Jump to content
SmecherasDeArad

Cu Cine votezi :P ?

Recommended Posts

Posted

basescu presedinte :X idolu tiganilor:))

e bun

bate bine :))

Posted

pe mn nici nu ma mai intereseaza,sper sa iasa basescu ca mai rau de atat nu poate fi,in loc sa iasa geoana idolul tuturor dictatorilor ca iliescu, vanghelie mai bine basescu

Posted

mXe4f0dExRM

hai mah ca nu e asa rea melodia

deja ma convins

pe mn nici nu ma mai intereseaza,sper sa iasa basescu ca mai rau de atat nu poate fi

facem un pariu pe chestia asta?

oricum, nu ar trebui sa gandim asa, ar trebui sa alegem pe cineva care ne reprezinta si care ne ajuta...nu pe ala care fura mai putin sau care o sa faca mai putin dezastru

Posted

mXe4f0dExRM

hai mah ca nu e asa rea melodia

deja ma convins

facem un pariu pe chestia asta?

oricum, nu ar trebui sa gandim asa, ar trebui sa alegem pe cineva care ne reprezinta si care ne ajuta...nu pe ala care fura mai putin sau care o sa faca mai putin dezastru

adica pe geoana ala care doar cu vorba spune ceva si dupacea cand iese presedinte sta la palatul cotroceni cu picioarele pe masa si se uita cati bani ii vin in contul bancar nu nu..

Posted

adica pe geoana ala care doar cu vorba spune ceva si dupacea cand iese presedinte sta la palatul cotroceni cu picioarele pe masa si se uita cati bani ii vin in contul bancar nu nu..

ce gandire de prescolar si ce argumente de copii infantili :))).

Posted

hehe veni ala cu 33 de posturi pe forum care face spam si este analfabet,you're gay

Nu ma duc la vot,nu am cu cine sa votez

Guest Wandering
Posted

a trecut de ora ta de culcare!!

EDIT: Nu votez cu nimeni

Posted

hehe veni ala cu 33 de posturi pe forum care face spam si este analfabet,you're gay

tu chiar esti RITARD . si el stie engleza maa , dar are 12 ani . cica nu are cu cine vota , dar tu nici buletinu nu l-ai scos si vorbesti de vot . ISH HOITULE !

Posted

daca nu vontezi cu nimeni la ce mai comentezi in aceasta sectiune , copil facut la betie .

Analfabet e tactu ala prost ,care te-a facut cu solcan :)))

Posted

tu chiar esti RITARD . si el stie engleza maa , dar are 12 ani . cica nu are cu cine vota , dar tu nici buletinu nu l-ai scos si vorbesti de vot . ISH HOITULE !

iti facusi cont nou sa ma injuri pe alt cont?..ce imatur

Guest Wandering
Posted

daca nu vontezi cu nimeni la ce mai comentezi in aceasta sectiune , copil facut la betie .

Analfabet e tactu ala prost ,care te-a facut cu solcan :)))

esti atat de prost incat nici nu stii sa vorbesti si dillixr ala e clar celalalt cont al tau,sigur ai luat vreun suspend si acum vii sa iti faci cont pe aici,cica copil facut la betie,dar tu esti copita de caine

Posted

esti atat de prost incat nici nu stii sa vorbesti si dillixr ala e clar celalalt cont al tau,sigur ai luat vreun suspend si acum vii sa iti faci cont pe aici,cica copil facut la betie,dar tu esti copita de caine

esti atat de prost incat iti curge scuipat din gura :))

eset,wandering=acelasi maimutoi portocaliu.

Posted

si tu aceeasi copita spermatica de cal

VAy ce mi-ai zis-o :( , oricine are dreptul sa fie prost,dar unii ca tine abuzeaza de acest privilegiu .

Posted

VAy ce mi-ai zis-o :( , oricine are dreptul sa fie prost,dar unii ca tine abuzeaza de acest privilegiu .

esti retardat,nu ai drept de vot,ai mai putin de 10 ani -> esti copil care trebuie maturat de pe aceasta planeta,defapt chiar trebuia sa te nasti la orfelinat in burta lui mata adevarata(aia care da cu matura_)_

Guest alexinho61
Posted

Basescu, deja ne-am obisnuit sa ne fure el, daca votam cu altu ala poate sa ne fure si mai mult.:))

Posted

Basescu, deja ne-am obisnuit sa ne fure el, daca votam cu altu ala poate sa ne fure si mai mult.:))

Sau mai putin?

Auzi azi la tv ceva interesant, ca Iohannis, stiti voi tipul propus de PNL, si acceptat si de PSD si UDMR, ca va face finantarea de la bugetul de stat a proiectelor importante din marile orase imuna la culoarea politica ... stiti si voi cu cati banuti s-au "ales" unii in urma borduriadelor ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...