mitza4fun Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Apropo acum vad si eu imaginile la tv cu slow motion si vad ca Basescu se uita la copil cand da in el si oamanii din jur se uita la copil si dupa aceea la Basescu si invers ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Mg^Jupan] Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 L-am votat pe Vadim in primu tur, acu` o sa il votez pe Geoana, oricum , oricine ar fi acolo"sus" tot fura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Random Hero Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 http://img509.imageshack.us/i/imag000iy.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaur Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 O sa-l votez pe Base in al 2`lea tur electoral! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 tu n-ai drept de vot asa ca du-te si comenteaza pokemoni.hahahahaha :rofl1:Buey, eu nu mai merg la al doilea tur. Nu are rost.Nu am pe cine sa votez oricum...Si referitor la filmulet ...Trucat, netrucat - base e numbero uno! - frumos rever :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash922 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Pe Becali Link to comment Share on other sites More sharing options...
eseeet_ Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 tu n-ai drept de vot asa ca du-te si comenteaza pokemoni. hehe nu ma duc la votat,nu am cu cine s avotez Link to comment Share on other sites More sharing options...
c3nz0r Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Clasa de lichele care s-a aliat impotriva lui Basescu spune un singur lucru ...In primul tur l-am votat pe Crin dar acum sunt dezamagit de decizia PNL-ului de a se alia cu PSD-ul.Nu vreau sa revenim la era 'linistita' de pe vremea lui Iliescu in care fiecare facea ce-l taia capul, asa ca voi vota cu Traian Basescu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Clasa de lichele care s-a aliat impotriva lui Basescu spune un singur lucru ...In primul tur l-am votat pe Crin dar acum sunt dezamagit de decizia PNL-ului de a se alia cu PSD-ul.Nu vreau sa revenim la era 'linistita' de pe vremea lui Iliescu in care fiecare facea ce-l taia capul, asa ca voi vota cu Traian Basescu. Geoana Presedinte :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockaFella Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 N-am varsta. PacatDaca as fi putut vota im primul tur votam cu Geoana si in al 2 lea tot cu GeoanaIn cazul asta e "foarte pacat" ca n-ai 18 anisori. Cand ai sa cresti mai mare ai sa realizezi ce decizie idioata ai fi luat. nu am fost saptamana trecuta, dar o sa merg cand se face iar si il votez pe GeoanaMai bine nu te-ai prezenta nici la votu' asta, ai fi mai castigat daca te-ai duce la o parada Gay. Clar ca tu ridici procentaju ala de 40%. Nu Basescu' e solutia, dar e o solutie mai buna decat Geoana. Pacat ca tara-i plina de idioti ce-s manipulati de TV si nu pot gandi singuri.. Va uitati la o palma data, in loc sa realizati lucrurile mult mai apasatoare. Dupa revolutie PSD-ul ne-a dus de la marginea prapastiei direct in rectul ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplash Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Mai bine nu te-ai prezenta nici la votu' asta, ai fi mai castigat daca te-ai duce la o parada Gay. Clar ca tu ridici procentaju ala de 40%. Nu Basescu' e solutia, dar e o solutie mai buna decat Geoana. Pacat ca tara-i plina de idioti ce-s manipulati de TV si nu pot gandi singuri.. Va uitati la o palma data, in loc sa realizati lucrurile mult mai apasatoare. Dupa revolutie PSD-ul ne-a dus de la marginea prapastiei direct in rectul ei.Si o sa mai dureze vreo 20 de ani pana ajung toti romanii sa-si dea seama de chestia asta. Deocamdata prostanacul e o figura mesianica pentru naivi. Vorbim peste 5 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eseeet_ Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Dintre geoana si basescu,primul la alfabet BASESCU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rzr.razer Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 base! :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimy100 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 base! :right:nu e nevoie sa iti faci 10 conturi ca sa ne spui ca votezi cu base. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andix3x Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Dintre geoana si basescu,primul la alfabet BASESCUAHAHAHAHA , s-a invechit metoda " ala bala portocala :D .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Primul tur l-am votat pe Crin ... in al-2-lea tur cred ca nu o sa mai merg. Oricum cred ca o sa castige Geoana dupa toate aliantele facute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SevenUp Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 merg pe mana lu' Geoana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Geoana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oana Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Geoana Tu ma votezi pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonel Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Primul tur pe Oprescu si in al doilea tur pe cucu bau. Nu votez in al 2-lea tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f.mare Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ca tot e vorba de alegeri..un material electoral de buna calitate . L-am vazut aseara la TV. Aici : http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E Ideea e buna. Si cred ca o sa ii aduca lui Basescu cateva procente in plus. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomaxim Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ca tot e vorba de alegeri..un material electoral de buna calitate . L-am vazut aseara la TV. Aici : http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E Ideea e buna. Si cred ca o sa ii aduca lui Basescu cateva procente in plus. :) Iti place asa-i?Este o idee super pentru maimute virgine ca tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f.mare Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Iti place asa-i?Este o idee super pentru maimute virgine ca tine.Si vorbind despre maimute... Du-te cu remarcile tale "irefutabile" in alta parte. Stai in patratzika ta ;) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Primu tur, Crin . La al 2-lea cred ca nici nu ma duc, 2 hoti se bat pentru putere . :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAnCHoC Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Msi bine Base si Guta,decat Geoana si Putin :crazy: :crazy: :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...