jim123 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cum arata panoul publicitar a lui Geoana pe care il vezi prin statiile de autobuz.Iliescu zici ca-si freaca maninile dupa banii, sta cocosat ca un sobolan
dEreglat Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 As merge pe mana lui Basescu. Nu de alta dar altul mai bun ca al deocamdata nu e. ;)
Razvan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ca tot e vorba de alegeri..un material electoral de buna calitate . L-am vazut aseara la TV. Aici : http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E Ideea e buna. Si cred ca o sa ii aduca lui Basescu cateva procente in plus. :) ahamz.. cred ca m-am razgandit.. ma duc si pun stampila pe fiecare dintre ei btw: http://www.romaniantipsd.ro/ http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4 <nu m-am uitat pe ele si nici nu mai am timp de asemenea aberatii>
GaBytZu97 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 as vota cu mine :D .....as fura totas vota cu Antonescu dar parintii lau votat pe Tovarasu Geoana
EquiNox Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tu Cu Cine Votezi :P ? Sau ai vrea sa votezi (dar esti minor) ^ tu nu poti sa votezi asa ca... w00t ? :blink: Mai am 1 an de asteptat ... dar daca as putea acum as vota Mircea Geoana .
The Wizard Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mai ai vreo 5 ani de asteptat ca sa votezi presedintele...si geoana e de-a dreptul prost. mai prost decat prevede legea. dar te inteleg de ce l-ai vrea pe geoana presedinte ca sa fie vanghelie ministrul educatiei si sa iti faca el subiectele pentru bac #-o
EquiNox Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ma refeream ca mai am 1 an de asteptat pana sa am drept de vot , si faza cu vanghelie no way :-j , il vreau pe geoana deoarece nu imi place basescu pur si simplu a facut numai tampenii nimic bun pentru tara...
GIMMY Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mai ai vreo 5 ani de asteptat ca sa votezi presedintele... si geoana e de-a dreptul prost. mai prost decat prevede legea. dar te inteleg de ce l-ai vrea pe geoana presedinte ca sa fie vanghelie ministrul educatiei si sa iti faca el subiectele pentru bac #-o dadada vreau ca vanghelie sa fie prim ministru, il iubim pe vanghelie ,vanghelie este visul nostru , iliescu presedinte... ! multumit ? vanghelie prim ministru, udrea la invatamant, ritzi la fiante si guta la drumuri si poduri. Pan acum 2 luni nu a fost psd la putere impreuna cu pd???) nu l-am vazut pe vanghelie sa faca parte din guvern dar pe udrea da... ohh doamne )
andix3x Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ^ tu nu poti sa votezi asa ca... Auzi ma , ce conteaza daca nu poti vota ? Omu` isi zice parerea , du-te si vinde`ti covrigi tai in alta parte , salut .
The Wizard Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tu nu esti un pic cam melodie, tu esti melodie de-a bineleavezi ca esti semianalfabet, vanghelie ti-a fost profesor?pune in balanta ce a facut psdul in atatia ani si o sa stii pe cine sa votezi.hai ciau ma duc sa cumpar un covrig, unde ziceai ca lucrezi?
Oana Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tu nu esti un pic cam melodie, tu esti melodie de-a bineleavezi ca esti semianalfabet, vanghelie ti-a fost profesor?pune in balanta ce a facut psdul in atatia ani si o sa stii pe cine sa votezi.hai ciau ma duc sa cumpar un covrig, unde ziceai ca lucrezi?Basescu ce a facut?Nu mai pune in balanta ce a facut PSD`u.Geoana nu a mai fost presedinte pana acum.Basescu a fost si nu a facut nimic pentru binele tarii.A facut decat pentru fratioru lui, pentru fiicele lui si pt. Elena Udrea.
