Razvan Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Oana basescu a fost 20 de ani presedinte de zici ca merge rau tara?good point :)dani+1@oana totusi masina ficei lui basescu+banii pe care ii are fratele lu` basescu+banii pe care ii are basescu nu valoreaza in niciun caz cat rompetrol ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oana Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Oana basescu a fost 20 de ani presedinte de zici ca merge rau tara?Are nevoie de 20 de ani pt. a demonstra ceva?A avut 5 ani si n`a facut aproape nimic.good point :)dani+1@oana totusi masina ficei lui basescu+banii pe care ii are fratele lu` basescu+banii pe care ii are basescu nu valoreaza in niciun caz cat rompetrol ;)SilenR eu nu`l votez pe Patriciu presedinte. Eu il votez pe Geoana.Tu la aproape 50 de ani n`ai putea sa faci nimic fara "mami"? Hai sa fim seriosi.Este alegerea mea pe cine votez.Este alegerea voastra pe cine votati.Eu vreau sa`i acord o sansa lui Geoana. Voi vreti sa`i mai acordati inca 5 ani lui Basescu. Sa vedem cu ce se va lauda dupa 10 ani de conducere.Promisiunile din 2009 au fost aceleasi cu cele din 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 A avut 5 ani si n`a facut aproape nimic. SilenR eu nu`l votez pe Patriciu presedinte. Eu il votez pe Geoana. Tu la aproape 50 de ani n`ai putea sa faci nimic fara "mami"? Hai sa fim seriosi. psd-ul a avut 10 ani si nu a facut deasemenea nimic.. a scuze, ba da, a facut o gramada: privatizarea petromului samd ;) si daca tu crezi ca geoana o sa faca vreun lucru de capul sau, eu iti zic doar ca esti cel putin naiva :) insa stii ce? cred ca noi suntem prosti! ne contrazicem pentru nesimtitii aia care defapt nu dau un ban pe noi.. wasted time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 cred ca noi suntem prosti! ne contrazicem pentru nesimtitii aia care defapt nu dau un ban pe noi.. wasted time in sfarsit o replica inteligenta in tot acest topic plin de impresii.. noi suntem aia care trebuie sa se schimbe prima data.. noi suntem aia care trebuie sa lasam comoditatea si sa facem sacrificii ca sa ne mearga mai bine in viata.. noi suntem aia care trebuie sa gandim pozitiv tot timpul.. noi suntem aia care trebuie sa incetam sa barfim si sa ne plangem.. noi suntem aia care trebuie sa incetam sa credem ca plecarea din tara e o alternativa.. noi suntem aia care gresim ca ii bagam in seama.. noi suntem aia care gresim ca ii votam.. toata lumea ar trebui sa voteze nul (sau cel putin 80%).. probabil ca atunci se vor schimba.. p.s. Oana cum ti-am zis si pe mess.. nu pe Geoana il votezi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oana Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 psd-ul a avut 10 ani si nu a facut deasemenea nimic.. a scuze, ba da, a facut o gramada: privatizarea petromului samd ;) si daca tu crezi ca geoana o sa faca vreun lucru de capul sau, eu iti zic doar ca esti cel putin naiva :) insa stii ce? cred ca noi suntem prosti! ne contrazicem pentru nesimtitii aia care defapt nu dau un ban pe noi.. wasted time Eh aici sunt de acord cu tine. Nu`l votez pe Basescu din "n" motive. In primul rand mi`e sila de el, de modul lui de a juca teatru, modul lui de a jigni oamenii, modul lui de a`si ataca adversarii, modul lui de a conduce tara etc. Sunt prea multe. Sunt aproape sigura ca tot chioru` o sa iasa presedinte, dar astept cu nerabdare declaratia lui Vantu de pe 7 decembrie. Ma bucur ca asteapta ca "multimea" sa`si aleaga presedintele si abia apoi sa spuna cine este cu adevarat aceasta lichea. In turul trecut am votat pentru 20 lei. Probabil acum vom vota pt 30 lei, totusi este turul 2. O sa fim condusi de un om votat de taranii care nici macar nu`i stiu numele. "Am votat cu Escu ala. Asa mi`au spus aia."