Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlueAndy

o mica nelamurire

Recommended Posts

Posted

am observat aici pe s1 o problema(cel putin pentru un sm pitic nonrr ):

desi am conform punctelor de energy 3167 mana, odata consumata nu revine automat la aceasi valoare ci in jurul valorii de 1300.

am crezut la inceput ca e de la iteme, ca mai aveam si iteme cu mana 4%, dar acum nu mai am si e la fel. am vorbit si cu altii care au aceasi problema.(nu deranjeaa foarte tare, dar pentru un afk-ist ca mine caruia ii vine greu sa faca zen sa cumpere cate 5-7k mana potion in fiece zi conteaza cei 1.8k mana pe care nu-i iau).

am gasit o rezolvare cu un pend cu optiunea mana after mob kill, dar am nevoie de speed si nu ma indur sa dau jos pend-ul ca sa pun unul cu mana.(unul cu speed si mana after e rar).

asa trebuie sa fie, asa e setat jocul :-?? sau se poate remedia asta? daca da, sunt sigur ca multi pitici vor fi incantati :)

:tiphat:

Posted

Nu doar piticii, si cei mari :). Eu am un speed cam mare acum si cand dau cu Ice Storm, cam imi mananca din mana. Cu es nu am probleme, tin 1000 de pots 3 zile, dar cu Ice Storm tin 24-36 de ore 3000 de pots mana ~.

Posted

de unde ai tras u concluzia ca o potiune iti incarca full #-o incarca doar 500 aia de large sau 1000 nu incarca tot la fel si cu cea de vit.

pe 97d asa era, o potiune iti incarca toata mana.(si pe unde am mai jucat asa era)

daca asa e aici... asta e. am sa caut pend-ul ala minune atunci.

multam de raspunsuri. :tiphat:

Posted

pe 97d asa era, o potiune iti incarca toata mana.(si pe unde am mai jucat asa era)

nu e adevarat,incarca doar un anumit numar de puncte,nu tot,e ca la hp

Posted

sau poti cauta un staff cu mana eu am lk mana+13 :>

Posted

staff-ul e cu speed si hp after mob kill +13, nuuuu nu nuuuu

la 3-4 rr nu prea o sa ai nevoie de staff....la 5-6 rr cand ai attack speed mare ca mine o sa ai nevoie ca asa iti fuge mana de nu te stii....regenerarea la mana/vit nu ii ca si pe 97.

Posted

la 3-4 rr nu prea o sa ai nevoie de staff....la 5-6 rr cand ai attack speed mare ca mine o sa ai nevoie ca asa iti fuge mana de nu te stii....regenerarea la mana/vit nu ii ca si pe 97.

eii, pana dau eu rr mai dureaza.

se poate inchide topicul.

multumesc tuturor pentru raspunsuri. :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...