Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ivi

in legatura cu s2

Recommended Posts

Posted

ma conectez pe s2 si dupa 1 -2 minute mi se stinge calculatoru am incercat si pe laptop si pe desktop

nici nu a fost bine lansat si deja sint probleame ... ma gindesc cind linkmania va face intradevar ceva sa mearga bine ?? si in care sa nu mai fie admini cu influentza care sa dicteze tot si sa nu mai fie atita ura ???

Warn up + pauza 20 zile pentru acuzatii nefondata la adresa adminilor

PS. Ai facut parte si tu din echipa, remember? Ar trebui sa stii mai bine ca toti.

Posted

ma conectez pe s2 si dupa 1 -2 minute mi se stinge calculatoru am incercat si pe laptop si pe desktop

nici nu a fost bine lansat si deja sint probleame ... ma gindesc cind linkmania va face intradevar ceva sa mearga bine ?? si in care sa nu mai fie admini cu influentza care sa discteze tot si sa nu mai fie atita ura ???

ce treaba are serveru ca ti se stinge calculatoru?:))

verifica si tu temperatura la procesor,placa de baza,nu incepe cu acuzatii de genu :-j

Posted

sinte verificate si ras verificate calculatoru si laptopu merg la temperaturile normale ..... stau pe ele si nu patesc nica intru pe s2 mi se sting ?? ceva proleme remus ?

Posted

sinte verificate si ras verificate calculatoru si laptopu merg la temperaturile normale ..... stau pe ele si nu patesc nica intru pe s2 mi se sting ?? ceva proleme remus ?

sar putea sa ai o problema cu sistemul de oprare ... sau poate cu

placa video ... #-o

Posted

adica joc mu pe alte server joc jocuri gen helgate la maxim ... si nam probleme ... si intru oe s2 si am probleme ??? mi se pare ceva ciudat tza nu cred ca calculatoarele mele sint asa de proste si nu fac fatza

Posted

adica joc mu pe alte server joc jocuri gen helgate la maxim ... si nam probleme ... si intru oe s2 si am probleme ??? mi se pare ceva ciudat tza nu cred ca calculatoarele mele sint asa de proste si nu fac fatza

1.incearca sa scrii mai coerent :-j

2.esti singuru/singura care are problema asta,deci clar e de la tine,eu am jucat destul pe s2 si nu am avut asa problema :)

Posted

remus

1 la mina joc si eu pe mai multe servere gen s4 s4 ep 2 si nu patesc asa

2 la mana stiu ce vb

3 la mina am zis ca am patit asta pe s2 de la linkmania nu si pe alte servere

4 la mina cred ca scriu destul de coerent dar poate nivelu de ... e prea mic la tine

5 la mana s2 pe linkmania e de 1 zi sau 2 nu e demult cum spui tu

Posted

remus

1 la mina joc si eu pe mai multe servere gen s4 s4 ep 2 si nu patesc asa

2 la mana stiu ce vb

3 la mina am zis ca am patit asta pe s2 de la linkmania nu si pe alte servere

4 la mina cred ca scriu destul de coerent dar poate nivelu de ... e prea mic la tine

5 la mana s2 pe linkmania e de 1 zi sau 2 nu e demult cum spui tu

1.nu ma cheama remus :))

2.bv tie ca joci pe mai multe sv-re

3.citeste si tu cum scrii si ai sa vezi ca am dreptate :-j

4.eu doar am vrut sa te ajut,imi cer scuze ca mi-am permis

5.season 2 are 3 zile,nu am zis ca joc de mult,ci ca am jucat destul de mult pe el(adica destul de mult de la deschidere)

Posted

nici nu a fost bine lansat si deja sint probleame ... ma gindesc cind linkmania va face intradevar ceva sa mearga bine ?? si in care sa nu mai fie admini cu influentza care sa dicteze tot si sa nu mai fie atita ura ???

in primul rand AI GRIJA CUM ACUZI ADMINI sar putea sa iei o pauza pe aci

in al doile rand ai vazut cumva vreun post cum , ca la careva nu ii merge s2 ?

sar putea sa fie si de la linkmania documenteazate si tu mai bine inainte sa acuzi .....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...