Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovidelu4u

clikeru

Recommended Posts

Posted

nush dak postez bine aici ...imi cer scuze dak nu e bine....as vrea sa stiu si eu dak exista un cliker doar pentru mu....sa aibe efect doar in window mode si cand scot mouse`ul din window mod sa nu se apese pe desktop sper sa intelegeti la ce ma refer.... dak exista as vrea sa stiu si eu solutia ... multumesc

Guest MagiczSm
Posted

scrie pe google clicker GUI si e special ptr mu pentru toate rasele

Posted

scrie pe google clicker GUI si e special ptr mu pentru toate rasele

sa aibe efect doar in window mode si cand scot mouse`ul din window mod sa nu se apese pe desktop sper sa intelegeti la ce ma refer

L-ai ajutat mai mult de-o gramada...

Posted

nu vreau sa vina cineva acasa....caut pe google ce? clicker? sunt 1000000 dak ai fii citit postu cu atentie ai fii inteles ce caut .... vreau clicker doar pt mu sa functioneze in window mode :|

Posted

mi cer scuze dak nu e bine....as vrea sa stiu si eu dak exista un cliker doar pentru mu....sa aibe efect doar in window mode si cand scot mouse`ul din window mod sa nu se apese pe desktop sper sa intelegeti la ce ma refer.... dak exista as vrea sa stiu si eu solutia ... multumesc

Ca sa-ti raspund la partea asta, da exista. Unul il poti gasi chiar in aceasta sectiune.

Posted

nu vreau sa vina cineva acasa....caut pe google ce? clicker? sunt 1000000 dak ai fii citit postu cu atentie ai fii inteles ce caut .... vreau clicker doar pt mu sa functioneze in window mode :|

Si cum crezi ca vei gasi daca nu cauti? Cauta pe google exact ce-ai scris mai sus, "vreau clicker pt mu sa functioneze in window mode". Nu inteleg ce e asa greu sa mai scrii in motorul de cautare si altceva in afara de "clicker".

Guest Motanelu*
Posted

da exista ... o sa iti zic cand ajung acasa cum poti sa il faci rost .. !!! pe la 13

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...