Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldAsaph

RUNTIME ERROR!

Recommended Posts

Posted

de cateva zile a inceput sa imi apara o erroare de genu:

Runtime error!

Program D:/programe/Mu online/main.exe

abdominal program termination.

dau ok si ma scoate din joc...:|. uneori nu imi apare error ci pc-u isi da singur restart..alteori se strica imaginea...nu se mai intelege nika..Am intrebat cateva persoane si au spus ca poate fii din cauza placii video...am facut tot ce am stiut..dak aveti ceva sugestii care m-ar putea ajuta..plz spuneti-mi!numa nu-mi spuneti sa schimb placa video...(asta e ultima solutie..)

Multumesc frumos! :tiphat:

Posted

Runtime error!

dau ok si ma scoate din joc...:|. uneori nu imi apare error ci pc-u isi da singur restart..alteori se strica imaginea...nu se mai intelege nika..Am intrebat cateva persoane si au spus ca poate fii din cauza placii video...am facut tot ce am stiut..dak aveti ceva sugestii care m-ar putea ajuta..plz spuneti-mi!numa nu-mi spuneti sa schimb placa video...(asta e ultima solutie..)

Print cu eroarea, te rog.

Posted

Runtime error!

si eu am patit aceeasi chestie .... dak nu ai reusit cu ce tia zis buny

incearca sa reinstalezi sistemult de operare win xp sau win7 la mine a mers..

nu mai am nici o problema merge brici ...

no warn pls ... am dat o idee :tiphat:

Posted

bunny n-am spus-o cu rautate,la fel am patit si eu,imi era varza pc-ul .. am schimbat o gramada de piese .. knd a inceput eroarea asta si restart de la sine ...

Posted

cateva am incercat..am urmat instructiunile si tto la fel...la cateva nu gasesc ce imi cere...cum ar fii program AOL sau un folder anume din C..inca mai incerc..:|

Iar cu programul ala RegCure imi cere license key...:| trebuie sa-l cumpar de pe net..mi-a gasit 296 "errors" o_O

Posted

asta am facut inainte de toate:)..alaltaieri atata ca e serv pack2..da pana akm nu mi-a mai facut faze dinastea:| nush de la ce si cum sa rezolv :((

pot sa iti sugerez sa folosesti win7....

recunoaste tote driverele ... si merge foarte bine stiu multi care il folosesc

incearca cu win7 daca iti permite calculatorul

P.S. si eu am avut probleme cu Visual C++ ii ff nasoala treaba ... am scapat cu win7 :tiphat:

sper sa rezolvi problema

Posted

akm scanez pc-u cu kaspersky 2010...sper sa fie doar un virus..sa-si revina pc.. orcum alin, dody, buuny ms de ajutor baiezti cand terceti prin oradea va fac cinste cu o bere;) dak rezolv problema va anunt..dak nu va cer alte sfaturi^^^ multumesc frumos orcum, ne auzim;)

Posted

Dar restart isi mai da ?

Am patit si eu la fel aceiasi chestie , am formatat tot , am bagat un win mai slab k win7 si no problem , dar cu restartul ... am schimbat procesor , placa video , sursa :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...