OmulDeZapada Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ce ai facut ma?Postezi cu alt cont ca sa ma injuri? Ca sa-ti raspund. ) Apropo, stii cum se numit albii care ascult hip hop In usa? WHITE TRASH, pentru ca imita niste gunoaie. http://images.google.ro/images?client=fire...sa=N&tab=wi Astia ti se par tie ca asculta hip-hop?Ti-am zis eu ca esti prost si ca folosesti injuriile care ti-au fost adresate tie de altii. Asta esti si tu. Esti tare mai tupac ( care a murit impuscat ca un sobolan) ) Hai ceau Si tu cum o sa mori?Infipt in pula unui negru?
Bobo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nici nu stiu cu cine sa votez... cred ca pana la urma ramane intre Geoana si Crin ... desii Crin nu stie altceva decat sa atace sa atace si sa atace... campania lui defapt a fost anti campanie pentru basescu si geoana...
Razvan Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 desi Crin nu stie altceva decat sa atace sa atace si sa atace... campania lui defapt a fost anti campanie pentru basescu si geoana...exact asta am observat si eu.. crin antonescu nu zice niciodata ceva concret, doar ataca mereu, iar geoana mereu zice "ar trebui sa", si niciodata "vom face!". as i sayd before, daca unul dintre ei ar trebui sa ma reprezinte basescu al fi ala. sincer nu inteleg cum "le-a dat clasa" antonescu aseara cand el doar a atacat mereu ce a zis geoana... nvm!oricum eu sunt sigur ca in turul doi ajung crin si basescu.
eugen66 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 exact asta am observat si eu.. crin antonescu nu zice niciodata ceva concret, doar ataca mereu, iar geoana mereu zice "ar trebui sa", si niciodata "vom face!". as i sayd before, daca unul dintre ei ar trebui sa ma reprezinte basescu al fi ala. sincer nu inteleg cum "le-a dat clasa" antonescu aseara cand el doar a atacat mereu ce a zis geoana... nvm! oricum eu sunt sigur ca in turul doi ajung crin si basescu. Si ce vrei ma sa zica? Sa promita asa cum au promis toti si nu au facut nimic?Mie imi place de el, are atitudine si am vazut ca vorbeste fara frica cand vine vorba de Rusia.Cred ca Antonescu va avea si votul meu pana la urma.Fara discutii, Crin Antonescu a fost peste asteptari! EU CRED IN EL! Dar din pacate, majoritatea sustinatorilor lui - dupa parerea mea - vor sta acasa, in fata teracotei (sau a semineului, dupa caz) bagand mana-n foc ca nu are sanse, dand crezare sondajelor de opinie. Asa as fi facut si eu, dar gandindu-ma putin, m-am hotarat ca, daca o data-n viata asta cred intr-un candidat, dupa atata neincredere si indiferenta in privinta celorlalti care s-au aruncat in cursa prezidentiala in ultimii douazeci de ani, nu pot sa fac altceva decat sa merg la sectia de votare sa pun stampila acolo unde trebuie. Ca si Crin Antonescu, CRED CA SUNTEM FOARTE MULTI GEOANA AR TREBUI SA CANDIDEZE LA PATRIARHIE SI NU LA PRESEDENTIE ,DACA MODELUL LUI ESTE SECURITUL PATRIARHUL DANIEL Am vazut ca idiotul ala de omuldezapada zicea ceva de unguri ...... Am urmatoare inrtebare...a facut vreodata tara asta ceva bun cu ea insasi cand a fost de capul ei? Poate doar cand a ars Burebista viile. Sa fim sinceri, avem nevoie si de straini, par sa aiba initiativa. Multi ii injurati pe unguri, dar multi v-ati vinde sufletul sa munciti in Spania si Italia. Stiti ce-s romanii acolo? Tot o minoritate.Spere deosebire de tigani,ungurii muncesc. EDIT:Mesaj pentru Shade In 2009 Romania a primit miliarde de euro de la FMI, BM si UE. In plus, in ultimele luni Guvernul a imprumutat zilnic 50 de milioane de euro de pe piata interna. Fiecare roman va avea de platit, statistic, 2500-3000 de euro (imprumutul plus dobinzile). Cu toate acestea, nu sunt bani nici pentru pensii, nici pentru salarii, nici pentru sanatate, nici pentru subventii in agricultura, etc, etc. Basescu si Geoana, ar trebui INTREBATI unde sunt banii. Tot pe ei ii vreti la conducerea tarii?NU!!!!!!
