Jump to content
SmecherasDeArad

Cu Cine votezi :P ?

Recommended Posts

Posted

si eu am primit telefoane de genu inainte de primu' tur

natural, am spun intr-un mod politicos multe lucruri de rau despre base

la sfarsit, mi-a spus:

"foarte bine, suntem fericiti de alegerea ta, voteaza basescu pt o tara mai buna...sau bla bla bla cum e sloganu"

am ramas....wtf? tocmail l-am injurat 5 minute :))

ma rog, cineva castiga niste bani din asta, sa le facem un bine :)) un telefon nu poate sa schimbe parerea cuiva...doar daca esti chiar bolovan

Posted

mana dreapta a lui geoana

Xde_lCciQb4

fiecare partid are lichelele lui.Nu a spus nimeni de pe aici ca il iubeste pe vanghelie si nu inteleg ce vrei sa demonstrezi prin acest video?

Posted

GIMMY tu nu intelegi multe. fiecare are lichelele lui, dar asta e prea de tot. si are si influenta mare in partid. doar e presedintele partidului pe bucuresti.

nici vanghelie nu intelege cum e cu conjugarea.

Guest AdrIaN-MG
Posted

Ti-ar mumata aia , mai ai si la locatie Timisoara , tu ai habar ba cretinule ce a fost in 1989 ? A stai , inca nu erai creeat atunci , rau , poate te impusca unu dracu' si mureai acolo . Scarba dracu' , sa-ti fie rusine !

BA muisto vezi cum vb ai fost tu ba zdreanto in tm la revolutie sa iei gloante pe langa tine sau parintii mei si alti

Posted

GIMMY tu nu intelegi multe. fiecare are lichelele lui, dar asta e prea de tot. si are si influenta mare in partid. doar e presedintele partidului pe bucuresti.

nici vanghelie nu intelege cum e cu conjugarea.

bine pa..

Posted

Dar tu chiar crezi ca un om la 50 de ani nu este capabil sa gandeasca de unul singur?

Nu l`am votat pe Geoana in primul tur, l`am votat pe Crin Antonescu. Din moment ce el a decis sa i se alature lui Geoana, inseamna ca stie ceva.

Basescu este un om nul.

S`a folosit de foarte multe persoane pentru a ajunge presedinte.

Campania lui din 2004 a fost pe banii lui Patriciu. Ce a facut dupa ce a ajuns presedinte? L`a bagat la puscarie.

Cand l`a bagat pe Becali la puscarie nu s`a gandit cat bine a facut "ciobanu`" ala sinistratilor si oamenilor bolnavi. Nu s`a gandit ca fetele lui Becali vor ramane cu sechele vazandu`si tatal cum este ridicat din casa de catre politie. De ce i`a facut rau? Pentru ca Becali a avut curajul sa spuna ce hot este presedintele.

Basescu este un om chiar prost. Nu are habar de nici o limba straina, ne`a facut de ras peste tot pe unde a colindat.

Intereseaza`te cine a fost Geoana pana sa apara in Romania. Unde a studiat, cu cine a stat la masa, cu cine a discutat despre politica.

Nu este normal sa fim condusi de "Popeye"(marinar) al Romaniei.

eu am crezut candva ca Geoana e capabil sa gandeasca singur, dar de cativa ani incoace mi-a dovedit ca nu poate.. cand l-a facut Iliescu prostanac a comentat ceva? Nu, binenteles. Cand PSD a decis sa intre la guvernare cu PD-L ca sa pupe pe Basescu pt postul de premier, Geoana a comentat ceva? Nu, binenteles. Acu cand s-au aliat cu astia de la PNL, Geoana a comentat ceva? Nu, binenteles.

Imi pare rau ca l-am aparat pe Becali, in ultimele luni mi-am dat seama cine e cu adevarat Becali. Respect pentru constructii, dar e un terminat. Daca era intr-adevar cine se declara, nu s-ar fi bagat intre astia mari.

p.s. si eu pot sa cumpar o diploma de la Harvard cu cateva zeci, sute de mii de euro si dupa aceea ma laud.. sincer nu mi-a demonstrat ca a studiat la Harvard, daca da face Universitatea aia de ras..

p.s.1 dar cea mai mare panarama e Antonescu.. sincer cand i-am vazut programul am crezut ca e baiat destept.. dar m-am inselat.. sa-l ataci pe Geoana si dupaia sa te aliezi cu el? =)) Si sa mai zici si ca "voturile mele vor merge la Geoana" .. de cand si pana cand decide el la cine merg voturile?

p.s.2 stii bine ca nu tin cu Basescu, dar deocamdata nici unul nu mi-au demonstrat ca merita sa-i ia locul.. atata timp cat ataca, nu sunt buni ca presedinti.. clar.. de ce nu i-ati dati toti o sansa lu Remus Cernea? sau lu Eduard Manole? atunci nu va mai plangeti

dar de indicatiile preotilor sa voteze cu psd ce zici?

asa e la mine la bunici...

