Menum35 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Super masinuta , clar . Nu imi place e urata . Nu am avut niciodata o parere placuta despre Dacia . Masina secolului al XIV .
[EliTe] Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 motor de 350 HP pe o masina cu roti de bicicleta :/urata
dev Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 RIP Alain Prost ... acolo-si va gasi moartea ... in cutia aia prinsa-n prelandez ...Naspa ... e nasoala Dacia de cand a aparut ... si continua sa fie penibila ...
Bastia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 arata bine dar tot dacie e... adica sigur au gasit de peste tot sa reduca cate un profil metalic care asigura protectie pt a reduce din costuri...
vLaur Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ' date='Nov 18 2009, 09:52' post='4423745']daca citeai articolul observai ca aceasta masina de curse o va conduce Alain Prost, fostul campion de F1 asta este varianta de serie a SUV-ului.. care este construita pe platforma de Nissan Qashqai.. Motorizarile vor fi: 1.6 ce va dezvolta 105 CP si 1.5 ce va dezvolta 85 CP. Nu sunt excluse nici cele de 1.6 cu 90 CP, 1.5 cu 105 CP, 1.9 cu 130 CP si 1.6 cu 128 CP. Varianta de serie a SUV`ului nu este masina,este o motoreta pe 4 roti.Cum am mai zis si in alt thread,aproape ca nu exista deosebire intre Lada Niva si SUV`ul romanesc.Nu as da banii pe asa ceva...
Dani Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 RIP Alain Prost ... acolo-si va gasi moartea ... in cutia aia prinsa-n prelandez ...Naspa ... e nasoala Dacia de cand a aparut ... si continua sa fie penibila ...asta e doar parerea ta, mie unul imi place si multora de altfel.. doi la mana, Alain Prost nu castiga titlul de F1 daca era prost.. stie el ce face.. trei la mana, de aia gasesti Dacia 1300 peste tot prin lume, pentru ca sunt proaste.. si de aia tin peste 25 de ani.. noi suntem aia ciudatii pentru ca intotdeauana ne-am uitat la gradina strainului si nu la a noastra.. toate sunt bune numa Dacia e proasta.. asa cum a facut si Adam cu marul interzis..p.s. am vazut o droaie de Dacii in Egipt..Varianta de serie a SUV`ului nu este masina,este o motoreta pe 4 roti.Cum am mai zis si in alt thread,aproape ca nu exista deosebire intre Lada Niva si SUV`ul romanesc.Nu as da banii pe asa ceva... probabil ca seamana Niva cu SUV-ul de serie, dar foarte putin si nicidecum cum zici tu "nu exista deosebire".. si cum ii ziceam si lu dev.. din cauza asta ne mege prost pentru ca suntem negativisti si pentru ca nu vedem macar un pic de bine in ceva.. numa rau..
dev Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dane ... e cel mai ieftin ciurug si poti inlocui piesele si cu produse alimentare :rofl2: ...O repari la motor cu un ciocan ... cum sa nu-ti iei asa ceva pentru carat? Cea mai jaf masina :rofl2: Repara tu Lada cum repari Dacia ... :rofl2: ... sau ... Ford/Opel ... etc ... :rofl2:
Krait#lethalarea.com Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Din cate vad pe masina scrie "Prost"Deci sa vedem cat de buna va fi masina...
Dani Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Dane ... e cel mai ieftin ciurug si poti inlocui piesele si cu produse alimentare :rofl2: ...O repari la motor cu un ciocan ... cum sa nu-ti iei asa ceva pentru carat? Cea mai jaf masina :rofl2: Repara tu Lada cum repari Dacia ... :rofl2: ... sau ... Ford/Opel ... etc ... :rofl2:Eu te-am intrebat ceva si nu mi-ai raspuns.. de ce Daciile 1100, 1300, 1310, 1400 au tinut si 30 de ani? Problema mondiala este ca acum masinile se construiesc de catre niste roboti si probabil de aceea nu mai tin atata. O masina iese in cateva ore din fabrica. Doi la mana, Dacia Duster ca si design e ok si mai ales, ca are motor de Nissan. Poate daca avea de Renault comentam ceva. Trei la mana, trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor, unu ca ne va promova Alain Prost brand-ul si doi, modelele sunt din ce in ce mai aproape de realitate.