-declaratia unor babe de la tara. Nu ma mai agit atat pt ca nu are rost. Cum i`am spus si lui Dani...am de gand sa`mi fac un viitor in strainatate, deci romanii sa`si care singuri povara aleasa. Suntem o tara de incuiati. Ne e frica de comunism, de parca acesta ar putea sa revina dupa 20 de ani. Am ajuns sa ne "inmuiem" pt o lacrima pe care o varsa chioru` (Sa`ti fie rusine Patriciu! ) Am ajuns sa fim de acord cu el in momentul in care loveste un copil. Obama a recunoscut ca a "tras" pe nas. Papa Ioan Paul al II-lea a fost traficant de droguri si a recunoscut. Numai Base al nostru e curat ca lacrima. @Dani cum ti`am spus si pe mess...nu gandim la fel. Asta este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ma amuza ce infocati sunteti prin topicul asta. E clar ca oricare o sa vina, prea multe nu or sa se schimbe. Ori o sa ne mearga ceva mai rau ori ceva mai bine. Si cam atat. Oricum in opinia mea, cu cel care ne conduce acum nu se poate continua. Deci doar cand il vad, imi e rusine ca sunt condus de un asemenea om. Parca vad orice cocalar de pe strada, cand il aud ce scoate pe gura. Mahalagiu de 2 bani, betiv si mincinos. Clar ca as fi votat cu oricare altul, doar sa scapam de scandalagiul asta. Deci my vote goes to Geoana.p.s am ras bine ... azi dimineata la Kiss Fm zicea ca Geoana e implicat cu Popa ala ( locotenentul lui Vantu ) si acuma seara o da la intors. Tipic pt el. Pt cine nu stie despre ce e vorba click me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisect Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Avand in vedere ca Basescu nu a facut nimic, Geoana merita 4 ani de dezamagire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 inm de ce zici de basescu ca e betiv? stii tu cat bea, l-ai vazut beat?si btw daca ai fost atent la geoana cand a zis ca jura a zis un da tremurat, vinovat daca intelegi ce zic. sa nu mai zic ca lua mana de pe biblie cand jura.macar putea sa minta frumos sau sa fenteze intrebarea cum a facut basescu.el a preferat sa faca pe prostanacu, de fapt asa e el nu se face... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisect Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Sunt de acord cu tine, Wizard. Dar uita-te la filmare sa vezi ca amandoi luau mana de pe Biblie la cuvinte importante cum ar fi: jur, biblie, furat etc.Eu sunt de parere ca toti fura doar ca nu in aceeasi masura. Poate ca Geoana nu o sa fure atat de mult. Poate ca o sa ajute Romania sa iasa macar putin din criza sau, dimpotriva, o sa o afunde mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 inm de ce zici de basescu ca e betiv? stii tu cat bea, l-ai vazut beat?si btw daca ai fost atent la geoana cand a zis ca jura a zis un da tremurat, vinovat daca intelegi ce zic. sa nu mai zic ca lua mana de pe biblie cand jura.macar putea sa minta frumos sau sa fenteze intrebarea cum a facut basescu.el a preferat sa faca pe prostanacu, de fapt asa e el nu se face...Pt mine in momentul in care a stat la masa cu Becali, a consumat alcool si dupa s-a suit la volan, a devenit betiv ( omul asta nu are pic de tact sa nu mai zic de bun simt ). Oricum mi se rupe de el. Omul asta ma scarbeste. Fiecare voteaza cu cine vrea. Nu sunt fanul lui Geoana, dar macar asta are avantajul ca mai arata a om si macar pare cult. Vom vedea ce iese la vot. Eu oricum din toata campania asta jegoasa, l-am apreciat pe Crin. Chiar mi s-a parut ca e facut din alt aluat decat restul. Poate e doar un actor bun. Vom vedea :) ... sunt sigur ca vom mai auzi de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisect Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Cred ca i_need_money a avut ultimul cuvant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Are nevoie de 20 de ani pt. a demonstra ceva?A avut 5 ani si n`a facut aproape nimic.Vorbesti de parca Basescu elaboreaza legile si diverse programe de investire a banilor publici...Singurul inconvenient pe care il pot reprosa lui Basescu e faptul ca nu avem guvern, dar totusi cum nu agreez PSD-ul, oarecum imi convine.ps: ia dat niste replici destul de bune lui Geoana la confruntarea de joi seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