90% din preoti sunt pe interes :)

@ON: cred ca voi vota nul de data asta 90%.. 10% cu Basescu..

Posted

' date='Dec 3 2009, 01:52' post='4473506']

eu am crezut candva ca Geoana e capabil sa gandeasca singur, dar de cativa ani incoace mi-a dovedit ca nu poate.. cand l-a facut Iliescu prostanac a comentat ceva? Nu, binenteles. Cand PSD a decis sa intre la guvernare cu PD-L ca sa pupe pe Basescu pt postul de premier, Geoana a comentat ceva? Nu, binenteles. Acu cand s-au aliat cu astia de la PNL, Geoana a comentat ceva? Nu, binenteles.

Imi pare rau ca l-am aparat pe Becali, in ultimele luni mi-am dat seama cine e cu adevarat Becali. Respect pentru constructii, dar e un terminat. Daca era intr-adevar cine se declara, nu s-ar fi bagat intre astia mari.

p.s. si eu pot sa cumpar o diploma de la Harvard cu cateva zeci, sute de mii de euro si dupa aceea ma laud.. sincer nu mi-a demonstrat ca a studiat la Harvard, daca da face Universitatea aia de ras..

p.s.1 dar cea mai mare panarama e Antonescu.. sincer cand i-am vazut programul am crezut ca e baiat destept.. dar m-am inselat.. sa-l ataci pe Geoana si dupaia sa te aliezi cu el? =)) Si sa mai zici si ca "voturile mele vor merge la Geoana" .. de cand si pana cand decide el la cine merg voturile?

p.s.2 stii bine ca nu tin cu Basescu, dar deocamdata nici unul nu mi-au demonstrat ca merita sa-i ia locul.. atata timp cat ataca, nu sunt buni ca presedinti.. clar.. de ce nu i-ati dati toti o sansa lu Remus Cernea? sau lu Eduard Manole? atunci nu va mai plangeti

90% din preoti sunt pe interes :)

@ON: cred ca voi vota nul de data asta 90%.. 10% cu Basescu..

P.S.3? Nintendo Wii?

Remus Cernea nu are şanse politice într-o ţară crestină, să-şi termina masteratul şi mai vorbim, nu eşti preşedinte dacă l-ai citit pe Cioran. Mai caută şi tu pe net şi vezi ce declaraţii face domnul Cernea, de genul: "România o să devină o ţară perfecta atunci când v-a avea preşedinte o tigancă atee şi lesbiana". În cazul ăsta prefer o ţară imperfectă, prefer să mor incult şi ignorant în faţa ştiinţei, decât să-mi văd ţara pe mâna celor ca domnul Cernea. Nu cred că înaintaşii noştri pentru asta au murit.

Posted

P.S.3? Nintendo Wii?

Remus Cernea nu are şanse politice într-o ţară crestină, să-şi termina masteratul şi mai vorbim, nu eşti preşedinte dacă l-ai citit pe Cioran. Mai caută şi tu pe net şi vezi ce declaraţii face domnul Cernea, de genul: "România o să devină o ţară perfecta atunci când v-a avea preşedinte o tigancă atee şi lesbiana". În cazul ăsta prefer o ţară imperfectă, prefer să mor incult şi ignorant în faţa ştiinţei, decât să-mi văd ţara pe mâna celor ca domnul Cernea. Nu cred că înaintaşii noştri pentru asta au murit.

eu l-am dat ca exemplu pe Remus Cernea, puteati pe oricine in afara de pampalai ca si Basescu, Geoana, Antonescu, Oprescu, Becali, Kelemen si Vadim (atata timp cat au partidele alea in spate nu sunt buni).. si cred ca a glumit acolo, dar tu ai luat-o de buna :))

p.s. daca sunteti multumiti cu ce aveti de ce va plangeti?

p.s.1 a fost Base ieri la carcotasi.. mi-a placut de el ca a avut simtul umorului, daca era Geoana sigur se oftica =))

Posted

base poate sa planga la comanda. un mare actor viu e asta pacat ca nu se acorda premiul oscar si ptr politicieni.

antonescu e un zero si pare mai prostanac ca prostanacu

prostnacu il lasa pe antonescu sa vorbeasca pentru ca el nu se descurca cu intrebarile.

