eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Da, intradevar, primu om in stat si cel care face tot este prim-ministrul, dar daca stam sa ne gandim presedintele il alege, deci tot presedintele e devina :>Sincer, mai mult mi-ar conveni sa-l vad pe Geoana presedinte decat sa fie iara Basescu.Prim ministrul nu face ce vrea el. Daca doreste crearea unei legi noi, nu o poate aplica fara acordul presedintelui
Equilibrium Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Prim ministrul nu face ce vrea el. Daca doreste crearea unei legi noi, nu o poate aplica fara acordul presedinteluiDa, dar totul se leaga printr-un lant, etc Presedintele alege prim-ministrul, prim-ministrul alege ministrii etcPrim-ministrul face mult mai multe decat presedintele, presedintele doar aproba legi, pe cand prim-ministrul imparte bani la ministere, imparte ministere plus altele. Cel putin asa stiu eu.
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ora 19:00 antena 3. Dezbatere intre cei 3 securisti: Geoana, Antonescu(pacat ca poarta numele unui mare om) si curva de Geoana. Vadim isi anunta intrarea desi nu este invitat. O sa se lase cu scandal. Lupta nea Cornele ! Abia astept sa inceapa dezbaterea.
iNm Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cred ca singurul din cei care candideaza, care merita efortul de a merge pana la sectia de votare e Crin Antonescu. Deci cam asta e votul meu. Oricum am fi naivi sa credem ca oricare din ei o sa schimbe ceva radical.
bunny Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Eu nu votez. Nu sunt genul de om care sa se implice in politica, ba chiar detest astfel de subiecte. Tot aceeasi criza va fi, cu oricare din ei la "putere", tot aceleasi probleme vor aparea, tot acelasi sistem de nimic si inutil. Chiar credeti ca schimbati ceva daca discutati politica aici? Una e sa-ti spui votul, alta e sa v-apucati sa comentati de parca ati fi in locul lor, sau ce-ati face voi in locul lor, total bullshit.Au cheltuit atatia bani pe "campaniile astea electorale", pixuri, afise, pliante, te miri ce, maine poimaine vezi si prezervative cu "votati base". Cand cu banii aia puteau face orice altceva in folosul comunitatii. Dar nu, ce dracu, ei sa nu-si faca reclama?
Anonim1 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 am auzit ca e unu pletos.votez cu ala. a fost un chelios acu bag stampila pa pletos
mitza4fun Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 am auzit ca e unu pletos. votez cu ala. a fost un chelios acu bag stampila pa pletos tare:))...pletosu' ala ..e Remus Cernea de la Partidu' Verde....te incurajez sa votezi ...:D
octavian_tavi_3 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Si acum incepe circul lui Vadim, in direct la TV!Au sosit prezidentiabili la dezbatere, in 15 min incepe.
Guest Wandering Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Voi ati si uitat de vremurile cand PSD era la conducere,haos,acum tot pe ei ii votati
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ce sleata de idioti . Basescu cu curvele in spate si Geoana cu jidovii. Se acuza unii pe altii ca niste idioti.Antonescu a castigat detasat. basescu s-a invatat la nasul de lingaului Moraru.ANTONESCU matura cu ceilalti doi pe jos. FENOMENAL! Geoana a inceput iar cu celebrele bla bla - uri cu mariri de salarii, pensii, medicamente prin posta si oameni pe luna. Basescu la fel, vom face vom drege de parca nu el a fost 5 ani presedinte. Si bineinteles nelipsitii moguli, masoni, extraterestri! Penibili fostii FSN-isti. ANTONESCU e cel mai tare.Imi pare rau de Vadim ca nu a fost acolo. Nu scapau jegosii aia de gura lui. Vadim stie multe , dar nu este lasat sa spuna totul. LUPTA VADIM!
ANdy5 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dupa vizionarea dezbaterii daca votez cu cineva votez cu Crin Antonescu
Razvan Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Si acum incepe circul lui Vadim, in direct la TV!Au sosit prezidentiabili la dezbatere, in 15 min incepe.pe ce post e vadim?@eu sincer tot la basescu raman.. why? remus cernea nu are oricum nicio sansa pentru ca majoritatea nu voteaza cu un "pletos" so my vote will be useless anyway, si in niciun caz nu vreau sa iasa geoana.. insa basescu este intr-adevar un om inteligent, si oricare dintre ei trei ar iesi presedinte oricum nimic nu s-ar schimba.. ala cu "antonescu matura cu ei".. eu zic ca basescu a fost cel cu raspunsurile cele mai coerente si cu remarcile cele mai inteligente, geoana si-a prezentat ideile, iar antonescu nu a facut decat sa fie agresat, concret nu a prezentat cam nimic. oricum nu-mi pasa de tara asta, dar daca ar fi cineva din toti aia sa ma reprezinte cu siguranta basescu ar fi acelaps: ce am observat, geoana zice mereu "ar trebui sa facem", dar niciodata "daca as fi eu as face asta!"
