SpAnCHoC Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mesaj personal2PacThugLifeWestSide sadasdsad, acum 5 minuteDelete Post Quote PostFacultatea de gaming*****Mesaje: 580Inscris: 11-January 09 Hahahahahah fututi gura matii de copil smile.gif ai 14 ani si ai inceput sa ai tupeu sa comentezi pe forumuri? pai fututi crucea matii de retardat hai mars la tv ca ti-au inceput desenele distrusule sad.gif--------------------http://www.imgstand.com - FREE IMAGE UPLOAD!si ziceti ca sunteti oameni destepti
GIMMY Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ti-am lasat pm! :)mai vrei unu?Mars ma tigan imputit,dai unu si la proasta de mata:))
i sin Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mars ma tigan imputit,dai unu si la proasta de mata:))Keep going :) oricum daca e ceva iti zic prin pm nu aici :) hai go on pustiulica :rofl1:
NoComment Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 sa mori tu ..... asistent.. sezi !: )n)Meriti o acadea pentru reclama gratis pentru Basescu ... Si un ban permanent pentru comportamentul tau fata de un admin linkmaniapS: Topicul asta devine inutil ... eu nu stiu cum de a rezistat pana acum ...
SidoX Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Meriti o acadea pentru reclama gratis pentru Basescu ... Si un ban permanent pentru comportamentul tau fata de un admin linkmania pS: Topicul asta devine inutil ... eu nu stiu cum de a rezistat pana acum ... De ce sa se inchida topicul ? nu topicului ii lipsesc neuronii
GIMMY Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Meriti o acadea pentru reclama gratis pentru Basescu ... Si un ban permanent pentru comportamentul tau fata de un admin linkmania pS: Topicul asta devine inutil ... eu nu stiu cum de a rezistat pana acum ... sezi si tu ! te-ai trezit sa comentezi thuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nebunoo ),hai go la samp acolo ca n-ai treaba pe aici
NoComment Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 De ce sa se inchida topicul ? nu topicului ii lipsesc neuronii Pentru ca se posteaza tot felul de tampenii ...
SidoX Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pentru ca se posteaza tot felul de tampenii ...Uitate mai bine , pana sa apara gimilika cel fara neuroni totul era ok , dupa aia a inceput cearta .
NoComment Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Oricum de maine nu mai conteaza ... si nu isi mai are rost ... isca mai multe certuri ... intelegi ? :)
SidoX Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Oricum de maine nu mai conteaza ... si nu isi mai are rost ... isca mai multe certuri ... intelegi ? :)Ai dreptate :-? ...Mai bine sa fie inchis de prin seara asta , ca maine o sa inceapa lumea cu " vaai a iesit comunistu` ala "
Maledicere Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 pana maine seara este timp destul sa fie inchis . si oricum daca va fi inchis ce ii va opri pe incuiati sa deschida n topics cu "a iesit comunistu" ? :>
Razvan Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 cred ca mai bine va uitati la meci decat sa aberati pe aici.. btw romania-chile 50-15
Redemption Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Niciunul nu este o optiune viabila, prin urmare ori imi voi anula votul, ori pur si simplu nu ma voi prezenta la vot. In momentul de fata, viata politica din Romania tinde mai mult spre divertisment (show-urile politice fiind circuri de prost gust), decat spre argumentarea si promovarea unei ideologii, dovada fiind incapacitatea politicienilor de a purta o campanie electorala curata prin argumentarea planurilor lor de guvernare, folosindu-se in schimb de atacuri la persoana.
Guest Xspeed Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 nu exista viata politica in romaniae moarte politicaeu raman cu goana, o sa merg la votpe base, nu pot sa il votez, nu vad decat un marinar incult cu tupeu si gura mare...ceea c caracterizeaza romania perfect ( mai putin partea cu marinar, ca nu mai avem flota )
Lancelot Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 sa mori tu ..... asistent.. sezi !: )n)Mai taci ,fa,comunist-o! :gives: :gives:Cu fa sa vb cu aia care te`a fatat.comunisto* analfabetule!Copile , esti cel mai mare prost de pe forumul asta :tiphat:mai vrei unu?inchis. suspenduri desigur..stampile..alea aleaPS dani ti-am inteles optiunea din primele 4 posturi si caricaturi..nu e nevoie de campanie electorala pe forum.PPS restyk,,v-a fost greu sa va abtineti nu?:)