topaZz Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Asta e ca nu stim sa pastram curatenia, orice strain cand vine in tara si vede numa gunoaie pe jos va dati seama ce impresie isi face
Bastia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 si ne miram? daca scoate polonia de 10 ori mai mult profit din turism decat noi, si ce au ei? un petec de munte si campie, nu aia e problema, ei au oameni ci cap care sa stie cum sa atraga turisti.
acelasi_bandit Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Asta e ca nu stim sa pastram curatenia, orice strain cand vine in tara si vede numa gunoaie pe jos va dati seama ce impresie isi faceMda,adevarat.In grecia cel putin nu am vazut atata mizerie nici macar chistoace de tigari.Ce sa zic ca la noi e prapad..nu pot sa zic ca nici eu nu arunc pe jos.saracie cat cuprinde,salarii mici de tot..naspa B) @in rest se manca cu paine,mustar ..chestii dastea
topaZzModificat Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Noi facem Romania, nu Romania pe noi.Sunt destui turisti vara , insa vad ca nu e indeajuns.
Dirlewanger Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Sunt destui turisti vara , insa vad ca nu e indeajuns. Pai ce dracu sa vada? Avem un ministru al turismului destul de bun.Nu stiu de ce nu avem turisti.Ministrul transportului este si el un om muncitor.Chiar nu inteleg de ce nu viziteaza nimeni The land of Choice