Jump to content
LockOn

I'm Bored.

Recommended Posts

Posted

Iaca e 10:38 si mai am putin si ma dau cu capu de pereti de plictiseala.Ce as vrea e sa-mi dati si mie cv sa ies din starea asta.Am facut topic in ideea ca poate mai sunt si altii ca mn care vor cauta cv de facut.Deci cei care aveti o idee va rog postati aici.Orice subiect.Ce ma intereseaza in topicul asta e in mare parte sa fie cv de citit.Nu caut reply-uri gen : uite-te la un film , sau citeste o carte .. etc.Ms anticipat.

Guest Wandering
Posted

Uitate la un film,citeste o carte

Posted

"Acum vreo doua saptamani mi-am facut blog, si acum vreo ora m-am uitat la statistici, de unde am constatat o vizita pe zi. M-am intrebat atunci cine este acest misterios vizitator care vine in fiecare zi pe blog sa verifica daca sunt articole noi ...

Mi-a trebuit o jumatate de ora sa-mi dau seama ca eu eram vizitatorul ...

VDC!"

EPIC =))

Posted

"Acuma cateva zile eram acasa linistit. Era seara si pe la ora 12:35 apare mama ... Ea fiind beata se pune langa mine in pat si a inceput sa ma dezbrace. Eu mam speriat si am inceput sa tip la ea. Ea imi spune: Stai draga linistit ca vreau doar sa te satisfac!

Cand am auzit asta i-am dat una in fata si m-am imbracat si am plecat la un baiat. Stau de 2 zile la el, iar mama ma cheama inapoi. Dar nu cred ca ma mai intorc

P.S.: Tata e mort de 2 ani... "

Deci eu nu pot sa cred ca asta e adevarat ....

Super tare site-ul.

Posted

Citeste site-ul asta , o sa razi cu lacrimi http://www.viatadecacat.net/

Lesin pe site-ul ala:

va zic eu ce inseamna VDC [emo] :

Tatal tau sa-ti faca scandal zilnic si sa urle pana te bufneste plansul, sa te faca drogata, alcoolica, sa-ti spuna ca daca te prinde cu chitara [pentru care nu mananci nimic 3 luni la scoala + alocatii + bani de buzunar ] in casa te da afara,sau daca vrei dormi in beci.[emo]

Sa ramai la 5 materii,sa plangi cate 2 ore pe strazi zilnic,inclusiv pana vomiti, parintilor sa nu le pese de tine,profesorii care te detesta.

Sa n-ai NICIUN prieten cu care sa vorbesti. Sa fii singur cuc, fara rost, totul sa mearga pe dos impotriva ta,sa nu te intelegi cu nimeni.

Posted

Lesin pe site-ul ala:

Nu e totul chiar atat de funny:

Vin sarbatorile de iarna, lucru ce ma intristeaza, deoarece ca in fiecare an eu le petrec singur. Nu am prieteni, nu am pe nimeni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...