RAPTURE- Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bai fratele meu, nici eu n-am treaba cu politica, dar unii prea refuza sa-si folosesca capul cand voteaza;1. Cum sa-l votezi pe Vadim?!Omu` e nebun de legat si tu il pui presedinte?!Multa minte iti trebuie si tie ...2. Becali?!Trebuie sa fi prea prost ... 3. Cernea?!Bai, nu se cuvine sa judeci oamenii dupa infatisare, dar las-o moarta de data asta. Un presidinte nu poate sa prezinte asa.Si la urma urmei, cine plm e asta? Vine gogu din carciuma sa fie presedinte?Crin Antonescu ftw!
fanaticaldoll Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 raul, remus e numele lui... fratesu' lu romulus. dacă ajung (e un DACĂ imens, cât China), votez cu Oprescu.
eugen66 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bai fratele meu, nici eu n-am treaba cu politica, dar unii prea refuza sa-si folosesca capul cand voteaza;1. Cum sa-l votezi pe Vadim?!Omu` e nebun de legat si tu il pui presedinte?!Multa minte iti trebuie si tie ...Ce vorbesti ma?De ce e nebun?
Stef Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bai fratele meu, nici eu n-am treaba cu politica, dar unii prea refuza sa-si folosesca capul cand voteaza; 1. Cum sa-l votezi pe Vadim?! Omu` e nebun de legat si tu il pui presedinte?! Multa minte iti trebuie si tie ... Si la urma urmei, cine plm e asta? Vine gogu din carciuma sa fie presedinte? Crin Antonescu ftw! #-o Cine spunea de folosirea capului cum trebuie? De ce este nebun? ca ii acuza pe hoti si criminali? Ca este NATIONALIST?
Nok!a Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ultra-nationalist, si nu da bine deloc.still, Antonescu ftw!
Oana Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ce vorbesti ma?De ce e nebun?Probabil s`a referit la modul lui Vadim Tudor de a`si spune punctul de vedere. Trebuie sa recunostem ca de obicei foloseste un timbru mai ridicat decat ar trebui.Nu am nimic cu omu`, este destept, vrea sa ajute tara, sa prinda hotii, criminalii (toti vrem asta), dar rolul de presedinte nu prea il prinde. Trebuie sa te gandesti ca o sa ajungi sa vorbesti cu presedinti din diferite tari, nu ai cum sa te duci la Obama si sa tipi pentru ca doar asa stii tu sa conversezi.@rapture Nu trebuie sa fii prost sa`l votezi pe Becali. Trebuie sa fii credul sa`ti imaginezi ca el va ajunge vreodata presedinte. Omul a facut mult bine romanilor. Este singurul dintre candidati care cred eu ca nu ar avea de ce sa ne fure tara (are destui bani), dar prin modul sau de a se exprima (Vadim 2) isi pierde credibilitatea in fata populatiei.Nu vreau sa par nebuna, dar nu l`as vota pe Remus Cernea nici daca as avea cutitul pus la gat. Omul ala nu are fata sa reprezinte o tara. Vad mai jos posturi legate de Crin Antonescu, ca nu face altceva decat sa`i atace pe Basescu si pe Geoana. Si eu as face acelasi lucru. Ce rost are sa faca promisiuni, asa cum a facut si Basescu, si sa nu se tina de cuvant? Oricine poate sa spuna " O sa fac...O sa dreg". Degeaba...sunt doar vorbe aruncate pentru a impresiona in primul rand pensionarii si copiii.L`am vazut pe unu` postand ca`l voteaza pe Basescu pentru ca a promis usurarea tezelor. :blink: Daca asta este cel mai important in momentul de fata pentru tara...nu mai am nimic de zis.