The Wizard Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pai problema e ca geoana nu o sa poata sa faca nimic de capul lui.nu stiu daca ati observat, dar nu s-a mai afisat cu iliescu si vanghelie pe la intanliri. oare de ce? pentru ca scadea in sondaje. dar nu geoana o sa conduca.mie mi-e oarecum indiferent de cine o sa fie presedinte.ma intreb doar de ce s-au unit toti impotriva lui basescu? asa de rau e? asa de mult vor psd+pc, pnl, udmr, minoritati sa faca bine tarii? de ce trebuie sa se bata 5 vs 1? nu e ceva la mijloc? basescu a deranjat cam multa lume care "dormea linistita pentru ca ilici veghea pentru ei"
andix3x Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tu nu esti un pic cam melodie, tu esti melodie de-a bineleavezi ca esti semianalfabet, vanghelie ti-a fost profesor?pune in balanta ce a facut psdul in atatia ani si o sa stii pe cine sa votezi.hai ciau ma duc sa cumpar un covrig, unde ziceai ca lucrezi?Vai vai , am gresit si eu o data un ' cam ' si gata , sari pe mine . Eu nu m-am referit la gramatica ta , ci la caracterul de cacat " daca nu ai 18 ani nu poti posta aici " Pai stai asa frate , cine esti tu ma sa ne zici noua unde putem posta si unde nu ? Topicul a fost facut de un copil de <15 ani ,jumatate din posturile din topic sunt facute de playeri de la gta si alti copii si tu vii si te trezesti " nu poti vota , pleaca " ...Cu cat te-a platit Basescu sa`i distrugi combatanti ?
The Wizard Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 vezi ca mai e o greseala...si in postul asta mai ai cateva #-o m-a platit cu multe milioane de $$hai sa vina sa isi dea cu parerea toti aia de 10-12 ani care abia au deschis ochii sa vedem ce iese.daca postezi da si niste argumente de ce pe ala si nu pe celalalt.oricum fiecare voteaza ce vrea eu pot sa zic orice, dar nu ma duc sa si stampilez in locul lui.sloganul lui geoana: "dormi linistit, vanghelie vegheaza pentru tine"si un clip funny :)XAfRbZ_Tz3E
Oana Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pai problema e ca geoana nu o sa poata sa faca nimic de capul lui.nu stiu daca ati observat, dar nu s-a mai afisat cu iliescu si vanghelie pe la intanliri. oare de ce? pentru ca scadea in sondaje. dar nu geoana o sa conduca.mie mi-e oarecum indiferent de cine o sa fie presedinte.ma intreb doar de ce s-au unit toti impotriva lui basescu? asa de rau e? asa de mult vor psd+pc, pnl, udmr, minoritati sa faca bine tarii? de ce trebuie sa se bata 5 vs 1? nu e ceva la mijloc? basescu a deranjat cam multa lume care "dormea linistita pentru ca ilici veghea pentru ei"Dar tu chiar crezi ca un om la 50 de ani nu este capabil sa gandeasca de unul singur?Nu l`am votat pe Geoana in primul tur, l`am votat pe Crin Antonescu. Din moment ce el a decis sa i se alature lui Geoana, inseamna ca stie ceva.Basescu este un om nul.S`a folosit de foarte multe persoane pentru a ajunge presedinte.Campania lui din 2004 a fost pe banii lui Patriciu. Ce a facut dupa ce a ajuns presedinte? L`a bagat la puscarie.Cand l`a bagat pe Becali la puscarie nu s`a gandit cat bine a facut "ciobanu`" ala sinistratilor si oamenilor bolnavi. Nu s`a gandit ca fetele lui Becali vor ramane cu sechele vazandu`si tatal cum este ridicat din casa de catre politie. De ce i`a facut rau? Pentru ca Becali a avut curajul sa spuna ce hot este presedintele.Basescu este un om chiar prost. Nu are habar de nici o limba straina, ne`a facut de ras peste tot pe unde a colindat.Intereseaza`te cine a fost Geoana pana sa apara in Romania. Unde a studiat, cu cine a stat la masa, cu cine a discutat despre politica.Nu este normal sa fim condusi de "Popeye"(marinar) al Romaniei.
