Guest Xspeed Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 basescu presedinte :X idolu tiganilor:)) e bun bate bine
eseeet_ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pe mn nici nu ma mai intereseaza,sper sa iasa basescu ca mai rau de atat nu poate fi,in loc sa iasa geoana idolul tuturor dictatorilor ca iliescu, vanghelie mai bine basescu
GIMMY Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ceausescu Iliescu constantinescu basescu toti in escu ) http://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM...player_embedded traiasca basescu si toti tiganii
mitza4fun Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Eu il simpatizez p Geoana ...sa nu se termine in escu
Guest Xspeed Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mXe4f0dExRM hai mah ca nu e asa rea melodiadeja ma convinspe mn nici nu ma mai intereseaza,sper sa iasa basescu ca mai rau de atat nu poate fifacem un pariu pe chestia asta?oricum, nu ar trebui sa gandim asa, ar trebui sa alegem pe cineva care ne reprezinta si care ne ajuta...nu pe ala care fura mai putin sau care o sa faca mai putin dezastru
eseeet_ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mXe4f0dExRM hai mah ca nu e asa rea melodiadeja ma convinsfacem un pariu pe chestia asta?oricum, nu ar trebui sa gandim asa, ar trebui sa alegem pe cineva care ne reprezinta si care ne ajuta...nu pe ala care fura mai putin sau care o sa faca mai putin dezastruadica pe geoana ala care doar cu vorba spune ceva si dupacea cand iese presedinte sta la palatul cotroceni cu picioarele pe masa si se uita cati bani ii vin in contul bancar nu nu..
GIMMY Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 adica pe geoana ala care doar cu vorba spune ceva si dupacea cand iese presedinte sta la palatul cotroceni cu picioarele pe masa si se uita cati bani ii vin in contul bancar nu nu.. ce gandire de prescolar si ce argumente de copii infantili ).
eseeet_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ce gandire de prescolar si ce argumente de copii infantili ). hehe veni ala cu 33 de posturi pe forum care face spam si este analfabet,you're gay Nu ma duc la vot,nu am cu cine sa votez
Guest Wandering Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ce gandire de prescolar si ce argumente de copii infantili ). a trecut de ora ta de culcare!! EDIT: Nu votez cu nimeni
Guest DilixR Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hehe veni ala cu 33 de posturi pe forum care face spam si este analfabet,you're gayNu ma duc la vot,nu am cu cine sa voteztu chiar esti RITARD . si el stie engleza maa , dar are 12 ani . cica nu are cu cine vota , dar tu nici buletinu nu l-ai scos si vorbesti de vot . ISH HOITULE !
GIMMY Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hehe veni ala cu 33 de posturi pe forum care face spam si este analfabet,you're gay Nu ma duc la vot,nu am cu cine sa votez daca nu vontezi cu nimeni la ce mai comentezi in aceasta sectiune , copil facut la betie . Analfabet e tactu ala prost ,care te-a facut cu solcan )
eseeet_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 tu chiar esti RITARD . si el stie engleza maa , dar are 12 ani . cica nu are cu cine vota , dar tu nici buletinu nu l-ai scos si vorbesti de vot . ISH HOITULE !iti facusi cont nou sa ma injuri pe alt cont?..ce imatur
Guest Wandering Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 daca nu vontezi cu nimeni la ce mai comentezi in aceasta sectiune , copil facut la betie . Analfabet e tactu ala prost ,care te-a facut cu solcan ) esti atat de prost incat nici nu stii sa vorbesti si dillixr ala e clar celalalt cont al tau,sigur ai luat vreun suspend si acum vii sa iti faci cont pe aici,cica copil facut la betie,dar tu esti copita de caine
GIMMY Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 esti atat de prost incat nici nu stii sa vorbesti si dillixr ala e clar celalalt cont al tau,sigur ai luat vreun suspend si acum vii sa iti faci cont pe aici,cica copil facut la betie,dar tu esti copita de caine esti atat de prost incat iti curge scuipat din gura eset,wandering=acelasi maimutoi portocaliu.
eseeet_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 esti atat de prost incat iti curge scuipat din gura eset,wandering=acelasi maimutoi portocaliu. si tu aceeasi copita de cal
GIMMY Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 si tu aceeasi copita spermatica de calVAy ce mi-ai zis-o :( , oricine are dreptul sa fie prost,dar unii ca tine abuzeaza de acest privilegiu .
eseeet_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 VAy ce mi-ai zis-o :( , oricine are dreptul sa fie prost,dar unii ca tine abuzeaza de acest privilegiu .esti retardat,nu ai drept de vot,ai mai putin de 10 ani -> esti copil care trebuie maturat de pe aceasta planeta,defapt chiar trebuia sa te nasti la orfelinat in burta lui mata adevarata(aia care da cu matura_)_
fly-with-me Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :crazy: DA TU INTERESEAZATE CINE A FOST NEA ILIESCU.DACA BASESCU E PROST GEOANA E CEL MAI PROST!Toti sunt prosti si pe deasupra sunt niste MARI hoti!
Guest alexinho61 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Basescu, deja ne-am obisnuit sa ne fure el, daca votam cu altu ala poate sa ne fure si mai mult.
octavian_tavi_3 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Basescu, deja ne-am obisnuit sa ne fure el, daca votam cu altu ala poate sa ne fure si mai mult. Sau mai putin? Auzi azi la tv ceva interesant, ca Iohannis, stiti voi tipul propus de PNL, si acceptat si de PSD si UDMR, ca va face finantarea de la bugetul de stat a proiectelor importante din marile orase imuna la culoarea politica ... stiti si voi cu cati banuti s-au "ales" unii in urma borduriadelor ...