Posted

' date='Dec 3 2009, 10:28' post='4473805']

eu l-am dat ca exemplu pe Remus Cernea, puteati pe oricine in afara de pampalai ca si Basescu, Geoana, Antonescu, Oprescu, Becali, Kelemen si Vadim (atata timp cat au partidele alea in spate nu sunt buni).. si cred ca a glumit acolo, dar tu ai luat-o de buna :))

p.s. daca sunteti multumiti cu ce aveti de ce va plangeti?

p.s.1 a fost Base ieri la carcotasi.. mi-a placut de el ca a avut simtul umorului, daca era Geoana sigur se oftica =))

Grijă mare la P.S-uri, deja devii fan Sony.

Cu riscul de a mă certa cu toţi de pe forum, întreb:

1.Oare cât de prost trebuie să fii să-l votezi pe Remus Cernea?

2.Se votează după cât de lung am parul, după atitudinea cioraniană, sau dupa echer şi compas?

3.Neaparat dacă am parul lung, ascult Nirvana şi am tricou negru cu Metallica, trebuie să-l votez pe Cernea?

4.Ai nevoie de cultură sau de profesionalism pentru a deveni un presedinte model, sau de ambele?

5.Când aspiri să devii şef de stat, afirmaţiile se fac înainte sau după ce cugeţi?

Am votat în primul tur cu Vadim, din spirit naţional, era singurul care merită în opinia mea, dar n-am plâns, n-am jelit, n-am facut polemici pe forum, tocmai pentru că mi-am dat seama ce prost am fost, n-am votat nici acum 4 ani şi de când mă ştiu, de scârbă nu votez, pentru că nu am cu cine şi nici nu o să am vreodată. România este pierdută şi nu e vina lor, ci a noastra a tuturor. De asta moare România, de prostie.

Posted

Grijă mare la P.S-uri, deja devii fan Sony.

Cu riscul de a mă certa cu toţi de pe forum, întreb:

1.Oare cât de prost trebuie să fii să-l votezi pe Remus Cernea?

2.Se votează după cât de lung am parul, după atitudinea cioraniană, sau dupa echer şi compas?

3.Neaparat dacă am parul lung, ascult Nirvana şi am tricou negru cu Metallica, trebuie să-l votez pe Cernea?

4.Ai nevoie de cultură sau de profesionalism pentru a deveni un presedinte model, sau de ambele?

5.Când aspiri să devii şef de stat, afirmaţiile se fac înainte sau după ce cugeţi?

Am votat în primul tur cu Vadim, din spirit naţional, era singurul care merită în opinia mea, dar n-am plâns, n-am jelit, n-am facut polemici pe forum, tocmai pentru că mi-am dat seama ce prost am fost, n-am votat nici acum 4 ani şi de când mă ştiu, de scârbă nu votez, pentru că nu am cu cine şi nici nu o să am vreodată. România este pierdută şi nu e vina lor, ci a noastra a tuturor. De asta moare România, de prostie.

Nu intru in intrebarile tale pentru ca sunt retorice :P

Dar am sa spun urmatoarele lucruri: Basescu cel securist condamna comunismul o.O cum puteti sa credeti asa ceva ? sunteti orbi ? Pe bune @ Sly ca si eu as fi votat cu Vadim dar este populist, nationalist adica oarecum extremist, and that's a big no-no for romania in ue.

@ The Wizard corecteaza-ma daca gresesc, sunt din provincie : moare sectorul 5 cu vanghelie in frunte?

Posted

votati cu Vadim, va va duce pe toti la spitalul de nebuni.. pe unguri ii va deporta si pe tigani ii va omora =))

Posted

Nu intru in intrebarile tale pentru ca sunt retorice :P

Dar am sa spun urmatoarele lucruri: Basescu cel securist condamna comunismul o.O cum puteti sa credeti asa ceva ? sunteti orbi ? Pe bune @ Sly ca si eu as fi votat cu Vadim dar este populist, nationalist adica oarecum extremist, and that's a big no-no for romania in ue.

