Jump to content
SmecherasDeArad

Cu Cine votezi :P ?

Recommended Posts

Posted

gimy, eu mereu am avut o simpatie pentru pnl, insa nu-l inghit pe crin antonescu, de asta am votat cu basescu.

geoana nu are nimic de demonstrat, avand in vedere cine se afla in umbra lui (au demonstrat aia destul), iar cu psd-ul nu am sa votez never din cauza mineriadei punct.

si da, o prefer pe udrea in locul lui vanghelie. pana la urma, de ce nu? cu ce e vanghelie asa de superior lu` udrea? ..

ps: alianta- psd+pnl (defapt crin antonescu, in fine!)+udmr (ungurii care sustin "independenta zonelor predominant populate de unguri") . nu cred ca are rost sa mai zicem vreo ceva

concluzie: bineinteles ca unii dintre tinerii patrioti ai acestei tari -stat indivizibil- or sa voteze cu psd-ul.. nvm; poate asta o sa-mi ofere oportunitatea de a vizita republica democratica harghita

ce vorbesti acolo ? despre tinerii patrioti? #-o despre mineriade

pan` cand trebuie sa vorbim despre trecut, bine ca nu vorbesti despre marea inchizitie. Deja incepi sa aberezi si nu are rost sa continuam .PUNCT

app: tu esti un pdlist vopsit in galben :)))

Posted

am zis tinerii "patrioti" care cand aud de unguri tipa ca fripti

ce treaba are inchizitia cu ceea despre ce am zis eu? inchizitionistii nu mai au nicio treaba cu lumea contemporana, iliescu si psd-ul de atunci are, iar unii chiar vor sa-i voteze :D

-> daca iese geoana presedinte, impreuna cu udmr, vorbim peste 3 ani :)

Posted

am zis tinerii "patrioti" care cand aud de unguri tipa ca fripti

ce treaba are inchizitia cu ceea despre ce am zis eu? inchizitionistii nu mai au nicio treaba cu lumea contemporana, iliescu si psd-ul de atunci are, iar unii chiar vor sa-i voteze :D

-> daca iese geoana presedinte, impreuna cu udmr, vorbim peste 3 ani :)

UDMR a fost la putere din 89 pan` in 2008.Sa intamplat ceva cu romania? cumva ne-am schimbat identitatea si ne numim uniunea maghiara? in loc de imnul romaniei cantam imnul maghiar? mai aveti putin si spuneti ca daca votati cu geoana o sa vina rusii peste noi si vom fi condusi de PUTIN.

In 2004 cand a format alianta "DA", nu a formato si cu cei din UDMR?,atunci nu ne mai furau ungurii tara?:( .Iar in final voi spune ca nu conteaza cine va iesi presedinte, ca e geoana sau ca e basescu cred ca tot saraci vom ramane si nici unul din ei nu ne va scoate din saracie in urmatorii 15 ani.

Posted

Iar in final voi spune ca nu conteaza cine va iesi presedinte, ca e geoana sau ca e basescu cred ca tot saraci vom ramane si nici unul din ei nu ne va scoate din saracie in urmatorii 15 ani.

agree :tiphat:

Posted

Poate nu stii dar presedintele nu are functie executiva directa, faza cu CE NAIBA A FACUT ASTA a devenit deja un stereotip, te intreb, daca nu ai cu cine sa faci mai faci? bine a mai facut si el prostii dar daca vine sa zicem Geoana ce castiga romania? un presedinte comunist si probabil il vom vedea pe Antonescu prim-ministru? sa iti zic eu dupa '90 cand a intrat Nea' Nelu presedinte s-au falsificat voturi si nu putine.

Singurul lucru pe care il vreau este sa ajunga Geoana presedinte sa vad ce or mai face cei de la Antena 3 ca de 3 4 ani singura lor ocupatie a fost sa il critice pe basescu, dar acuma vad ca il pupa in fund pe Geoana.

Exact cum am preconizat alianta intre PSD si PNL

Posted

Am ajuns la parerea ca mai bine intra Vadim in turul 2 :)) desi e el putin crazy sincer are dreptate cu fraudare si cu toate porcariile astea ( ca toti din politica fura in draci ) si oricum chestia aia cu parlamentarii....fratilor aia deja au relatii . Credeti voi ca ei vor fi dati afara si nu o sa mai castige mii de euro (cel putin eu nu cred) :D si apropo mai bine invita Top Gear de 3 ori decat sa ne faca reclama EBA .. mi se pare o prostie EBA :|....

