Jump to content
popica

Filmat in timp ce este rupt in bataie chiar langa prietena lui!

Recommended Posts

Intamplarea a avut loc in Rusia. Un tanar a fost batut crunt in propria casa si lasat intr-o balta de sange de un barbat care si-a dat "interesul" sa il nenoroceasca..

Si mai tragic este ca totul s-a intamplat chiar langa prietena tanarului, care, speriata de moarte, a incercat sa se "ascunda" sub o patura.

Dupa ce a fost lovit sistematic cu picioarele in cap, barbatul a fost batut prieteneste pe spate de agresor, dupa care a mai primit o ultima lovitura in fata...ca sa fie sigur ca nu se mai ridica de jos.

Video socant + sursa

Link to comment

hai ma nu vedeti ce slaban e ala care ia bataie...

pai dupa ce i-a dat prima lovitura era deja aiurit, nu putea sa se ridice in picioare, fata de agresor care nu e asa mic.

si in plus erau si 2, ca mai e si asta de filma. (poate si mai multi)

asa se intampla daca te pui cu cine nu trebuie

filmul are mesaj ceva de genu: Aviz Amatorilor !

Link to comment

un baiat care datora bani cui nu-i trebuie..sau doar o razbunare a vreunei gasti de cartier..cine stie..rusii sunt oameni duri si nu prea te iarta.

Oricum nu vad rostul acestui topic pe LM..si asa avem destui Rambo pe aici

Nu trebuie sa fi mare batausi ca sa te aperi de tipi ca ala in negru

Imagine IPB

Daca ai unu dasta in casa esti asigurat. Al meu maraie si face ca un nebun cand bag cheia in usa. Are in jur de 35kg si arata ca un tanc rusesc. Nu ar fi vut nici o sansa ala.

EDIT:

Un comment al unui moldvean pe siteul prtv

"In filmulet tema este urmatoarea: Misha (agresoru) a fost mintit de catre victima si inca o persoana Detzel cu o oarecare suma de bani. Si la urma el spune: "Asa se va intimpla cu toti, in p*** me, care ma v-or amagi"...P.S.: Domnisoara striga "Aoleu, mama...pe mine va rog nu ma atingeti"

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...