Dani Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Multi dintre voi cred ca ati auzit de Marele Canion si de raul Colorado si de faptul ca este foarte periculos sa le strabateti. Ei bine, autoritatile americane au decis sa construiasca un pod foarte inalt, de 600 de metri peste raul Colorado si care face parte dintr-un coridor numit Hoover Dam Bypass, de aproximativ 6 km care va fi construit intre Clark County, Nevada si Mohave County, Arizona. Proiectul costa 240 de milioane de $ si va fi gata in 2010. Dupa cum vedeti in poze, acest pod este impresionant pentru ca este foarte greu de realizat. Foarte tare peisajul! Alte imagini
armani114 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Arata bn,dar mi se pare periculos in acest canion...
FashionVictim Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Foarte tare .... ei au fost in tot deauna constructorii lumii au cele mai frumoase constructii ;)
iNm Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 La noi se chinuie cu amaratul ala de pasaj din Bucuresti. Cand vezi ce fac altii, iti vine sa o iei la fuga!
Random Hero Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 La fel de maret ca si Barajul Hoover. Impresionant :)
alcholic Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ce pot face altii "...." :tiphat: ... ala da proiect ..
acelasi_bandit Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wow,misto proiect...dar oricum nu as trece p aklo
frankie Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 La noi se chinuie cu amaratul ala de pasaj din Bucuresti. Cand vezi ce fac altii, iti vine sa o iei la fuga!Da dar in Buc nu e niciun baraj asa mare :> stai sa construiasca un baraj la fel de mare sa vezi cum se construiesc si podurile (LOL, NOT)
Razvan Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 mirific :wub:paradoxal e cum chinezii au construit zidul chinezesc, egiptenii au construit piramidele si farul din alexandria, grecii au construit statuia lui zeus din olimp si "colossus din rhodes" (...), si nici macar nu aveau tehnologia pe care o avem noi acum.. iar noi ce am facut? o ****