Guest alexinho61 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sunt pentru a atrage voturi. Mai octaviane stim cu totii ca in urmatorii anii nu se va schimba nimic in tara asta. Suntem vai de noi, inapoiati..
octavian_tavi_3 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sunt pentru a atrage voturi. Mai octaviane stim cu totii ca in urmatorii anii nu se va schimba nimic in tara asta. Suntem vai de noi, inapoiati..Vom traii si vom vedea ...
The Wizard Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 manipulare masiva in media. oamenii sunt pe strazi si numai nasul arata.restul tvr, realitatea, antenele, etc. tac malc.NU MAI VREM COMUNISTII LA PUTERE!!!JOS ILIESCUJOS GEOANAJOS JEGUL DE ANTONESCU
octavian_tavi_3 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 NU MAI VREM COMUNISTII LA PUTERE!!!Ca Basescu?
andix3x Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze , my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politicians are Mircea Geoana and Traian Basescu .
The Wizard Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ca Basescu?daca basescu era comunist nu aveau realitatea, antenele atata libertate la batjocorit presedinti. asa ca asta iese din discutie. basescu daca era comunist presa era ca aia din vremea lu nastase.
dvL Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Votez Basescu . Geoana e mai hot ca hotii , nu ca Basescu n-ar fi :) .
Guest AdrIaN-MG Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Votez Geoana AFARA AFARA CU CHIORU DIN TARA uni sunteti orbi si acuma Basescu nu e comunist? a fost in nomenclatura lu Ceausescu daca stiti ce inseamna aia dati in dex cum poate prosti lumea chioru asta si cu inculta aia de ficasa .SA TRAITI BINE
The Wizard Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ba mu-istule lasa dex-ul, mu-ul si pune mana pe o carte de gramatica.nu stiu de ce dar basescu cred ca scrie mai bine ca tine.
Guest AdrIaN-MG Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ba mu-istule lasa dex-ul, mu-ul si pune mana pe o carte de gramatica.nu stiu de ce dar basescu cred ca scrie mai bine ca tine.in primu rand mu-ista e mata si in al 2-lea rand iate cu chioru tau si dute in padure
Guest alexinho61 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ba termninatii ma, va certatii pentru prostii. Atat Geoana cat si Basescu ne vor fura in continuare cat pot de bine.
NoComment Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cum puteti cel mai prost presedinte pe care l-a putut avea Romania ? ... ma refer la Basescu ... ce a facut el pentru tara asta ? A adus la putere un premier de toata jena ... ne-a vandut flota ... bea ca porcu ... si ca sa se descopere ca mai bate si copii... si sa nu ma luati ca e trucaj ca am stat mai mult si m-am uitat la Tv si a fost demonstrat in repetate randuri ca nu e trucaj ... in fine ... nu zic ca Geoana si Antonescu sunt mai buni ... dar decat cu Basescu mai bine fara presedinte ...
Guest alexinho61 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cum puteti cel mai prost presedinte pe care l-a putut avea Romania ? ... ma refer la Basescu ... ce a facut el pentru tara asta ? A adus la putere un premier de toata jena ... ne-a vandut flota ... bea ca porcu ... si ca sa se descopere ca mai bate si copii... si sa nu ma luati ca e trucaj ca am stat mai mult si m-am uitat la Tv si a fost demonstrat in repetate randuri ca nu e trucaj ... in fine ... nu zic ca Geoana si Antonescu sunt mai buni ... dar decat cu Basescu mai bine fara presedinte ...In spatele lui Geoana stau totii Comunisti. > Iliescu/Dinu Patriciu, si multi alti. De asta se teme "lumea" sa voteze cu Geoana, el ca om ar fii bun, insa e ciupit de fund de totii comunisti si se va lasa influentat.
NoComment Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 In spatele lui Geoana stau totii Comunisti. > Iliescu/Dinu Patriciu, si multi alti. De asta se teme "lumea" sa voteze cu Geoana, el ca om ar fii bun, insa e ciupit de fund de totii comunisti si se va lasa influentat.Nu stiu ce sa zic ... nu prea m-a interesat politica ... dar cand vad pe unii ca il ridica il slavi pe Basescu ... ma cam deranjeaza pentru ca el chia n-a facut nimic "Sa traim bine" Intrebarea mea pentru fanii lu` Basescu : De ce tot mai multi romani pleaca in strainatate sa sclaveasca la straini ca o ducem bine ?pS: mi-am descoperit niste greseli ... va rog sa ma scuzati ...
Guest alexinho61 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pentru ca in Romania nu sunt banii. 30% sunt Someri:)). Suntem praf si pulbere.P.S - Si eu am doar 16-17 ani, dar tot vad la Televizor porcarii cu Alegerile astea.. si am inteles de ce se teme lumea..
