Maledicere Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Foarte bine ca diferenta dintre geoana si basescu e de mai putin de 1%Astfel in turul 2 geoana va avea sustinerea PNL care ii va aduce +14% la voturiImi pare rau de Crin, dupa mine e singurul care merita sa mearga in turul 2 dar nah asta e din pacate el nu a avut autobuze si nu a promovat turismul electoral :( poate va avea mai mult noroc peste 5 ani
Maledicere Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 well avand in vedere ca de el depinde soarta romaniei pe plan international, crezi ca ar putea invata engleza nu ? :-?
octavian_tavi_3 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Eu am votat cu Basescu,la intrebarea ce a facut basescu pentru Romania?1)Suntem in UE 2)Guvernul Boc mi-a placut3)Parlamentarii multii ne furau si mai mult..4)Nu vad altul mai bun dintre ANTONESCU.BASESCU, SI GEOANA.Pe Oprescu il vad mai calculat dar stiind ca nu are nici o sansa am dat votul la Basescu.Geoana e influentat 90% de Iliescu si stim bine ce a facut Iliescu cand a fost presedinte.Bine in tara asta nu ne va fi in viitori 20 de anii.Negocierile si unele masuri din perioada PSD + guvernul lui Tariceanu au bagat Romania in UE, Base doar a pus o placinta pe o harta.Guvernul Boc, care a scos unele dintre cele mai proaste legi din tara asta?Am impresia ca Udrea si Ridzi au furat mai multi banii, decat platim noi la cei +400 parlamentari salariu intr-un an, referendumul de ieri desi aprobat, nu poate fi pus in aplicare, deci asta oricum pica.Crin e mai bun, dar pt ca prea multi din tara asta nu se uita la tv, si nu citesc ziarele, trebuie votat Geoana, ca sa nu mai fie tara in criza inca 5 ani.
gimy100 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Eu am votat cu Basescu,la intrebarea ce a facut basescu pentru Romania?1)Suntem in UE 2)Guvernul Boc mi-a placut3)Parlamentarii multii ne furau si mai mult..4)Nu vad altul mai bun dintre ANTONESCU.BASESCU, SI GEOANA.Pe Oprescu il vad mai calculat dar stiind ca nu are nici o sansa am dat votul la Basescu.Geoana e influentat 90% de Iliescu si stim bine ce a facut Iliescu cand a fost presedinte.Bine in tara asta nu ne va fi in viitori 20 de anii.oare mai sunt multi ca tine ?! :( care cred ca basescu ne-a bagat un ue , basescu ne-a dat insula serpilor, basescu le-a facut pe toate .Daca era basescu ii salva si pe cei de pe titanic! .......naivi mai sunteti .
uLise Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 trebuie votat Geoana, ca sa nu mai fie tara in criza inca 5 ani. Si cazul matusa Tamara , termopanele si gainile :lol: nu s-au mai rezolvat. De ce ...... PILE FRATE Era bun Vadim
octavian_tavi_3 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Si cazul matusa Tamara , termopanele si gainile :lol: nu s-au mai rezolvat. De ce ...... PILE FRATE Sau poate pt ca erau dosare politice, made by Base, nu credeti ca daca aveau pic de adevar acele dosare, Nastase nu ar fi fost in puscarie, ca asta era interesul lui Base ...
erty Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 la cat o furat si fura nu ajunge in puscarie Nastase, doar ptr ca asa ceva Base (deocamdata) cine stie...
