a fost votat de 32 la sută din cetăţenii cu drept de vot, în timp ce candidatul liberal, Crin Antonescu, a primit 18 la sută din voturi.Mircea Geoană a primit cele mai multe voturi şi potrivit INSOMAR, fiind ales de 36 la sută din cetăţenii cu drept de vot. Traian Băsescu a fost votat de 33 la sută dintre români, în timp ce Crin Antonescu a primit voturile a 18 la sută din alegători.Candidatul PSD s-ar afla pe primul loc şi în exit-poll-ul CURS. Mircea Geoană a fost votat de 36 la sută dintre alegători, Traian Băsescu - 34 la sută. Candidatul PNL, Crin Antonescu, a obţinut doar 19 la sută.sursa : editie.roDaca este asa , ne meritam soarta !
Nok!a Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 btw, a fost careva din voi "contactat" de cei care vor sa cumpere voturi? Antonescu ftw! xD
fanaticaldoll Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 btw, a fost careva din voi "contactat" de cei care vor sa cumpere voturi? dap, de geoană. i-am spus că-i dau votul meu pentru 1000 de euro dar a dat înapoi, zgârcitul! <_< btw, ştiaţi câţi ani se dau pentru vot ilegal?
KBK Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 In nici un caz Basescu. Nu pot vota niciodata pe cineva care cere iertare tiganilor (in numele romanilor) in limba tiganeasca, denumindu-i "frati". Cum isi permite asemenea gest in numele tuturor romanilor, atata timp cat majoritatea infractorilor din tara provin din randurile tiganilor si balanta justitiei atarna greu din cauza faptelor tiganilor?La ce sa ma astept din partea cuiva care danseaza cu tiganii si se pupa cu Bercea Mondialul .. sau cum dracu` ii mai cheama.La capitolul numarului de parlamentari, ok.. se poate reduce nr lor.Oricum nu vor face nimic nici de acum incolo. Nu stiu ce rost are insa un parlament unicameral daca Uniunea Europeana cere tuturor tarilor membre sa aiba o forma de guvernare bicamerala din 2013? Bani aruncati aiurea pentru aplicarea tuturor schimbarilor..degeaba.
TzuYoshi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 dap, de geoană. i-am spus că-i dau votul meu pentru 1000 de euro dar a dat înapoi, zgârcitul! <_< btw, ştiaţi câţi ani se dau pentru vot ilegal?Si zi`mi cum poate dovedi cineva ca nu este votul pe care chiar vroiai sa il pui ?
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 se rup cauciucurile de pe stampilele de vot :)))):)))
m4x Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 DA, DA, Secret :D Asa ma gandeam si eu, de ce sa mergem la vot ca nu o sa schimbe cine stie ce .. dar de ce sa nu incercam macar?
fanaticaldoll Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Si zi`mi cum poate dovedi cineva ca nu este votul pe care chiar vroiai sa il pui ?eh, eh... stai că nu pui ok problema. un vot ilegal nu are scris pe el: ăsta e ilegal, am luat bani pe el. indiferent pe cine ai votat, e ideea de a fi prins în flagrant .. şi nu numai. presupun că nu mai poţi fi cumpărat odată ce ai aceeaşi preferinţă cu "negociatorul" tău. îl citeam pe domnul de mai sus, eugen. e modul lui de a îşi striga nemulţumirea, probabil că vor fi mulţi care vor face asta, mult prea mulţi nu vor merge la vot, extrem de greşit după mine. dacă nu aveam dreptul ăsta ieşeam pe străzi că de ce suntem limitaţi, că unde e libertatea. unii au luptat pentru dreptul ăsta.
TzuYoshi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 eh, eh... stai că nu pui ok problema. un vot ilegal nu are scris pe el: ăsta e ilegal, am luat bani pe el. indiferent pe cine ai votat, e ideea de a fi prins în flagrant .. şi nu numai. presupun că nu mai poţi fi cumpărat odată ce ai aceeaşi preferinţă cu "negociatorul" tău. îl citeam pe domnul de mai sus, eugen. e modul lui de a îşi striga nemulţumirea, probabil că vor fi mulţi care vor face asta, mult prea mulţi nu vor merge la vot, extrem de greşit după mine. dacă nu aveam dreptul ăsta ieşeam pe străzi că de ce suntem limitaţi, că unde e libertatea. unii au luptat pentru dreptul ăsta.Si totusi au luptat degeaba. Intr-adevar, nu mai are rost sa votezi. Pentru ce sa o faci? Pentru ca incepe din nou de unde am plecat. Nu o sa se schimbe nimic prea curand. Suntem si vom fii cainele Uniunii Europene.Preturile sunt ca in UE, dar salariile ca in Africa.Asta da libertate. Suntem liberi sa murim de foame.