Jump to content
SmecherasDeArad

Cu Cine votezi :P ?

Recommended Posts

Posted

cu nea Jiji Becaliu :beer:

cel putzin o sa avem de lucru, mergem cu totzi la pascut :rofl2:

A deci tu vrei sa conduca Romania un dobitoc care nu stie sa lege 2 cuvinte sa formeze o propozitie?

Posted

A deci tu vrei sa conduca Romania un dobitoc care nu stie sa lege 2 cuvinte sa formeze o propozitie?

Fiecare alege ceea ce crede ca i se potriveste. Nu stiu daca este si cazul lui Marius-I, poate ca face misto, poate ca ii da votul lui Becali pentru ca stie SIGUR (la fel ca si ceilalti) ca nu o sa ajunga in turul 2 in veci. Poate ca nu are drept de vot :-??

Posted

Unii nici nu au varsta dar posteaza -_-

OT: Nu cred ca o sa merg sa votez.Nu prea ma intereseaza politica

Orice presedinte ar fi la putere,tara tot urat ar merge..

Posted

Nu am varsta legala sa votez , dar daca as putea ar fi base

va spun eu ca indiferent cine iese, noi tot la fel traim ......chiar mai prost :-?? poate o fi bn ??? :cool2:

Iar de votat am sa votez cu Basescu

(cu toate astea tot pe Becali l-asi vota :clap: mai ma gandesc.)

:hello:

a fost o gluma (m-am gandit ca inchide un moderator topicul)

Posted

Nu am varsta legala sa votez , dar daca as putea ar fi base

Why?

Fac 18 ani la anu, dar daca as putea sa votez l-as vota pe Crin in turul 1/2 ,mi se pare ca e cel mai coeerent din politica romaneasca , si pe Geoana in turul 2, doar ca sa nu iasa basescu, nu l-as vota pe basescu decat daca in turul 2 ar fi vadim sau becali si base, pt ca pana si base cred ca a mentinut tara mai bine decat ar putea sa o mentina Vadim sau Becali.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...