Shade Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 "nimeni nu este atât de handicapat să creadă că ăsta este scorul meu. El este infinit mai mare, peste 30%".LUPTA VADIM!oh wait
octavian_tavi_3 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 LUPTA VADIM!oh waitLume politica romaneasca este dusa in jos si de acesti oameni ai cavernelor (becali, vadim), care cand pierd fac scandal, chiar si cand castiga fac scandal ... :(
AyR0H Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Sau poate pt ca erau dosare politice, made by Base, nu credeti ca daca aveau pic de adevar acele dosare, Nastase nu ar fi fost in puscarie, ca asta era interesul lui Base ... ...vaisiamar de tine...hailafantainturu II
Razvan Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Liniste....ca e dimineata , s-au trezit drojdierii din betie....mare betie ce au tras aseara pe suta de ron primita de la geoana sau basescu...le-au dat votul amaratii si acum ? Si acum va spun eu.....mai suportati 5 ani :) ...Felicitari. Sa nu va plangeti in acesti ani , tuica de aseara bauta in carciuma satului sau in cine stie ce bomba de cartier s-a meritat. Mie de un singur lucru imi pare rau , copilul meu s-ar putea naste in era Basescu...in fine...noi sa fim sanatosi , SA TRAITI BINE ! ! ! si tu ai vrea sa se nasca in era geoana, o era comunista nu? too bad :( te rog pune-ti intrebarea asta "ce alt prim-ministru ar fi luat aceeasi decizie, referitor la vaccinul anti-gripal?" .. chiar crezi ca acolo nu era nicio spaga de luat? .. sincer imi pare rau ca nu mai e boc prim-ministru, chiar mi se parea un om plin de bun simt. btw: ultimul meu post here.. deja mi-e scarba de aia care zic "votez orice dar nu basescu". dar de ce? nu aud pe nimeni niciodata care sa explice de ce nu voteaza cu basescu, sau daca e, in orice caz e ceva ambiguu. Deja mi-e scarba de idiotii aia care se considera "tineri" draga doamne si voteaza cu geoana, un om din psd, partidul fondat de iliescu. Vreti sa va amintesc eu cateva lucruri despre partidul asta? "Tinerilor studenti" asta e partidul care a adus mineriada in bucuresti, care a avut un presedinte cu trei mandate, desi legal este sa aiba doar doua, care a facut cacao din tara asta, si nu mai continui, insa in orice caz, voi votati cu cei care candideaza impotriva lui basescu. De ce? Multi de prosti ce sunteti, asa ca e frumos rosul probabil. Cat despre crin antonescu: mai acum ceva timp il "stuchia" in ochi pe geoana, pentru ca probabil vroia sa il elimine, ca sa ramana doar el cu basescu, iar acum e de partea psd-ului. Sa reamintim: antonescu- pnl (liberali), geoana (comunisti). Nu e nimic aiurea? Unde e onoarea "romaniei bunului simt"? Btw, antonescu a mai afirmat cum ca ar sti ca basescu i-ar acorda functia de prim ministru in cazul unei "aliante", insa nu vrea sa accepte, si o sa fie de partea psd-ului. Stie toata lumea de pe aici ce putere are prim-ministrul in raport cu presedintele, in romania. Cu toate astea se pare ca nu vrea, pentru ca ii pasa prea mult de voi ba - da eugene, de tine ii pasa @mie sincer nici nu-mi pasa de lumea politica, insa psd-ul, nesimtitii astia care au facut atatea rahaturi, si care au ca lider un idiot ca geoana, nu trebuie sa reprezinte poporul roman! iar basescu, care in primul rand nu este marioneta cuiva, si care cu siguranta este un om mai puternic decat oricare din psd, si mai ales geoana, este mai indreptatit sa fie persoana ce reprezinta romania. O zi buna! :tiphat: last post here, wanna comment something, pm me!
Nok!a Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aici gresesti. Iliescu a introdus presedintia cu 2 Mandate maxim. deci nu vorbi daca nu stii. iar daca il pune basescu prim ministru pe Antonescu, va fi la fel cum a fost cu Tariceanu, iar scandaluri si scandaluri.
logs Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Inainte de a ne repezi cu etichetele sau cu atitudinile mai mult sau mai putin ostile fata de candidatii 'mandria tarii' care ne vor reprezenta in turul 2, hai sa ne oprim o clipa si sa facem un exercitiu util pentru a intelege mai bine ce si de ce si cu cine se merita sa votam.Stiu ca dezamagiti sunt mai ales cei care nu isi regasesc candidatul in al doilea tur (si eu traiesc dezamagirea asta) dar tocmai pentru a nu fi votat 'de pomana' prima data hai sa ducem exercitiul pana la capat si sa ne alegem presedintele!Scenariile sunt simple: Acceptam din start ca problemele economice ale Romaniei vor ramane in mare aceleasi orice fel de guvernare vom avea. Ramane sa evaluam stabilitatea politica.1. Cum va fi Romania condusa de Basescu si partidul sau? Va fi posibila (real) guvernarea? Vom avea stabilitate politica? Vom intra in criza politica? Si daca da, cat de riscanta si cat de adanca? 2. Cum va fi Romania condusa de Geoana si partidul sau? Se intorc 'comunistii'? Daca da, in ce fel - trebuie explicat, e usor doar sa folosesti cuvinte fara sa le intelegi ... Va fi posibila guvernarea? Daca da, cu cine - cumva chiar cu PNL? Vom avea sanse de stabilitate politica? Vom intra in criza politica sau vom reusi sa evitam?Pe noi ne intereseaza cum va fi tara asta mai departe, right?...
