Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anomys

server down?

Recommended Posts

Posted

As putea muta topicul la comunitate fara sa va dau suspend, dar parca mai interesant ar fi sa va altoiesc cu cateva zile acolo. :D Dar hai ca va las in pace, comentati si voi despre server.

ps: Nu stim cand ii va da drumul, pana atunci aveti ocazia sa testati S2. Cum il testati asa il aveti, sa nu aud pe vreunu ca zice apoi ca S2 are ceva mai naspa spre deosebire de S1, sau ca exista un bug anume, dupa lansarea oficiala.

Posted

As putea muta topicul la comunitate fara sa va dau suspend, dar parca mai interesant ar fi sa va altoiesc cu cateva zile acolo. :D Dar hai ca va las in pace, comentati si voi despre server.

ps: Nu stim cand ii va da drumul, pana atunci aveti ocazia sa testati S2. Cum il testati asa il aveti, sa nu aud pe vreunu ca zice apoi ca S2 are ceva mai naspa spre deosebire de S1, sau ca exista un bug anume, dupa lansarea oficiala.

bunny rullz...ca intotdeauna...asa da ...un rasp frumos ..si la subiect :tiphat:

Posted

bunny am si eu o intrebare!!!

Ai idee cam in cat timp va fi mutarea oficiala pe s2?

Am impresia ca in 2010 :D

Posted

Ai idee cam in cat timp va fi mutarea oficiala pe srv2?

sti ce ar fi frumos ? sa fie totul gata pana in carciun sau chiar in ziua de craciun :)

Posted

Ai idee cam in cat timp va fi mutarea oficiala pe s2?

e in teste sa spus asta...pana nu va fi gata nu se deschide ...a spus clar sirius

Posted

Ai idee cam in cat timp va fi mutarea oficiala pe srv2?

In general, un joc in beta testing tine cateva luni, dar cum a zis si dragosh, daca totul decurge bine, si voi sunteti activi in ceea ce priveste testarea lui, poate ca in 1-2 luni ar fi lansat. (inainte nu aveau ocazia userii sa joace/intre pe serverul de teste, doar adminii, profitati si voi de lucrul asta).

Posted

e in teste sa spus asta...pana nu va fi gata nu se deschide ...a spus clar sirius

am intrebat asea de sanchi

O idee cu aproximatie

El este admin si e cam la curent cu tot !! Si de aceea il intreb #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...