c3nz0r Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 No Shit money ?!Vorbesti ca un activist de partid din opozitie.Si pentru numele lui Dumnezeu, dragi romani, aici nu e vorba de Geoana ca presedinte si ce o sa faca. Nu el v-a fi adevaratul presedinte; asta e clara ca lumina zilei.Pe cat de diplomat si pe cat de mult stie sa duca cu zaharelul tot un prostanac ramane.Un astfel de om nu are ce cauta ca sef de stat.Traian Basescu, cu toate ca nu a facut nimic concret care sa creasca modul de trai (cei drept, in situatia de fata a tarii e practic imposibil), ramane totusi un presedinte patriot si reprezentativ pentru poporul roman. Are un caracter puternic si nu poate fi dus de nas dupa cum are 'lumea' chef.A avut intotdeauna ceva de spus si a intervenit cand a trebuit in toate situatiile, aici pot da exemplu cazul magistratilor. Saracii, s-au simtit ofensati. Vreme de 15 ani au fost lasati sa-si faca de cap. Da, corect, justitia nu trebuie sa fie deranjata astfel, dar in cazul Romaniei DA. La noi nu prea te poti baza pe judecatori.Cat a fost PSD la putere a fost liniste in politica, asta pentru ca a dat voie la toti sa joace pe masa.Uite, cu Basescu nu le-a mai fost asa usor.Asta a suparat si este evident. De exemplu: media, principala modalitate de manipulare in masa este mereu subiectiva si actioneaza in numele celor ce conduc respectivele trusturi. Asta o stiu toti ... si totusi lumea le da crezare :(Il iau la tinta pe Basescu din toate pozitiile.Nu mai vorbesc de privatizarile PSD-ului. Au vandut strainilor ce avea tara mai de pret.Au mai ramas Energia si Romgazul. Daca iese Geoana fiti sigur ca or sa dispara si astea.Aseara, m-am uitat la confruntarea dintre cei doi. Nu asta am urmarit dar am dat pe post fara sa vreau.Am asistat la ceva ce m-a lasat cu gura cascata. In 3 randuri Geoana l-a criticat pe Basescu ca in timpul mandatului a adus tara in anumite situatii: aici vorbind de disparitia unor firme de export si nu mai stiu eu ce in care dadea niste cifre realizate de nush ce institut.In fiecare dintre aceste 3 situatii Geoana a fost rugat de Traian Basescu sa-i dea exemple de unde are respectivele date si ce institute au dat cifrele.Spre uimirea mea Geoana nu numai ca nu i-a raspuns dar a schimbat, de fiecare data, subiectul incredibil de repede ca si cum nu ar fi auzit. Basescu i tot repeta sa dea exemple dar el se facea ca nu aude si discuta despre altceva.Ca sa vedeti cat de nelimitata e marlania. Folosesc toate mijloacele posibile: aliante de partide, cifre mincinoase, largi dezbateri TV la posturile varanului etc. asta pentru a duce de nas poporul si a fi siguri ca mai musca odata din cascaval.Astea le-ati auzit de la un PNL-ist, bine ce-i drept mai mult dupa doctrina decat dupa aspiratiile actuale ale partidului.Am votat cu Crin prima data dar nu merg dupa el pana in cacat. Nu pot :DSi inca ceva: Sa primim ca prim-ministru un strain ?Chiar asa am ajuns ? Ne pierdem si ultimul gram de demnitate ?Nu mai suntem un popor cu traditie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 asa a inteles lumea ca a baut si s-a urcat beat la volan...faza e ca a baut un pahar cu vin si nu s-a urcat imediat la volan. au trecut cateva ore. oricine poate sa bea o bere, 2 si dupa cateva ore sa conduca ca nu are alcool in sange.unde