Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

janker4u

Upgrade net la server

Recommended Posts

Posted

Nu este identica sugestia cu al lui ellysmark .. dar similara

As ruga ca cineva sa se intereseze cat ar costa sa se schimbe netul de la rds ... prea multe persoane au probleme cu netu extern. Sa se cumpere o tzeava calumea de net ca nu se mai poate... d/c peste d/c peste d/c ..

Sa se stabileasca o suma ... si sa se infiinteze o pagina de donatii pentru aceast scop in special..

Daca merge aceasta sugestie , eu sunt primul care doneaza prima luna de net upgradat .. numa sa nu mai vad d/c ca ma urc pe pereti de draci.

Guest MagiczSm
Posted

nene cumparatzi net :) eu nu am luat d/c pe link nici odata doar cand sa dat rr la srv :)

Posted

De unde poti sa sti ca nu ai tu probleme in conexiunea ta cu Romania?

are dreptate linu ... de ce nu ceri niste informatii de la firma de unde ai net uh

intrebai pe ei cerele si lor niste informati despre conexiunea cu romania :tiphat:

Posted

vDragosh iti poate explica cel mai bine.

Din ce stiu eu, voi fiind din afara, e probabil sa nu aveti peering direct cu RDS-ul, astfel treceti prin mult mai multe "noduri", adica servere care fac legatura cu RDS-linkmania. Problema poate veni de la acele noduri.

Posted

De ce nu intelegeti ca cu atat sunteti mai departe cu atat primiti mai greu informatiile? :| Orice fel de net s-ar pune, tot la fel de greu veti primi, rezultatele vor fi aceleasi. Distanta e de vina! Veniti acasa! :hug:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...