@ The Wizard corecteaza-ma daca gresesc, sunt din provincie : moare sectorul 5 cu vanghelie in frunte?

Nu cred nici în Basescu, nici în Geoana, de asta nici nu votez. Dar nu-l pot vota nici pe Cernea. Sunt destule argumente, dar nu-şi au rostul acum.

Crezi într-o salvare naţională pe cale amiabilă. Te-aş ruga să cauţi pe Youtube, masacrele de la Ip şi Trăznea.

' date='Dec 3 2009, 12:22' post='4474031']

votati cu Vadim, va va duce pe toti la spitalul de nebuni.. pe unguri ii va deporta si pe tigani ii va omora =))

Eu am crezut că poţi mai mult. Învaţă să te informezi mai mult, nu arunca etichete înainte să cunoşti un om.

Posted

Nu cred nici în Basescu, nici în Geoana, de asta nici nu votez. Dar nu-l pot vota nici pe Cernea. Sunt destule argumente, dar nu-şi au rostul acum.

Crezi într-o salvare naţională pe cale amiabilă. Te-aş ruga să cauţi pe Youtube, masacrele de la Ip şi Trăznea.

Eu am crezut că poţi mai mult. Învaţă să te informezi mai mult, nu arunca etichete înainte să cunoşti un om.

Nu cred intr'o rezolvare amiabila. dar la nivel european s'au tras niste semnale de alarma in privinta lui vadim :P de'aia spuneam. sincer cred ca el e in stare sa faca curat prin orice metode in romania. doar ca pozitia romaniei fata de UE ar fi in pericol daca ar ajunge presedinte. atata tot.

Posted

pot mai mult, dar cand e vb de oameni ca si Becali sau Vadim nu ma intereseaza, pot fi ei cat de nationalisti si inteligenti vor, dar daca nu stiu sa le foloseasca intr-un scop constructiv n-are rost..

p.s. cat despre Remus Cernea pot sa zic ca nu-l cunosc prea bine.. l-am votat pentru ca eu no votez escroci, iar cei 7 reprezentanti ai marilor partide mi-au demonstrat ca asta sunt.. spre deosebire de cei 6, Basescu are simtul umorului, mi-a demonstrat-o si aseara la carcotasi..

Posted

Nu cred intr'o rezolvare amiabila. dar la nivel european s'au tras niste semnale de alarma in privinta lui vadim :P de'aia spuneam. sincer cred ca el e in stare sa faca curat prin orice metode in romania. doar ca pozitia romaniei fata de UE ar fi in pericol daca ar ajunge presedinte. atata tot.

Cum cred în Băsescu şi Geoană, aşa cred şi în U.E. Deci chiar nu are nicio revelanţă, atâta timp cât statele membre sunt conduse de masonerie.

Posted

momentan, si probabil multa vreme de'acu incolo vom depinde de ajutoarele date de UE. sigur va trebui sa ne milogim, sa stam in 4 labe si sa acceptam orice conditii. poftiti fanilor basescu unde ne'a adus guvernul boc :P

LE: sunt curios ce raspuns imi va da Wizard :-?

Posted

' date='Dec 3 2009, 12:38' post='4474072']

pot mai mult, dar cand e vb de oameni ca si Becali sau Vadim nu ma intereseaza, pot fi ei cat de nationalisti si inteligenti vor, dar daca nu stiu sa le foloseasca intr-un scop constructiv n-are rost..

p.s. cat despre Remus Cernea pot sa zic ca nu-l cunosc prea bine.. l-am votat pentru ca eu no votez escroci, iar cei 7 reprezentanti ai marilor partide mi-au demonstrat ca asta sunt.. spre deosebire de cei 6, Basescu are simtul umorului, mi-a demonstrat-o si aseara la carcotasi..

Mai bine ai fi votat sticla de ulei şi punga cu orez, ar fi părut mult mai uman, mult mai cinstit. Cum dracu să votezi un om, deşi nu-l cunoşti, nu ştii ce platformă politică are şi în ce ape se scaldă, dar să-l votezi doar că ceilalţi par mai escroci decât ăsta. Nu era mai bine să nu votezi cu nimeni?

Posted

' date='Dec 3 2009, 12:38' post='4474072']

are simtul umorului, stie sa planga la comanda sa ii impresioneze pe fraieri. sa'i dea cineva un oscar :)

plus ca e fost securist dar pentru ca are puterea, scoate la iveala doar dosarele de securitate ale 'dusmanilor'

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...