Jump to content
Dani

Whisky PC

Recommended Posts

Posted

Va aduceti aminte ca v-am prezentat tot felul de carcase de calculator ciudate ca si carcasa asteroid, carcasa Burj Al Arab, carcasa vaza, carcasele wall e si R2D2, carcasa pentru savanti si multe altele. De data aceasta va voi prezenta o carcasa la fel de ciudata si anume o sticla de whisky in care incape un procesor Intel P3 733EB, un HDD de 40 GB, o placa de baza si o placa video. Asa ca daca sunteti impatimiti ai calculatoarelor si bauturii puteti sa le aveti pe amandoua intr-una singura.

Imagine IPB

Alte imagini

Guest parolatim
Posted

nice , nu cred ca s`au chinuit la asamblare

Posted

"Cei mai mari sani din lume " , grup infractional care a intrat in vacanta , superstar la 64 de ani si alte rahaturi de stiri ... wtf is this shit? Ce urmeaza? Prima capra care a facut sex anal? Venit si voi cu ceva interesant nu doar rahaturi ca sa va mai promovati blogurile sau pentru inca +1 .

Posted

"Cei mai mari sani din lume " , grup infractional care a intrat in vacanta , superstar la 64 de ani si alte rahaturi de stiri ... wtf is this shit? Ce urmeaza? Prima capra care a facut sex anal? Venit si voi cu ceva interesant nu doar rahaturi ca sa va mai promovati blogurile sau pentru inca +1 .

daca tie ti se pare rahat e treaba ta.. dupa cum vezi la toata lumea a placut.. doi la mana, daca pe moderatori nu-i deranjeaza nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine, iar trei la mana nu-mi fac reclama ci pun niste concepte "tari" intre atatea stiri cu violuri, crime, accidente si politica.. ar trebui sa te bucuri.. de fapt am uitat, ateii nu se bucura..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...