Razvan Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 pff, cica ala era ultimul post..aici gresesti. Iliescu a introdus presedintia cu 2 Mandate maxim. deci nu vorbi daca nu stii. iar daca il pune basescu prim ministru pe Antonescu, va fi la fel cum a fost cu Tariceanu, iar scandaluri si scandaluri.amigo, iliescu a fost la conducere 10 ani. un mandat atunci era de 4 ani.. deci cu siguranta are mai mult de doua mandate, iar numarul de mandate apartine lui N, deci nu e numar rational (2,5). In concluzie urmatorul numar natural, mai mare ca doi, este trei...... @logs se vad foarte clar oamenii care trag sforile in psd. oare oamenii aia chiar nu au niciun interes? chiar crezi tu ca o sa aiba loc de ei PNL-ul? eu insumi nu le dau niciun credit, iar cu psd-ul nu voi vota niciodata! de ce? read above--preferam sa fie basescu presedinte si antonescu pri- ministru, dar asa.. poate boc prim-ministru, sper!.. habar nu am pe cine a propus basescu.
gimy100 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 pff, cica ala era ultimul post..amigo, iliescu a fost la conducere 10 ani. un mandat atunci era de 4 ani.. deci cu siguranta are mai mult de doua mandate, iar numarul de mandate apartine lui N, deci nu e numar rational (2,5). In concluzie urmatorul numar natural, mai mare ca doi, este trei...... @logs se vad foarte clar oamenii care trag sforile in psd. oare oamenii aia chiar nu au niciun interes? chiar crezi tu ca o sa aiba loc de ei PNL-ul? eu insumi nu le dau niciun credit, iar cu psd-ul nu voi vota niciodata! de ce? read above--preferam sa fie basescu presedinte si antonescu pri- ministru, dar asa.. poate boc prim-ministru, sper!.. habar nu am pe cine a propus basescu.parca ziceai ca e ultimu tau coment? vrei sa spui ca basescu nu este comunist? chiar vrei sa iti aduc aminte ce a spus chiar basescu " nastase, oare cu ce a gresit poporul asta sa fie condus de 2 comunsti , era vorba de base si nastase....De aceasta data am sa merg la vot si am sa votez cu geoana, cu toate ca nu il simpatizez si nici psd-ul ,dar m-am saturat de mincinosu de basescu .Ne crede chiar atat de imbecili ,incat sa ii credem toate minciunile lui cum el vrea binele poporului iar toti care nu sunt de acord cu el sunt niste comunisti si sunt aliati cu iliescu,vanghelie etc..M-am saturat de toate aceste replici , vreau sa stiu si eu care sunt realizarile lui ? el ne vorbeste doar despre iliescu,vanghelie si voiculescu.Iar daca vine iar si ne spune ca el ne-a bagat in ue poate in m....e, el a castigat procesul romaniei de la haga.....Uitati-va de cine sunteti reprezentati in parlamentul european! si anume de eba si becali ,asa ca va meritati soarta cu vaf si indesat.Aveti grija ca daca votati cu geoana o sa ajungem cu 5000 de ani in urma ,o sa ne de plasam pe liane si o sa vanam sobolani cu arcu .. hai pa...
mitza4fun Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A avut dreptate ca voturile s'au cumparat....cum frate sa strangi toti tiganii si sa'i duci in gara de nord(unii nu toti) nu stiu daca ati vazut ce era acolo....dar sunt foarte sigur ca PDL si PSD a ''furat''' multe voturi . Ca daca nu furau nu se duceau oamenii la vot. Toti din Gara de Nord au venit la rude si la prieteni de alegeri ( conform interviurilor) asa ca :-j...Romania se duce usor dar sigur in jos...