Guest gabycsplayer Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 cu jiji becali...poate se inmultesc bisericile:))
octavian_tavi_3 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 cu jiji becali...poate se inmultesc bisericile:))Si ce legatura au bisericile, cu problemele tarii?
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 pe ce post e vadim? @.. insa basescu este intr-adevar un om inteligent, si oricare dintre ei trei ar iesi presedinte oricum nimic nu s-ar schimba.. ala cu "antonescu matura cu ei".. eu zic ca basescu a fost cel cu raspunsurile cele mai coerente si Cele mai inteligente ?))))))))))))))))) A facut praf. Numai avea argumente
Domino628 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Imi pare rau de Vadim ca nu a fost acolo. Nu scapau jegosii aia de gura lui. Vadim stie multe , dar nu este lasat sa spuna totul. LUPTA VADIM! Lupta Vadim!Scrie-le poezii cum ii scriai pe versuri Elenei Ceausescu: Oda catre tovarasa Elena Ceausescu, prima femeie a tarii Elena Ceausescu, omul ce intruchipeaza pe vecie Femeia acestei natii, atat de plina de virtuti, Mandrie, cinste, frumusete si monument de harnicie, Pentru acestea toate, iata, iti vine dreapta tarii sa saruti. E mama, plina de iubire si om politic, cu renume Si e savantul, pentru care nici o izbanda nu e grea. Ea duce faima stiintei noastre si a tarii in intreaga lume Iar patria o proslaveste si se mandreste azi cu ea. Aceasta nobila plamada e un destin si o constiinta Tovarasa e de o viata eroului national Iar existenta lor de lupta - o glorioasa biruinta Pe drumul rascolit de patimi sub arcul tarii triumfal, In tot ce face ea aduce un spor de cinste si candoare, Un intelept si un fluviu de omenie Pecetea ei de puritate se simte in fiece lucrare Pe unde calca cresc izvoare si macii ii infloresc sub pasi. @Nu inteleg un lucru: De ce dracii astia de unguri continua sa fie atat de nesimtiti?M-am uitat acum pe TVR ca se dadeau spot-urile de campanie, a fost tiganul ala a zis spot-ul in romaneste.Dupa el unugurul zice in ungureste.Da' tiganu' de ce n-a zis si el pe tiganeste?Aaa, pt ca el stie ca este candidat la presedentia ROMANIEI, nu a UNGARIEI! http://www.politico.ro/clipuri/57.html Nu vi se pare un discurs diferit si mai CREDIBIL decat promisiunile facute din fundul galelitor portocalii si rosii?
Odyzzeus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Prim ministrul nu face ce vrea el. Daca doreste crearea unei legi noi, nu o poate aplica fara acordul presedinteluiUnde scrie asta? :) Daca doreste "crearea" nu o poate "aplica"? Nu inteleg. Guvernul poate initia legi (pe care le propune Parlamentului) sau poate chiar legifera (adica a face legi),in anumite conditii, de altfel restrictive.Da, dar totul se leaga printr-un lant, etc Presedintele alege prim-ministrul, prim-ministrul alege ministrii etcPrim-ministrul face mult mai multe decat presedintele, presedintele doar aproba legi, pe cand prim-ministrul imparte bani la ministere, imparte ministere plus altele. Cel putin asa stiu eu.Presedintele nu "aproba" nici o lege. Presedintele semneaza doar Decretul de promulgare a legii. Poate cel mult refuza sa semneze acel decret si mai poate trimite legea inapoi in Parlament pentru a fi reexaminata. Daca in urma reexaminarii legea se intoarce la el in aceeasi forma, trebuie sa o promulge.Asta pentru a elucida atributiile "de legiferare" ale presedintelui.@Legat de intentia de vot, daca i-as fi vazut pentru prima data azi pe cei trei candidati de pe sticla, pe Basescu l-as fi eliminat ca potential destinatar al votului meu pentru cel putin urmatoarele idei de revizuire a Constitutiei: "obligarea Parlamentului sa voteze candidatul propus de presedinte pentru functia de prim ministru" si, a doua idee "geniala" "inlaturarea prerogativei Parlamentului de a suspenda Presedintele".Asta ar fi un prim pas, poate unul mic, daca nu catre o mini dictatura, mai mult ca sigur catre un regim prezidential, iar eu unul m-am saturat de "tatuci". Si, cum stim ca lui Basescu nu-i place sa conduca decat de unul singur, nu ma mira intentiile lui de a slabi celelalte puteri ale statului. Geoana mi s-a parut ca a preluat acelasi limbaj pe care il folosea Iliescu - limba de lemn. Vorbit mult, spus de fapt nimic.Cel mai "viu" dintre ei mi s-a parut Antonescu, care, daca voi merge sa votez, va avea votul meu.Despre restul, "pletosul" din pacate nu are nici o sansa, deci ar fi un vot irosit, iar nea' Gigi sau Vadim cred ca ne-ar intoarce in Evul Mediu daca ar ajunge vreodata in functia de sef al statului. M-a surprins la modul neplacut numarul de sustinatori ai lui Vadim in acest topic.