musLi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Maine pe nici unu , in turu doi pe oricine numai pe Base nu
Bobo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Si ce vrei ma sa zica? Sa promita asa cum au promis toti si nu au facut nimic?Mie imi place de el, are atitudine si am vazut ca vorbeste fara frica cand vine vorba de Rusia.Cred ca Antonescu va avea si votul meu pana la urma.Fara discutii, Crin Antonescu a fost peste asteptari! Pai daca el nu promite nimic...el nu spune nimic concret atunci de ce ii dai votul ? El tot ce a spus in campania lui a fost impotriva lui Geoana si Basescu si tuturor candidatilor...el s-a luat de cumnatul lui Geoana... ca l-a luat de la o banca privata si l-a dus la stat pe un salariu mai MIC .Parerea mea ca oricine ar venii la putere... o sa fim vai de noi , pentru ca toti fura mai mult sau mai putin...Slogan de campanie "Basescu pentru Romania" / "O Romanie de bun simt" sau ceva in genul...ce bun simt si ce basescu pentru romania cand noi suntem umiliti in spitale murim pe scaune... pensionarii stau cu zecile de ore pentru o reteta compensata...intr-o tara in care coruperea este in floare , intr-o tara in care manelele sunt in floare , intr-o tara in care oamenii mor de foame iar cei de "sus" se "scalda" in bani... eu cred ca pana la urma daca se continua in halul asta o sa se ajunga la o noua revolutie... bancile pur si simplu isi bat joc de noi cu dobanzile lor enorme iar statul nu face nimic in privinta asta...nu poti sa-ti cumperi nimic daca nu faci rate...PS: NU traim intr-o tara de cacat , traim intr-o tara in care suntem condusi de niste incompetenti , traim intr-o tara care cei de "sus" pur si simplu isi bat joc de noi ... Romania are potential ! Dar nu stim sa profitam ...noi (populatia) ne-o facem cu mana noastra , cand vad pe astia , "mi-e rusine ca sunt roman"...sa-i fie rusine ca nu respecta eroii din razboi , sa-i fie rusine ca nu respecta eroii de la revolutie , sa ii fie rusine ca nu isi respecta numele si drepelul tarii.
gimy100 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 POTARCA PRESEDINTE :> Nici nu ma duc la vot pentru ca nu am cu cine sa votez!basescu= l-as vota doar din orgoliu profesional ...dar nu :)geoana= n-am incredere in el ,e foarte slab si nu e diferenta prea mare intre psd si pdl =FSN aceasi oameni , acelas grup de interese numai ca se schimba in functie de cine e la putere.antonescu= poate, dar nici in pnl nu am increde, au mai fost ei la putere si cand au avut buget puternic si-au batut joc de el .oprescu=populist.... si atat..vadim= ca deobicei cum il stim,toti il fura el este cel mai curat si el le stie pe toate.si aici se termina lista ,ca ceilalti nici nu intra in calcul.