andix3x Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 vezi ca mai e o greseala...si in postul asta mai ai cateva #-o si un clip funny :)XAfRbZ_Tz3ENu am :) . Prea tare videoclipul :rofl2: ...daca postezi da si niste argumente de ce pe ala si nu pe celalalt.oricum fiecare voteaza ce vrea eu pot sa zic orice, dar nu ma duc sa si stampilez in locul lui.Argumentele sunt de multe ori aceleasi , il aleg pe ala ca vreau ceva nou , il aleg pe ala ca celalalt e influentat de x si nu ar face nimic .
The Wizard Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 geoana a fost ambasador in sua pentru ca l-a pus ilici (care nu stie pe iliescu il cheama si ilici, nume de kgb-ist) nu pentru ce stia el "meserie" ci ca se stiau. de acolo prostanacu a trimis o scrisoare in care zicea ca iliescu e cancerul societatii (acum vad ca isi dau mana) si pentru acea scrisoare ilici l-a alintat cu prostanac.patriciu a sponsorizat si campania psdului, deci "se reduc".patriciu a luat de la stat cu 5 lei si a vandut cu 3 miliarde de euro, ce afacerist e, avem de invatat de la el. si tu zici ce a cautat in puscarie...antonescu s-a alaturat lui geoana ca sa il scape pe patriciu de niste datori de 570 de milioane de $$.si eu l-am votat tot pe crin, dar cand ma uit pe declaratiile lui din campanie si vad acum dandu-si mana cu psd imi vine sa vars. e un jeg de om fara caracter.nu stiu de ce l-a bagat pe becalii la puscarie. nici eu nu pot sa imi explic. putea sa il bage pentru altele daca voia, dar nu pentru sechestrare si eu am fost indignat atunci.
Andyyy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Intereseaza`te cine a fost Geoana pana sa apara in Romania. Unde a studiat, cu cine a stat la masa, cu cine a discutat despre politica.Recunosc ca nu stiu multe cine a fost inainte sa apara in Romania dar in ultima vreme a stat in preajma rusilor,ceea ce l-a facut sa decada mult in ochii mei.In primul tur l-am votat pe Antonescu iar acum il voi vota pe Basescu....dintre 2 rele il aleg pe raul ăl mai mic
SpAnCHoC Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dar tu chiar crezi ca un om la 50 de ani nu este capabil sa gandeasca de unul singur?Nu l`am votat pe Geoana in primul tur, l`am votat pe Crin Antonescu. Din moment ce el a decis sa i se alature lui Geoana, inseamna ca stie ceva.Basescu este un om nul.S`a folosit de foarte multe persoane pentru a ajunge presedinte.Campania lui din 2004 a fost pe banii lui Patriciu. Ce a facut dupa ce a ajuns presedinte? L`a bagat la puscarie.Cand l`a bagat pe Becali la puscarie nu s`a gandit cat bine a facut "ciobanu`" ala sinistratilor si oamenilor bolnavi. Nu s`a gandit ca fetele lui Becali vor ramane cu sechele vazandu`si tatal cum este ridicat din casa de catre politie. De ce i`a facut rau? Pentru ca Becali a avut curajul sa spuna ce hot este presedintele.Basescu este un om chiar prost. Nu are habar de nici o limba straina, ne`a facut de ras peste tot pe unde a colindat.Intereseaza`te cine a fost Geoana pana sa apara in Romania. Unde a studiat, cu cine a stat la masa, cu cine a discutat despre politica.Nu este normal sa fim condusi de "Popeye"(marinar) al Romaniei. :crazy: DA TU INTERESEAZATE CINE A FOST NEA ILIESCU.DACA BASESCU E PROST GEOANA E CEL MAI PROST!