pare cult geoana? ca e prost de bubuie, minte ca prostu (25k euro romanilor care se introc in tara, etc.) gresete cand vorbeste (s-a luat de la vanghelie, daca nu ma insel si carcotasii au facut misto pe treaba asta)si eu l-am apreciat oarecum pe crin, dar nu are caracter. imediat dupa alegeri a trecut in barca psdului. nu se face asa ceva, mai ales ca in campanie l-a injurat pe geoana si psdul. corect era sa zica ca nu sustine pe nimeni si sa voteze fiecare cum vrea, nu sa zica ca voturile lui (de parca i-a dat ma-sa voturi) o sa i le dea psdului.sa nu uit plecarea triumfatoare a trioului geoana, antonescu si joannis de la timisoara pe usa din DOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maledicere Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Vorbesti de parca Basescu elaboreaza legile si diverse programe de investire a banilor publici... Singurul inconvenient pe care il pot reprosa lui Basescu e faptul ca nu avem guvern, dar totusi cum nu agreez PSD-ul, oarecum imi convine. ps: ia dat niste replici destul de bune lui Geoana la confruntarea de joi seara cea mai buna a fost "tu ai dosar penal, eu nu". chiar credeti minciunile lui ca va desfiinta imunitatile parlamentare, prezidentiale? habar n'aveti ar fi primul care s'ar duce in parnaie :( anyway...un al doilea mandat pentru basescu va insemna doua lucruri, atat il intereseaza: 1. Expirarea termenului de prescriere pentru dosarul sau. 2. Razbunarea pe cei care s'au declarat pe fata inamicii sai. Asta veti vedea in urmatorii 5 ani de "regim" basescian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oana Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Vorbesti de parca Basescu elaboreaza legile si diverse programe de investire a banilor publici... Singurul inconvenient pe care il pot reprosa lui Basescu e faptul ca nu avem guvern, dar totusi cum nu agreez PSD-ul, oarecum imi convine. ps: ia dat niste replici destul de bune lui Geoana la confruntarea de joi seara Singur si`a ales ajutoarele. El vrea sa faca treaba cu Boc, Udrea si EBA. Chioru` asta nu stie ca avem nevoie de ajutorul celorlalte tari pt. a ne ridica de unde am ajuns. Dar omu` sta cam prost cu "limbile"...sa nu mai zic de fata lui . Sunt milioane de oameni care nu agreeaza PSD`ul din cauza trecutului. Dar voi chiar nu intelegeti ca nu mai sunt aceiasi oameni la putere? Cine asculta sfaturile unui bosorog? Sa fim seriosi. Votati`l pe Basescu, dar sper ca peste 2 ani sa nu va puneti intrebarea :"Nu era mai bine daca`l votam pe Geoana?". @wizard Am vazut de 1000 de ori replica ta "Au plecat prin usa din dos". Dar tu cum ai fi plecat? Ai fi iesit in fata taranilor? Sa`ti dea cu vreo piatra in cap? Hai ca aici chiar nu gandesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 No Shit money ?! Vorbesti ca un activist de partid din opozitie. Astea le-ati auzit de la un PNL-ist, bine ce-i drept mai mult dupa doctrina decat dupa aspiratiile actuale ale partidului. Am votat cu Crin prima data dar nu merg dupa el pana in cacat. Nu pot :D Primesc bani de la PSD p.s ma bucur sa vad ca nu sunt singurul cu gandire liberala de prin zona :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Oana la psd nu am de analizat mult:vanghelie e presedintele psdului pe bucuresti si cu asta am zis TOT.aia e conducerea psdului. vanghelie. un tigan care din 2 cuvinte 3 le zice gresit. pe ala vrei sa il vezi facand guverne? ministrii in guvernu asta demis tot vanghelie i-a selectat (cel putin a avut un cuvant greu in alegerea lor).sa ne luam si de dragnea? numai cand il auzi cum vorbeste iti vine sa ii dai pumni. daca va uitati la oamenii din pd-l care vorbesc si la cei din psd o sa observati o diferenta foarte mare. la psd sunt toti colerici, cu nasu pe sus, jeguri intr-un cuvnat. aia e conducerea psdului.dragnea, vanghelie, hrebenciuc, mazare, ii stie toata lumea...sa nu mai zic de conditia pusa de johannis: vrea sa fie primar 6 luni, ca daca cumva nu merge treaba cu premieru sa se intoarca, ce boc a pus conditia asta? e clar ca alianta asta nu tine mai mult de 5 luni, cel putin nu cu johannis premier. johanni care e vanzator de copii. deci lume de mare vaolare in psd+aliatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortu Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Go Geoana Go !