Guest DilixR Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Votez Geoana AFARA AFARA CU CHIORU DIN TARA uni sunteti orbi si acuma Basescu nu e comunist? a fost in nomenclatura lu Ceausescu daca stiti ce inseamna aia dati in dex cum poate prosti lumea chioru asta si cu inculta aia de ficasa .SA TRAITI BINE Ti-ar mumata aia , mai ai si la locatie Timisoara , tu ai habar ba cretinule ce a fost in 1989 ? A stai , inca nu erai creeat atunci , rau , poate te impusca unu dracu' si mureai acolo . Scarba dracu' , sa-ti fie rusine !
The Wizard Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 in primu rand mu-ista e mata si in al 2-lea rand iate cu chioru tau si dute in paduremama nu joaca mu, dar tu dai dovada de prostie crasa.esti var cu vanghelie?
Guest smiley_real92 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nu prea ma intereseaza cine ne conduce,pentru ca pe mine nu m'a ajutat niciodata cu nimic... cred ca ar trebui o schimbare. Ala de la PSD.
Stef Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pana saptamana trecuta ma contraziceam cu tata, el cu Geoana eu o tineam cu Basescu, pana sambata cand m-am dus la tara la bunici, si pe masa vad cam 20 de afise cu ANTIPSD, ok np se ataca ca prosti, seara suna telefonul (fix) raspund eu si aud..."BLABLABLA...am sunat acum 2 saptamani si v-am rugat SA VOTATI DA pentru referendum, referendumul a avut un procent de ...blabla, peste 1 saptamana vor avea loc alegerile prezidentiale si VA SFATUIM sa votati cu Traian Basescu" am ramas o_O, pana sa constientizez si sa il injur bine mi-a inchis...Acum trageti voi concluzia, acest lucru da dovada de? :whistle: Pai daca omul ala da 30 de telefoane pe seara si vorbeste frumos la 2 3 babute, nu le castiga voturile?
The Wizard Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 dar de indicatiile preotilor sa voteze cu psd ce zici?asa e la mine la bunici...
mitza4fun Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ceausescu a condus mai bn... si a avut 4 clasa...si a facut autostrazi ..baraje ..locuri de munca etc. in 20 de ani nu a facut nimeni nimic :-j se lauda cu 40 km de autostrada a fost el prost ca nu lasa oamenii sa manance..ca in rest giugiuca http://antibasescu.com/?p=309
ChoWdeR Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pana saptamana trecuta ma contraziceam cu tata, el cu Geoana eu o tineam cu Basescu, pana sambata cand m-am dus la tara la bunici, si pe masa vad cam 20 de afise cu ANTIPSD, ok np se ataca ca prosti, seara suna telefonul (fix) raspund eu si aud..."BLABLABLA...am sunat acum 2 saptamani si v-am rugat SA VOTATI DA pentru referendum, referendumul a avut un procent de ...blabla, peste 1 saptamana vor avea loc alegerile prezidentiale si VA SFATUIM sa votati cu Traian Basescu" am ramas o_O, pana sa constientizez si sa il injur bine mi-a inchis...Acum trageti voi concluzia, acest lucru da dovada de? :whistle: Pai daca omul ala da 30 de telefoane pe seara si vorbeste frumos la 2 3 babute, nu le castiga voturile?vineri seara a sunat telefonul fix ... era o cucoana ce vroia sa ii zic opinia mea despre traian basescu si despre geoana si cu cine as vota eu ... ii spun frumos ca nu am varsta ca sa votez si nu tare ma intereseaza politica si ea tot insista spunamdu-mi ca e spre binele tarii sa il alegem pe base ...
GIMMY Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pana saptamana trecuta ma contraziceam cu tata, el cu Geoana eu o tineam cu Basescu, pana sambata cand m-am dus la tara la bunici, si pe masa vad cam 20 de afise cu ANTIPSD, ok np se ataca ca prosti, seara suna telefonul (fix) raspund eu si aud..."BLABLABLA...am sunat acum 2 saptamani si v-am rugat SA VOTATI DA pentru referendum, referendumul a avut un procent de ...blabla, peste 1 saptamana vor avea loc alegerile prezidentiale si VA SFATUIM sa votati cu Traian Basescu" am ramas o_O, pana sa constientizez si sa il injur bine mi-a inchis... Acum trageti voi concluzia, acest lucru da dovada de? :whistle: Pai daca omul ala da 30 de telefoane pe seara si vorbeste frumos la 2 3 babute, nu le castiga voturile? vineri seara a sunat telefonul fix ... era o cucoana ce vroia sa ii zic opinia mea despre traian basescu si despre geoana si cu cine as vota eu ... ii spun frumos ca nu am varsta ca sa votez si nu tare ma intereseaza politica si ea tot insista spunamdu-mi ca e spre binele tarii sa il alegem pe base ... sigur nu era elena udrea la telefon? sau era doar o admiratoarea a elenei udrea?