Posted

Planul lui BASESCU este simplu: Prin orice metode sa castige alegerile. Sa desfiinteze Parlamentul.Sa faca alegeri anticipante, iar prin metodele folosite de comunisi in 1946 sa obtina PDL_ul majoritatea, iar PNL_ul sa fie desfiintat, asa cum a reusit cu PNTCD_ul. In felul acesta va deveni Ceausescu 2. Daca fortele democratice si oamenii, indiferent de nationalitate, vor acest lucru sa-l voteze pe Basescu.

Posted

Planul lui BASESCU este simplu: Prin orice metode sa castige alegerile. Sa desfiinteze Parlamentul.Sa faca alegeri anticipante, iar prin metodele folosite de comunisi in 1946 sa obtina PDL_ul majoritatea, iar PNL_ul sa fie desfiintat, asa cum a reusit cu PNTCD_ul. In felul acesta va deveni Ceausescu 2. Daca fortele democratice si oamenii, indiferent de nationalitate, vor acest lucru sa-l voteze pe Basescu.

lol dude, wake up, nu suntem in wow, ci in ue :))

Posted

ha ha ha Si daca suntem in UE ce? Si ce treaba are wow cu basescu? Ai incercat sa faci o gluma?

ma refeream ca ai o gandire prea sf amigo.. mai citeste o data ce ai scris mai sus :>

Posted

Nu are destul tupeu sa fie noul Ceausescu , nici destula minte , stai calm :) .

Posted

ma refeream ca ai o gandire prea sf amigo.. mai citeste o data ce ai scris mai sus :>

Si ce am scris?Am scris ceva ce paote deveni realitate. Exact ce zicea si Cristian Tudor Popescu acum 2 zile.

Posted

prefer sa merg sa votez cu geoana care imi ofera o perspectiva cu Johannis premier, decat sa il aleg pe basescu care sa imi vorbeasca inca 10 ani de acum incolo despre mineriade.

Posted

Si ce am scris?Am scris ceva ce paote deveni realitate. Exact ce zicea si Cristian Tudor Popescu acum 2 zile.

dude wtf? :)) multi zic multe, nu inseamna ca e si adevarat.. deci, sa inteleg ca tu crezi oarecum urmatoarele: basescu presedinte-> romania stat dictatorial?

@gimy: nu cred ca ai inteles ceea ce am subliniat eu: toti sunt niste nesimtiti si mincinosi si nu am incredere in nimeni, insa in niciun caz nu as vota cu psd-ul, deoarece (... nu am chef sa reiau povestea)

Posted

dude wtf? :)) multi zic multe, nu inseamna ca e si adevarat.. deci, sa inteleg ca tu crezi oarecum urmatoarele: basescu presedinte-> romania stat dictatorial?

@gimy: nu cred ca ai inteles ceea ce am subliniat eu: toti sunt niste nesimtiti si mincinosi si nu am incredere in nimeni, insa in niciun caz nu as vota cu psd-ul, deoarece (... nu am chef sa reiau povestea)

traim intr-o tare libera si fiecare voteaza asa cum ii spune propria constiinta si nu cred ca trebuie sa vina cineva si sa iti spuna cu cine sa votezi sau sa iti zica cine sunt oamenii rai si cine sunt oamenii buni.Eu daca votez cu geoana este alegerea mea si nimeni nu mi-o poate schimba.Tu daca votezi cu basescu este propria ta alegere si o respect .

Fiecare cum isi asterne asa doarme.

Pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic daca iese geoana sau base,pentru ca am o meserie bine platita frumosa si care ma va tine departe de tara multa vreme.

Posted

Pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic daca iese geoana sau base,pentru ca am o meserie bine platita frumosa si care ma va tine departe de tara multa vreme.

Marinar?

Posted

Imi pare rau sa zic, dar baba aia face prea des referire la faptul ca Iohanis e propus ca premier de PSD+PNL, si de ce apare acum in turul 2 si nu cand a fost initial propus ca premier?Parca ii pasa prea mult de Iohanis, decat de faptul (ipotetic deocamdata) "ca i-ar fi fost omorati nepotii de Iohanis''.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...