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockaFella Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Va uitati la Geoana si-l vedeti pe Vanghelie? Vanghelie e un nimic, o marioneta. Mai bine v-ati concentra atentia pe Iliescu, Dinu Patriciu, Nastase si inca vo 2 miezi ce-au facut numai magarii si-au scapat zambind la camere urmand zicala " Ciocu mic la ei, ca noi suntem la putere". Sa votezi cu Geoana e ca si cum ai trait izolat sau te-ai nascut dupa 2004 si n-ai idee ce-i PSD`ul. Desigur, Geoana e mai prezentabil, stapaneste mai bine limbajul trupului, asta e si ideea, sa va faca sa-l credeti, sa credeti ca e o victima la fel ca noi a sistemului condus de Basescu. Total gresit. Chiar stau si rad cate odata cand vad miezi ce's atat de incercati mintal (sa nu zic idioti) care cred in PSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Oana, PSD inseamna oamenii din umbra, aia care au fost in fata, dar acum stau mai in spate pt a-si sterge urmele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 OgxSLKRV1-IHai, mai cu pasiune, da-i cu limba bine, sa traisca-n veci partidul!ps:parca arata a om normal cand era tanar, inca nu avea crizele de acum.3kbduPAaovUHai si tu rebelule si revolutionarule, arata-ne talentul tau de lins in fund.ps:treziti-va dracului oamenilor, nu ne-am saturat de atatea falsuri?Aaaa, da, era sa uit:FsgpECQrSuQPe la jumate' deja e prea penal, il numeste demagog,etcLOlNEouKaigAici il face de tot rahatu', sterge pe jos cu el.http://webtv.realitatea.net/tu-decizi/crin...ured&page=1http://www.antena3.ro/stiri/politica/anton...tica_86630.htmlAici deja e cel mai bun om si il sustine 100%.Cum isi poate schimba un parerea despre un om de la cacat la icre negre asa peste noapte?Pe pariu ca daca Base castiga alegerile aceasta curva va cauta sa se alieze cu el?Sa primim ca prim-ministru un strain ?Dupa parerea mea, o adevarata reforma si revolutie ar fi daca toata clasa politica ar fi formata din oameni competenti din strainatate.As accepta si un presedinte strain, nu numai un prim-ministru.Sa-i ia dracu' pe toti hotii astia romani ca ne-am convins de atatea ori, cand ne invatam minte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Anti-AntiSpam]black Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Geoana = Illiescu. Votezi cu PSD cat timp e Ilici in viata si votezi continuarea comunismului sangeros. Ca sa nu mai vorbesc de analfabetism. Oricum presedintele e o mascota.. pacat ca multi dintre voi habar nu aveti de ce putere NU are presedintele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitza4fun Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Ma io v'as intelege daca v'ar da bani astia de la PDL si PSD ..sa tineti cu ei atat ..ca oricum cine iese presedinte vor fi demiteri in masa si nu va merge f. bine ;)) da' asta e Romanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
(BadBoy) Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Dupa parerea mea basescu merita sa ea si va zic de ce + ca o sa ia Am vazut aseara pe otv cand a spus de aia ca vor sa il faca sa cada au zis aia ca au violat o fata nsh ce hai frate fi serios Link to comment Share on other sites More sharing options...