assassingirl Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Sustin.Indiferent ca va fi Basescu sau Geoana presedinte, nu va veti urma cursul vietii ca si inainte? Se schimba ceva financiar/moral/sentimental/etc in viata voastra? Absolut nimic, cred eu. Sau daca nu, sa ma contrazica cineva cu argumente. Cu ce va schimba voua viata ca e unul sau altul presedinte? E doar un alt nume in "banner-ul" de presedinte, nimic mai mult.Exact !
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Sustin.Indiferent ca va fi Basescu sau Geoana presedinte, nu va veti urma cursul vietii ca si inainte? Se schimba ceva financiar/moral/sentimental/etc in viata voastra? Absolut nimic, cred eu. Sau daca nu, sa ma contrazica cineva cu argumente. Cu ce va schimba voua viata ca e unul sau altul presedinte? E doar un alt nume in "banner-ul" de presedinte, nimic mai mult.il sustii pe ala care nu are nici 14 ani si vorbeste de presedinte(assasingirl)?se va SCHIMBA,totul,daca ar iesi geoana ai vedea ca linkmania nu mai are membri pt ca se saraceste populatia,pentru binele linkmaniei votati basescu
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Sustin.Indiferent ca va fi Basescu sau Geoana presedinte, nu va veti urma cursul vietii ca si inainte? Se schimba ceva financiar/moral/sentimental/etc in viata voastra? Absolut nimic, cred eu. Sau daca nu, sa ma contrazica cineva cu argumente. Cu ce va schimba voua viata ca e unul sau altul presedinte? E doar un alt nume in "banner-ul" de presedinte, nimic mai mult.Daca iese Geoana, vine guvern aproape imediat, se aproba buget, primim banii de la fmi, se platesc salarii, se evita grevele de la edu.ro si nu mai scap o saptamana de scoala ... , nu influenteaza imediat, sau direct, dar este destul de important.
musthyzz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Daca iese Geoana, vine guvern aproape imediat, se aproba buget, primim banii de la fmi, se platesc salarii, se evita grevele de la edu.ro si nu mai scap o saptamana de scoala Ma ... tu pe ce lume traiesti ? :lol:
Fara_Reguli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 il sustii pe ala care nu are nici 14 ani si vorbeste de presedinte(assasingirl)?se va SCHIMBA,totul,daca ar iesi geoana ai vedea ca linkmania nu mai are membri pt ca se saraceste populatia,pentru binele linkmaniei votati basescu"o sustii pe aia" Bine ca esti tu ala in masura sa vorbeasca de presedintie. Faci o gramada de spam in topicul asta, postezi acelasi lucru de 3 ori ... Nu stiu care e mai in masura sa vorbeasca de aici ...
z3tu Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 "se va SCHIMBA,totul,daca ar iesi geoana ai vedea ca linkmania nu mai are membri pt ca se saraceste populatia,pentru binele linkmaniei" Crede-ma ca nimeni nu o sa-ti duca dorul
eugen66 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ce pacat.Geona cu hartiile in fata si cu mafiotii, jidovii si tiganii in spate. Pisatii dracu. Sclavi imputiti si tigani borati.... Au fost adusi cu autobuzele si au vandut tara. Imi pare rau de Crin,dar de ex.la Cluj au cumparat voturi la grupa mare,iar dupa aceea au plecat sa voteze la Gara de Nord! Studentii din Cluj sunt dezamagiti de tot ce se intampla. Tot ce se inatmpa ne indeamna sa plecam in strainatate, sa ne fie rusine ca suntem cetateni romani. O gramada au vrut sa il votez pe CRIN ATONESCU SI NU AU PUTUT.!!!Las ca vedeti voi ce diferente apar pana maine.Auzi, marja de eroare de 3%! Geoana 30 - 3% = 27%Antonescu 22 + 3% = 25 %Si inca se mai vota la ora emiterii rapoartelor :)Inca mai sper ca Antonescu sa intre in turul 2
Lancelot Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ok na mi-as fi dorit enorm o confruntare Geoana Antonescu in turul 2...asa va fi mai greu si mai delicatDe ce nu Basescu?Simplu..atata opulenta ..lipsa de bun simt si atatea panarame pe functii inalte in stat (Elena, Roberta, Elena iar etc) nu s-au mai vazut pe aici..poate prin China lui Mao..desi acolo principiile erau de fier. Refuz sa cred ca o parte din cei care scriu aici chiar cred ca Basescu a facut ceva in afara de interesul personal pentru tara asta :) e timpul sa deschideti ochii si sa vedeti cum am ajuns pe ultimul loc in Europa de Est..sau ma rog langa bulgari..cum ne ocolesc toate marile puteri..cum nu am mai avut o vizita diplomatica si un acord bilateral cu nicio tara ..nici macar din randul 3..cum rand pe rand am pierdut toate atuurile de exportator si producator in EU ( in special agricultura) si ...am ajuns sa fim o groapa imensa de gunoi cu borduri schimbate lunar...Wtf..
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ma ... tu pe ce lume traiesti ? :lol:Pe lumea in care Base de 3-4 saptamani tine tara in criza, pe lumea in care BNR perde mil de ? ca sa echilibreze declaratiile presedintelui, pe lumea in care Geoana pare mai bun ca Base, cel putin deocamdata.
