Jump to content
spriTewus

Ghater Vaslui !

Recommended Posts

Posted

m'am gadit si am gasit o locatie perfecta...Rocambole Pub

e in spate la winmarck, in piata veche langa muntenita p'acolo...e f tare localu'

edit: am uitat sa zic scorurile;))bere becks:4 lei tuborg:5 lei

Posted

Nu cred ca-i tocmai potrivit Rocambole,poate sunt doritori care vor sa-si comande ceva de mancare sau tarie...dar asta o hotaram maine ! Ramane in considerare locatia :) .

Loyd,nu ai tren la 4:30 ? Si ajungi la 6 cam asa,te ast noi in gara,careva,si pana la 6:15 maxim suntem in centru . Sau microbuz ?

Posted

Loyd, da-ti 2 palme ca-ti dau eu 2 cand vii in Vaslui, eu incerc sa te sun ca disperatul si tu iti bagi telefonul in ... ca sa vibreze.

Deci, gather-ul e la ora 18:00. Ne intalnim la statuie si hotaram de-acolo unde sa mergem .. ce tot atata zarva :)

Posted

Loyd, da-ti 2 palme ca-ti dau eu 2 cand vii in Vaslui, eu incerc sa te sun ca disperatul si tu iti bagi telefonul in ... ca sa vibreze.

Deci, gather-ul e la ora 18:00. Ne intalnim la statuie si hotaram de-acolo unde sa mergem .. ce tot atata zarva :)

Am cartela de vodafone ba nubule,da-mi numarul pe pm ca nustiu sigur daca-l mai am pe cealalta cartela si te sun eu inainte sa plec.

sprite,sa moara bibi daca stiu de unde se ia :-s

Posted

Am cartela de vodafone ba nubule,da-mi numarul pe pm ca nustiu sigur daca-l mai am pe cealalta cartela si te sun eu inainte sa plec.

sprite,sa moara bibi daca stiu de unde se ia :-s

=)) fatza in fatza cu gara mare treci strada si sunt acolo microbuze ...autocare ...

Posted

Totul a fost perfect... :D pacat de loyd care sta prin gara acu ..daca'i nub si nu verifica dinainte

p.s. Abis, a fost jale gather-ul .. .. la misto

Posted

am ajuns si eu acasa,la misto 8-|

merci baietilor de companie in special lui sprite care se oferea chiar sa ma cazeze pana la patru,asteptam de alcineva chestia asta,dar nu mai conteaza,am ajuns acasa :D

@sprite,da-mi te rog pozele sa ma uit la ele

Posted

Eh .. stiu loyd, dar unde vroiai sa te bag ? Daca nu ar fi fost frate-meu acasa, aveai loc oricand..

Stai linistit m4x ca nici nu acceptam invitatia ta daca o faceai,era vorba doar de intentie,pentru mine asta conteaza cel mai mult.

hai lasa ca a trecut,la misto :D

Posted

Da nub, invitatie: hai sa dormi cu mama.

E bine ? :)

heh, nici macar nu stii ce-mi treceau mie prin cap cat timp erai tu la gara .. si cat timp am vorbit cu Andrei, of, of .. tot nub ai ramas

p.s. la misto

Posted

Scuze m4x si aici,mai este o persoana caruia trebuie sa-i cer scuze,dar ii cer in particular maine . :D

la mijto =))

tare gather si nenea ala :-"

app loyd ...cate cuvinte cu "d" o zis tactu pe drum ? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...