Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RainSoul

o intrebare

Recommended Posts

Posted

Mai nou observ ca vine lumea la preluari intr-un mod ciudat.

Exemplu : x, y, z intr-un party, apare omul cu preluare si intreaba : x, y, z afk? intr-o singura intrebare si nu separat, " x afk?", "y afk?" etc.

Este o preluare care fiind postata va fi luata in considerare? si pe langa asta, eu daca observ o asemenea preluare si prind printul cand imi face pk cine si care vor fi conseciintele?

:tiphat:

Posted

Exemplu : x, y, z intr-un party, apare omul cu preluare si intreaba : x, y, z afk? intr-o singura intrebare si nu separat, " x afk?", "y afk?" etc.

Este o preluare care fiind postata va fi luata in considerare? si pe langa asta, eu daca observ o asemenea preluare si prind printul cand imi face pk cine si care vor fi conseciintele?

stiu ca au mai fost n discutii pe tema asta si nu cred ca s-a schimbat treaba de cand m-am lasat eu de joc. preluarile de genul nu sunt acceptate. la faza cu pk, eu ti-as da suspend pentru vanatoare...si cred ca sunt si cativa moderatori care-mi impartasesc parerea. mai bine ii raspunzi.

Posted

stiu ca au mai fost n discutii pe tema asta si nu cred ca s-a schimbat treaba de cand m-am lasat eu de joc. preluarile de genul nu sunt acceptate. la faza cu pk, eu ti-as da suspend pentru vanatoare...si cred ca sunt si cativa moderatori care-mi impartasesc parerea. mai bine ii raspunzi.

Cand am intrebat care si cum va suporta, eu vanatoare, el ss, ma gandeam cam asa, ne fiind o preluare corecta asa cum mi-ai spus si tu mai sus nu vad de ce as fi obligata sa raspund, e ca si cum m-ar intreba "ce faci?" sau " mai stai mult?" chiar daca intentia lui e preluarea totusi nu e ceea ce trebe..

Posted

Cand am intrebat care si cum va suporta, eu vanatoare, el ss, ma gandeam cam asa, ne fiind o preluare corecta asa cum mi-ai spus si tu mai sus nu vad de ce as fi obligata sa raspund, e ca si cum m-ar intreba "ce faci?" sau " mai stai mult?" chiar daca intentia lui e preluarea totusi nu e ceea ce trebe..

n-am spus ca esti obligata, nu faptul ca nu-i raspunzi e problema. e doar un mod diplomat de a evita o altercatie. devine o problema in momentul in care il lasi intentionat sa faca preluarea incorecta stiind ca o sa te omoare si apoi postezi. se poate lua drept vanatoare.

Posted

Eu vad doua intrebari. :D

1) Nu.

2) Cel care a vrut sa te preia, si n-a facut-o conform modelului de preluare, va lua suspend pentru pk.

/slap lucica. :D

Posted

/slap lucica. :D

nu-i bai ma, tu nu i-ai da pentru vanatoare, eu da. si daca are ghinionul de a da peste unu d-asta ca mine, mai al dracu... :))

Posted

nu se iau in calcul acest tip de preluari,iar daca face pk crezand ca a facut preluare poate fi postat pentru pk,subiectul acesta a mai fost discutat din ce retin eu si nu-si are rostul.

:closed2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...