Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tzutzu10

o intrebare

Recommended Posts

Posted

Nu (mai) aveti voie sa folositi niciun fel de clicker ce va muta dupa coordonate, chiar daca sunteti on sau afk.

12.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Daca se incadreaza aici, atunci nu. :) Nu stiu ce miscare rectilinie uniforma deplasata sinusoidala ai tu cu al tau caracter. (kiddin) Tu stii daca se incadreaza aici sau nu. :) Daca se intampla sa fii afk si sa te misti facand xp, atunci nu ai voie.

Posted

pai eu nu mai folosesc dar este o problema... ca azi dimineata am lasat in tark si cica a venit un admin ... :-s si deaia :( si miau spsu astia ca miau facut filmuletz nujtiu ce nujtiucum :| ... inseamna ca? .... :(

Guest MagiczSm
Posted

se baga si boom in seama ... aiurea,

@ clickerul se num GUI cred cal foloseste jumate de server si este optiunea ptr dl,doar at iti schimbi coord cu bku cand lasi afk dar nu se misca doar pe aceleasi coordonate.(si nu merge afk cu ts doar cu dreathStab) asta am probat eu :) spor

Posted

se baga si boom in seama ... aiurea,

@ clickerul se num GUI cred cal foloseste jumate de server si este optiunea ptr dl,doar at iti schimbi coord cu bku cand lasi afk dar nu se misca doar pe aceleasi coordonate.(si nu merge afk cu ts doar cu dreathStab) asta am probat eu :) spor

ce ma inveti tu pe mine.. :)) sa folosesc gui. esti tare. mai citeste odata ce am vrut sa zic. daca ajungi la aceeasi concluzie reciteste.

@de ce in fiecare topic in care postez trebuie sa fie un batut in bila care sa comenteze aiurea? eu daca vad ca sunt prost si ma depaseste o situatie tac si-mi vad de ale mele. sfatul lion: stai acasa!

Posted

Cu death stab nu vad de ce ar fi probleme. Nu e un set de coordonate predefinit. Chiar ar putea fi un minus pentru ca daca trece un char phono mai mare si rezistent, il trage dupa el pana la cucuietii din deal.

LE: Asta mi se pare un motiv de vanatoare, nimic mai mult. Te prinde afk, se face phono, te trage dupa el si poc, cica te posteaza de ks.

Posted

Nu (mai) aveti voie sa folositi niciun fel de clicker ce va muta dupa coordonate, chiar daca sunteti on sau afk.

12.a. Macro/BOT

Nu se accepta caractere ce-si schimba coordonatele cu ajutorul unui clicker, facand experienta fiind on sau afk. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Restul scenariilor sunt aberante. Nu aveti voie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...