popica Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Intamplarea a avut loc in Rusia. Un tanar a fost batut crunt in propria casa si lasat intr-o balta de sange de un barbat care si-a dat "interesul" sa il nenoroceasca..Si mai tragic este ca totul s-a intamplat chiar langa prietena tanarului, care, speriata de moarte, a incercat sa se "ascunda" sub o patura.Dupa ce a fost lovit sistematic cu picioarele in cap, barbatul a fost batut prieteneste pe spate de agresor, dupa care a mai primit o ultima lovitura in fata...ca sa fie sigur ca nu se mai ridica de jos. Video socant + sursa
noghri Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 intrebarea mea este....de ce ai postat asta?~~
Parazitu' Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pagina nu a fost deschisa. Va rugam verificati URL-ul sau contactati administratorii paginiicica nu merge..totusi socant.. -_- O LUME NEBUNA..
Bastia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pagina nu a fost deschisa. Va rugam verificati URL-ul sau contactati administratorii paginiipoate era prea socanta :Dcine stie ce prostii a facut sa primeasca gramada aia :D
Lucian Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/international...ietena-lui.htmllipseau cateva cuvinte din linkde ce naiba tot statea sa dea in el? si mizda aia de ce n-a facut nimic?
Lancelot Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 un baiat care datora bani cui nu-i trebuie..sau doar o razbunare a vreunei gasti de cartier..cine stie..rusii sunt oameni duri si nu prea te iarta.Oricum nu vad rostul acestui topic pe LM..si asa avem destui Rambo pe aici
Stargate Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 cu acest filmulet, urmatorul va plati mafiotilor, fara sa mai stea pe ganduri - asa e cand te bagi cu draqu in hora - trist dar adevarat. Mare noroc a avut aia ca nu si-a luat si vreo 2
_TheGamE_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hai ma nu vedeti ce slaban e ala care ia bataie...pai dupa ce i-a dat prima lovitura era deja aiurit, nu putea sa se ridice in picioare, fata de agresor care nu e asa mic.si in plus erau si 2, ca mai e si asta de filma. (poate si mai multi)asa se intampla daca te pui cu cine nu trebuiefilmul are mesaj ceva de genu: Aviz Amatorilor !
armani114 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cine stie ce a facut de a incasat atata bataie...
GaBytZu97 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 da ia dato bine bine zis...rusii sunt oameni care nu iarta
Velasquez Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ciudat ... si filmat si postat pe internet dupa filmuletul . Oricum mi-a placut cand i-a dat cu acel dulapior in cap . Oricum se vedea pe acel baiat ca nu e solid deloc , pacat de el .
eugen66 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 un baiat care datora bani cui nu-i trebuie..sau doar o razbunare a vreunei gasti de cartier..cine stie..rusii sunt oameni duri si nu prea te iarta. Oricum nu vad rostul acestui topic pe LM..si asa avem destui Rambo pe aici Nu trebuie sa fi mare batausi ca sa te aperi de tipi ca ala in negru Daca ai unu dasta in casa esti asigurat. Al meu maraie si face ca un nebun cand bag cheia in usa. Are in jur de 35kg si arata ca un tanc rusesc. Nu ar fi vut nici o sansa ala. EDIT: Un comment al unui moldvean pe siteul prtv "In filmulet tema este urmatoarea: Misha (agresoru) a fost mintit de catre victima si inca o persoana Detzel cu o oarecare suma de bani. Si la urma el spune: "Asa se va intimpla cu toti, in p*** me, care ma v-or amagi"...P.S.: Domnisoara striga "Aoleu, mama...pe mine va rog nu ma atingeti"
gigicarnat Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ce fel sare ala ca la wresling a luato tare baiatu...asa invata sa nu se puna cu cine nu trebuie .
Az. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Oamenii astia nu merita nici mai mult nici mai putin decat un glonte in cap .
BAD_DMX Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Lol,acolo in pat din ce am vazut eu,pare o persoana destul de in varsta si daca va uitati atent la minutu 1:44 apare in stanga pe canapeaua aia o mana care dispare instant...Tragic
Stef Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Doamne ce prost e ala care a luat-o, cum sa stai sa te bata unu, oricat de slab ai fi tot ii dai cateva.
armani114 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Doamne ce prost e ala care a luat-o, cum sa stai sa te bata unu, oricat de slab ai fi tot ii dai cateva.si culmea era si la el sau la ea acasa din cate am inteles...sa te bata unu pana te lesina in propria casa,e cea mai penibila faza..