Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest jebanditu

Poate sa ma ajute si pe mine un admin?

Recommended Posts

Guest jebanditu
Posted

Am un cont facut in primele zile cand s-a dat rr la bd .. ma refer dupa finalizare ... cand a fost bagat regulamentul .. si ce a mai fost facut ....

ma am si acum mail-ul cu creerea contului

Acum doua zile am incercat sa ma conectez si imi arata foarte frumos ... "acount invalid"

Se poate remenia problema

Si trb este ca in clasament ma arata cu caracterele

Motanelu

si

MotaneIu

dc nu ma pot conecta totusi ???

A uitasem am dl dinou jocul nu ar fi asta o problema !!!

Posted

De la ip-ul de pe care postezi nu s-a intrat niciodata pe acel cont.

Vezi poate nu ai scris bine numele contului, cand ultima data te-ai conectat pe acel cont?

Guest jebanditu
Posted

am incercat sa intru azi si de pe ip asta si tot nu mere !!!! este de la munca

Dar ip de pe care m-a conectam este 89.44.192.56

O data ce ma arata la status .... nu inteleg care este trb .... stiu ca daca era suspendat nu mai arata nici acolo

Guest jebanditu
Posted

Motanelu

si inca unul MotaneIu .... in loc de L este i mare

contul este : vero

cele de sus sunt nume la caractere

De la ip-ul de pe care postezi nu s-a intrat niciodata pe acel cont.

Vezi poate nu ai scris bine numele contului, cand ultima data te-ai conectat pe acel cont?

nu mai stiu exact cam 4-6 luni cam asa ceva

Posted

Sigur e scris "vero"? N-are nicio majuscula? Daca il scrii vero si nu Vero, sau VeRo, sau VERO, iti scrie invalid account. Trebuie sa scrii contul exact asa cum l-ai creat.

Guest jebanditu
Posted

a fost faza cu rr la 97d ... apoi au fost cateva saptamani in proba cand s-a jucat cu speedgear si apoi sa mai dat inca o data rr .... si m-am apucat dinou .. cam la o luna au fost unele probleme cu timpul si am fost ff ocupat si nu am mai avut timp ... iar acum cateva zile am vrut sa ma apuc dinou... dar am pati ce am scris mai sus

Contul de MU-Linkmania a fost creat cu succes .

Datele contului sunt:

Nume-Cont: vero

E-mail: M0tanusm3q@yahoo.com

Parola:

Intrebare: cesmuiorfane

Raspuns: detoate

Contul trebuie activat pt a putea fi folosit.

Activare contului se face apeland link-ul http://www.linkmania.ro/mu1/cont/activeaza...41ef91090975f42

acesta este mail-ul

Guest jebanditu
Posted

l-am activa m-am jucat ....

Sm :223 ; nume: Motanelu

si un MG: 323 ; nume : MotaneIu L este i mare

nu am incercat .. acum am sa fac si asta

Posted

a fost faza cu rr la 97d ... apoi au fost cateva saptamani in proba cand s-a jucat cu speedgear si apoi sa mai dat inca o data rr .... si m-am apucat dinou .. cam la o luna au fost unele probleme cu timpul si am fost ff ocupat si nu am mai avut timp ... iar acum cateva zile am vrut sa ma apuc dinou... dar am pati ce am scris mai sus

Contul de MU-Linkmania a fost creat cu succes .

Datele contului sunt:

Nume-Cont: vero

E-mail: M0tanusm3q@yahoo.com

Parola:

Intrebare: cesmuiorfane

Raspuns: detoate

Contul trebuie activat pt a putea fi folosit.

Activare contului se face apeland link-ul http://www.linkmania.ro/mu1/cont/activeaza...41ef91090975f42

acesta este mail-ul

Asta era contul de pe 0.97d. Contul tau vero nu exista, iar acele caractere se afla pe un alt cont.

Guest jebanditu
Posted

atunci trimitemi si mie un mail cu contul acela .... pe adresa de mail .. precizata mai sus ca parola o stiu eu !!!!

sau zimi mail-ul pe care este facut contul !!!

Guest jebanditu
Posted

Acele caractere se afla pe contul verinel. Mai mult de-atat nu te pot ajuta. Incearca contul verinel si parola care o crezi/stii tu.

mc mult .... acela este contul am reusit sa ma conectez .... acum 5 min de pe ip asta care postez ...

10x bunny ... respect froum rosiori de vede :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...