Razvan Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 @gimy .. si de cine vroiai sa fim reprezentati amigo, de vanghelie? cred ca o prefer pe eba. si pana la urma ce vina are basescu ca e becali in parlamentul european? :blink:daca tu intrebi de realizarile lui basescu, eu te intreb de realizarile tuturor din `89 pana acum... imi poti raspunde? toti sunt la fel, dar ti-am zis, basescu e un rau mai bun decat psd-ul (cel putin pana acum).
gimy100 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 sa incepem mai intai cu basescu si terminam cu geoana.Basescu din 89 si pan in prezent a facut parte din aceasta clasa politica de care spui tu ,cu vanghelie si cu cine mai vrei tu .Nu tin minte ca el sa fi fost plecat pe statia spatiala ,nici pe marte si nici pe luna.El din 89 si pan` in 2009 a fost aici in romania si chiar la putere si anume ministru trasporturilor .Cati km de autostrada a facut ? 0! ce a facut la primarie? nimik! ce a facut ca presedinte ? nimik! deci cum poti sa ii dai votul acestui individ care nu a facut nimic pan acum ?crezi ca va face ceva de acum incolo?..never..Daca imi aduc aminte bine el este unul dintre cei care spuneau ca romania nu are nevoie de autostrazi.Daca tot spui de vanghelie , pot sa te intreb daca te simti reprezentat de elena udrea? ritzi? cocos?videanu? solomon si multi altii.Nu il mai vreau pe basesc pentru ca ma deranjeaza nesimtirea de care da dovada acest personaj si modul in care incearca sa te prosteasca pe fata ,sa nu mai vorbesc de mintit ca el minte doar cand vorbeste si daca vrei iti dau si exemplu recent.Azi la televizor a spus ca el nu a facut niciodata comprimisuri ? cum ?! wath?Alianta din 2004 ce a fost? nu a fost un compromis ? alianta psd-pdl ce a fost? wath? nu un compromis? deci numai minciuni.Geoana nu fost presedinte pan` acum si sa zici ca nu a facut nimik , pe cand basescu a fost pan acum si inca e si pot sa spun ca a facut mai mult rau romaniei decat bine.Si geoana este la fel de comunist ca si base, au facut amandoi parte din aceasi clasa politica cu toate ca geoana a fost ambasador in america.Dar nici geoana nu ma atrage pentru ca are un discurs care ma adoarme ,cum ca o sa creasca graul ,toate vacile vor da mai mult lapte ....clar vrajeala....Decat sa o vad iar pe elena udrea si pe ritzi mai bine cu vanghelie.edit: si inca ceva , cum crezi ca a ajuns eba in parlamentul european ?
Whiplash Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nu-mi place Basescu, deci votez cu Geoana. Proasta alegere. Invers e la fel. In primul tur am avut sansa de a face o schimbare in peisajul politic. Erau destule solutii in afara de Basescu si Geoana. In turul 2 nu ma duc la vot.
gimy100 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nu-mi place Basescu, deci votez cu Geoana. Proasta alegere. Invers e la fel. In primul tur am avut sansa de a face o schimbare in peisajul politic. Erau destule solutii in afara de Basescu si Geoana. In turul 2 nu ma duc la vot.daca nu te duci la vot va iesi basescu.,deci e o alegere si mai proasta..
CSMASTER213 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mdea,am glumit la chestia cu Vadim,nu l-as vota...In turul 2 daca as putea l-as vota pe Mircea Geoana :D
Razvan Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 gimy, eu mereu am avut o simpatie pentru pnl, insa nu-l inghit pe crin antonescu, de asta am votat cu basescu. geoana nu are nimic de demonstrat, avand in vedere cine se afla in umbra lui (au demonstrat aia destul), iar cu psd-ul nu am sa votez never din cauza mineriadei punct.si da, o prefer pe udrea in locul lui vanghelie. pana la urma, de ce nu? cu ce e vanghelie asa de superior lu` udrea? ..ps: alianta- psd+pnl (defapt crin antonescu, in fine!)+udmr (ungurii care sustin "independenta zonelor predominant populate de unguri") . nu cred ca are rost sa mai zicem vreo cevaconcluzie: bineinteles ca unii dintre tinerii patrioti ai acestei tari -stat indivizibil- or sa voteze cu psd-ul.. nvm; poate asta o sa-mi ofere oportunitatea de a vizita republica democratica harghita