RAPTURE- Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 #-o Cine spunea de folosirea capului cum trebuie? De ce este nebun? ca ii acuza pe hoti si criminali? Ca este NATIONALIST? Buey, dar tu chiar esti destept ma! De cand e treaba presedintelui sa prinda hotii??! DOH!!! Frantz, pt asta exista politie, justitie si alte nebunii. Un om normal, CU PRETENTII DE PRESEDINTE, nu are astfel de iesiri in public. Dupa mine, toti cei care voteaza Vadim Tudor nu au nici mea mai mica idee despre calitatatile si atributiile pe care trebuie sa le indeplineasca un presedinte. (oricum vadim nu va ajunge NICIODATA, da niciodata presedinte ... pacat de voturile alea) Hai pa! ps; Crin Antonescu ftw! :)
Maledicere Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nu stiu ce sa mai cred. la inceputul campaniei am avut incredere in crin antonescu, acum nu prea stiu ce sa zic. as prefera ca in turul doi sa intre geoana si antonescu NU antonescu si basescu.parerea mea e ca pnl e un partid destul de mic fata de psd si pd-l si ca antonescu nu va avea mare sustinere ca si presedinte. a ezitat sa precizeze o formula guvernamentala. oricum el primeste votul meu, sper ca nu va face prostia sa se alieze cu pd-l si sa formeze cu ei majoritate, caci atunci va dovedi ca este sluga lui base :(anyway, crin ftw!
jim123 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nu obisnuiesc sa ma uit la tv, dar daca stau sa analizez dupa figuri si auzite, imi raman in minte doar 2 candidati1. Oprescu este doctor si sigur stie ceva de spagi, ok e treaba lui ca ia sau nu, dar nu-mi plac aia car vor intai o mica atentie altfel nu se uita la tine mai mult de 2 sec. Imi place ca afacut biciclete in parc herastrau. Parcul izvor, eroilor arata bine si ele, ultimul chiar a avut activitate mai mare(mici spectacole)2. Crin Antonescu, pai nu stiu mare lucru de el, dar il judec dupa comportament si fire. sigur are mai multa vena in el decat Geoana si Basescu. Dintre toti, Becali si Vadim sunt cei mai nebuni si tupeisti...dar totusi1 crin. 2. Opre.sau mai simplu. sa nu-mi patez onoarea(daca iese un prost) votez direct Becali, la caterinca!
mitza4fun Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Oricine numai Base nu! ....!! mai bn Geoana zic eu :D...dar si Antonescu .Dupa alegeri vor fie oamenii bagati in somaj in masa oricine ar fi presedinte.
Bobo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Votati BAsescuPastreaza-ti votul pentru tine , nu spune tu cu cine sa voteze.Si apropo , celui care a zis ca nu voteaza. Parerea mea , nu votezi nu ai voie sa te plangi , nu ai voie sa critici presedintele respectiv , fiecare vot conteaza.
Guest CulleR Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bai fratele meu, nici eu n-am treaba cu politica, dar unii prea refuza sa-si folosesca capul cand voteaza;1. Cum sa-l votezi pe Vadim?!Omu` e nebun de legat si tu il pui presedinte?!Multa minte iti trebuie si tie ...2. Becali?!Trebuie sa fi prea prost ... 3. Cernea?!Bai, nu se cuvine sa judeci oamenii dupa infatisare, dar las-o moarta de data asta. Un presidinte nu poate sa prezinte asa.Si la urma urmei, cine plm e asta? Vine gogu din carciuma sa fie presedinte?Crin Antonescu ftw!De ce sa fii prea prost sa il votezi pe Becali , nimeni nu a facut cat a facut el pentru romania , din candidati astia Eu cred ca merita e destul de capabil deodata ce a facut atatea mi se pare cel mai corect
Bobo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 De ce sa fii prea prost sa il votezi pe Becali , nimeni nu a facut cat a facut el pentru romania , din candidati astia Eu cred ca merita e destul de capabil deodata ce a facut atatea mi se pare cel mai corectCapabil din punctul tau de vedere... poate ii intelegi tu limbajul si iesirile.Nu ne trebuie un presedinte doar care crede in Dumnezeu si se crede razboinic , ne trebuie un presedinte diplomat , un presedinte care respecta poporul roman , un presedinte care sa nu fie corupt , un presedinte care nu trebuie sa aibe obligatii fata de "mafie"... un presedinte capabil ! Dintre toti astia care sunt acum.... nu e nici unu asa.