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Lupta Vadim!Scrie-le poezii cum ii scriai pe versuri Elenei Ceausescu: @Nu inteleg un lucru: Ati gasit nod in papura? Bravo mai rapere, nigare sau ce manelar de america oi fi si tu. Cat despre tiganu ala. Sunt sigur ca nu ai urmarit emisiunile politice prezentate pe tvr 1. A fost invitat potarca asta, cu satra de tigani in platou,la final le-a dedicat un mesaj in tiganeasca TIGANILOR. Dupa care a tradus si zicea ceva de genu : Eu sunt inima voastra si o sa lupt pentru drepturile voastre. Foarte patetic
OmulDeZapada Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ati gasit nod in papura? Bravo mai rapere, nigare sau ce manelar de america oi fi si tu Raper?Raper inseamna violator, n-ai nimerit-o, ma-ta n-a depus nicio plangere. Nigare?Wtf is this?Poate nigger, in orice caz nu sunt negru. Manelar de America?Eu nu ascult manele, nu mai folosi jignirele ce ti-au fost adresate tie. Cat despre tiganu ala. Sunt sigur ca nu ai urmarit emisiunile politice prezentate pe tvr 1. A fost invitat potarca asta, cu satra de tigani in platou,la final le-a dedicat un mesaj in tiganeasca TIGANILOR. Dupa care a tradus si zicea ceva de genu : Eu sunt inima voastra si o sa lupt pentru drepturile voastre. Foarte patetic E nu-l sustin pe Potarca, faceam o observatie pe care tu nici macar n-ai inteles-o dar te-ai bagat ca musca-n cacat fara sa citesti atent. In concluzie esti prost ca si canditatul pe care-l sustii, cand n-ai argumente intr-un punct de vedere incepi sa arunci cu glod. ps: ce-ai cu "raperii", esti frustrat de EuGen? jLXN_GZ_i6k
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Raper?Raper inseamna violator, n-ai nimerit-o, ma-ta n-a depus nicio plangere. Nigare?Wtf is this?Poate nigger, in orice caz nu sunt negru. Manelar de America?Eu nu ascult manele, nu mai folosi jignirele ce ti-au fost adresate tie. E nu-l sustin pe Potarca, faceam o observatie pe care tu nici macar n-ai inteles-o dar te-ai bagat ca musca-n cacat fara sa citesti atent. In concluzie esti prost ca si canditatul pe care-l sustii, cand n-ai argumente intr-un punct de vedere incepi sa arunci cu glod. ps: ce-ai cu "raperii", esti frustrat de EuGen? jLXN_GZ_i6k Ce ai facut ma?Postezi cu alt cont ca sa ma injuri? ) Apropo, stii cum se numit albii care ascult hip hop In usa? WHITE TRASH, pentru ca imita niste gunoaie. Asta esti si tu. Esti tare mai tupac ( care a murit impuscat ca un sobolan) ) Hai ceau edit:Cred ca MIRCEA GEOANA a fost penibilul serii, neavand replici a apelat la vreo 5 biletele la sustinatorii sai din spate, cred ca un presedinte nu trebuie condus din spate, trebuie sa fie ferm, hotarat si coerent in discurs!!!Penibil.....
Oana Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Votul meu merge la Crin Antonescu. Le`a dat clasa in seara asta :).Ceva sa va amuze :D http://www.trilulilu.ro/Otz3larul/cdf0ee2c1e6872
Lancelot Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mda eu l-am lasat deschis..pentru ca stiam ca e nevoie de un topic in care sa se discute si problema asta ardenta a votului :) problema e ca majoritatea de aici au dat niste raspunsuri infantile..iar extremistii au jignit un pic lumea :) ceea ce nu e ok ..Ps on topic..oscilez ..probabil primul tur Oprescu..cu bune si cu rele..el nu apartine aceleiasi linii de partid impuse de marii concurenti :)..desi e posibil sa-i dau votul lui Antonescu pe ultima suta de metri In turul 2 votul meu va fi clar Anti-Basescu...pentru ca orice ar putea veni nu ne va reprezenta atat de penibil pe plan international si nici nu-si va pune amantele sa fie pe post de Condoleza Rice :)