Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ROCK2000

m-am saturat

Recommended Posts

Posted

deci eu unul m-am saturat iau de fiecare data dimneata dupamasa sau ..etc. d.c la fel si un coleg din guild de la mine..jucam din italia acuma 5 min am luat iar d/c netul mergea perfect eu nu ma puteam loga si forumul linkmania nu mergea restul tot mergea perfect winamp google tot doar linkmania il site si jocul...

patesc de 6 10 ori pe zis asa mam saturat pird spoturi etc...

vreau o explicatie...

joc din italia si inca ceva interesant pritenul meu joaca tot din italia aveam acelas net si luam intodeaun d/c in preuna nustiu ce sa fac m-am saturat am instalat si directx si nimka la fel.. pe un pc am windous vista unu xp tot d/c ia pe amandoua pe 97 d nam avut problema asta luam d/c doar de la player aici iau din senin si pird spoturile...

si suntem multii asa ca si mine.

Multumesc

Posted

baga fastweb ;) asa`mi facea mie cand aveam net de la alice , altceva nu stiu :| , mai aveam un tov care avea de la alice si sa lasat pana la urma ca lua d.c din 10 in 10 minute si netu mergea perfect...

Posted

Aceiasi problema o am si eu ca si ROCK2000, joc din Italia

el are net mai bun decat mine, credeam ca al meu este slab

dar vad ca are aceleasi probleme ca si mine, rezolvati ceva cu externul

poate este si de la voi chiar.

Ieri nici eu nu am vazut forumul si cand am intrat mai tarziu am obseravt

ca in Romania mergea doar noi de afara nu il vedeam !

Multumesc, o zi buna !

Guest dark_knight1
Posted

Eu st in spania...am aceeasi problema...e problema de la ei...nu are treaba cu linkmania...netu de afara e varza :comp2:

Posted

Da si eu joc din Italia si am aceeas problema, iau d/c destul de des impreuna cu colegul meu de guild care joaca din Spania,deci exclus netul.

Acest fenomen (lag+d/c) a aparut cam de 2 saptamani

Dupa cat am inteles netul trece prin asa zis porturi si acolo poate fi problema :pumn:

Posted

tot din it joc/am si eu aceiasi problema bine inteles ca joc si in alta parte fara probleme.

pana acum am jucat cam aproape dupa toate neturile din diferite tari si cam peste tot am avut problme

singurul net din italia care mia mers fara problme a fost vodafone gprs se activeaza pe celular si prin blutut se face legatura cu pc.

insa nui avantajos 100ore pe luna cu 30e sau 5ore pe zi timp de 1luna cu2e si mai e o chestie e foarte incet.

Posted

Si eu joc din tara , knd aveam rds nu era problema mare , acum am schimbat netul in sperantza ca va fii mai bine e dezastru dc dupa dc , parerea mea e d la netu pe care-l avem :|

Posted

schimba netu :D

:pumn:

daca vrei sa nu mai ai probleme baga fastweb...eu nu am avut probleme cu fastweb decat intre ora 19 si 20 imi dadea 2 , 3 d/c uri :)) in rest mergea perfect ... acum e problema la fastweb ca tre sa astepti vreo 2 3 saptamani pana vin sa`ti instaleze ca au multe cereri...

Posted

nati inteles nimic

deci eu pot juca mu fara disconect cu un net prin gprs care are o viteza de 12kbps si atata lume joaca de pe un net de cativa Mbps si au probleme de ce oare,sigur nui netul nostru de vina.

Posted

sunt si din romania care iau d.c la fel ca si noi am sai rog sa posteze aici adica stiu pe cineva chanah care cand luam eu d.c luam si eu,, si alti..si stau romania

Posted

eu joc tot din italia , deci problema d net nu are cum sa fie... toate paginile merg... linkmania..nu.. incerc sa ma loghez... nik.. am vb cu cei d la fasweb d unde am net si au zis ca ei nu au nici o problema cu coxiunea..ciudat e : d c numa linkmania nu merge cand celelate merg , ar fi trebuit sa nu merga nici 1 pagina dak ar fi d la net ( eu nu am lag , uneori mai am cand este srv plin )

Posted

Atunci cum explici ca cei din Romania n-au probleme?

$i cei din tara au probleme in$a pe majoritatea nui deranjeaza pentru ca $unt jucatori afki$ti.

treaba e ca $a acentuat acea$ta problema mai mult celor din afara tari.

eu nu zic ca e cineva vinovat

poate e o problema technica de la vrun $ervar prin care trece legatura noa$tra cu romania .

treba e ca eu daca intru cu un net mobil de 10..15kbp$ nu iau d/c 8ore $i cu un net de 1000 ori mai bun iau d/c de cateva ori pe zi a$ta e o problema.

$=s

Posted

Atunci cum explici ca cei din Romania n-au probleme?

NU, am rds si nu iau d/c in joc decat extrem de rar daca iau un d/c de sub o secunde la net, atunci imi pica jocul, asta e de obicei dupa peste 20-30 ore fara un restart la pc.

e adevarat ca am un prieten in italia care joaca si ia d/c foarte des :(

Posted

NU, am rds si nu iau d/c in joc decat extrem de rar daca iau un d/c de sub o secunde la net, atunci imi pica jocul, asta e de obicei dupa peste 20-30 ore fara un restart la pc.

e adevarat ca am un prieten in italia care joaca si ia d/c foarte des :(

Ceea ce eu cred ca e bine. Un calculator/ISP nu poate rula non-stop fara intrerupere. Mai necesita si el un restart. :/

Despre extern, trebuie sa intelegeti ca:

1) Nu avem ce face. (nu exista rezolvare)

2) Nu se poate schimba netul, deoarece linkmania depinde de RDS.

3) Conexiunea este slaba in raport cu distanta.

4) Topicul nu-si are solutie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...