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 vorbi eugen,hitler 2ON: poate aveti dreptate,inca nu am vazut diferenta dintre geoana si basescu,ca presedinte,daca ar fi macar un test as vedea de ce pot fi in stare amandoi
Random Hero Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 vorbi eugen,hitler 2Dar adevarul e ca avem nevoie de un presedinte de genul asta :tiphat:
bunny Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Daca iese Geoana, vine guvern aproape imediat, se aproba buget, primim banii de la fmi, se platesc salarii, se evita grevele de la edu.ro si nu mai scap o saptamana de scoala ... , nu influenteaza imediat, sau direct, dar este destul de important.Iar tu ca persoana ce vei primi din toate lucrurile astea? Vei avea un trai mai bun? Nu, vei avea aceleasi replici inutile spuse la televizor. Romania a ajuns un OTV mai mare, la capitolul asta. Eu, personal, chiar nu am niciun motiv sa ma duc sa le dau un vot, pentru ca stiu ca-l dau degeaba. Degeaba pe langa sutele sau miile de voturi masluite al meu nu reprezinta nimic. Nu inteleg/nu am inteles niciodata rostul disputei pe acest subiect: politica. :/ De ce? Pentru ca pur si simplu dam orzul pe gaste.
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pacat ca nu a iesit Antonescu. si tu,acum,nu avea cum sa iasa,nu avea destula influenta pe celalalte partide
z3tu Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 vorbi eugen,hitler 2ON: poate aveti dreptate,inca nu am vazut diferenta dintre geoana si basescu,ca presedinte,daca ar fi macar un test as vedea de ce pot fi in stare amandoiam avea nevoie de unul ca el ....unu' ca ala ar face curat in tara asta....Antonescule unde esti ? :) pacat de Crin , avea un nume care imi facea placere. :)
KBK Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 @ WanderingMa intreb ce te face sa il sustii cu atata entuziasm pe basescu? Cel al carui mandat a fost sinonim cu crizele politice declansate in interes personal, cel care si-a adus gasca de imbogatiti si i-a cocotat pe culmile puterii, cel care a incalcat Constitutia de atatea ori si care a jucat cel mai ieftin teatru pe care l-am vazut de cand sunt eu pe lume.Cel care nu se sinchiseste sa raspunda in fata nimanui si care in ultima vreme nu mai reuseste sa isi acopere multele mizerii facute de el sau de apropiatii lui. Ma intreb... s-au dat prime bune de la partid pentru posturi si threaduri "pro"?
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ai dreptate,dar cum am auzit,Geoana ar fi cel mai neales pt postul de presedintehotararea mea e : Sa nu existe presedinte pt romania
KBK Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ce nu intelege lumea in Romania este ca nu suntem niste oi conduse de un om.Adevarata putere sta in noi si in capacitatea noastra de a ne apara interesele publice si nationale.Asta este puterea adevarata care trebuie sa ne conduca.Nu un om, nu Basescu, Geoana sau oricine altcineva. Cata vreme noi vom fi dezbinati si ne vom intoarce unii impotriva altora manevrati de politicieni ca pe o masa gigantica de fusball...nu se va alege nimic de tara asta. Pacat ca romanii isi vand tara si viitorul pentru un pumn de fise. La nivel mic..personal, toti ne consideram niste valori, in realitate insa la nivel mai mare, incepem sa meritam si sa valoram tot mai putin.
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Daca ar fi dupa mine, nu ar fi presedinte si premier, ar fi doar presedintele, care ar fi seful guvernului, si el ar trebui sa fie ales de Parlament.
Guest Wandering Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 daca gandesti pesimist e normal sa spui asta,mai exista o sansa pt romania,nu pot spune care este,dar una sigur este dar nu am descoperit-o
eleodor Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 @ WanderingMa intreb ce te face sa il sustii cu atata entuziasm pe basescu? Cel al carui mandat a fost sinonim cu crizele politice declansate in interes personal, cel care si-a adus gasca de imbogatiti si i-a cocotat pe culmile puterii, cel care a incalcat Constitutia de atatea ori si care a jucat cel mai ieftin teatru pe care l-am vazut de cand sunt eu pe lume.Cel care nu se sinchiseste sa raspunda in fata nimanui si care in ultima vreme nu mai reuseste sa isi acopere multele mizerii facute de el sau de apropiatii lui. Ma intreb... s-au dat prime bune de la partid pentru posturi si threaduri "pro"?COMPLET GRESIT!Ati auzit pe la Tv ca tot ce e rau e din cauza lui Basescu,dar voi nu v-ati gandit ca exista si un guvern si un parlament?
Mysterio Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Asa copii, discutii peste discutii. Mai faceti inca vreo 15 pagini de spam si o sa ajungeti tot la aceasta concluzie, ca suntem furati pe fata. Asa a fost dintotdeauna, in loc sa stati cu fundul pe scaun, mai degraba ati merge sa votati daca chiar va intereseaza viitorul tarii. pax
octavian_tavi_3 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 COMPLET GRESIT!Ati auzit pe la Tv ca tot ce e rau e din cauza lui Basescu,dar voi nu v-ati gandit ca exista si un guvern si un parlament?Guvern, care pe vremea lui tariceanu, i se scoatea (pe drept/pe nedrept, ca nu am mai auzit de atunci de ele) un dosar pe saptamana, si pe vremea psd+pdl, boc il conducea?Parlament care e tinut in sah de Base?
Random Hero Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 COMPLET GRESIT!Ati auzit pe la Tv ca tot ce e rau e din cauza lui Basescu,dar voi nu v-ati gandit ca exista si un guvern si un parlament?Si nu era normal ca atunci cand in guvern si in parlament se fac greseli, presedintele sa actioneze?
RAPTURE- Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Buey, alegerile s-au cam facut cand s-au ales primarii (mai ales la sate).Cand jupanu e de la PSD, voteaza tot satu PSD /gen.Pacat ... E singurul an in care chiar credeam ca soarta Romaniei mai poate fi schimbata ... cat de putin.