Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aceboy

Treaba cu Season2

Recommended Posts

Posted

eu zik sa fie si rr db pentru ca asa o sa fie probleme ...stiu ca a mai fost un server cu multi playeri ...nu dau nume sa fac reclama si tot asa au facut din s3 s 4 sau s1 s2 cum avem noi si i sau sters toate conturile ..... eu zik k sa fie rr db si exp dubla pana ajunge lumea pe la vreo 10 20 de rr dupaia sa scada inapoi la 40 sau 30 sau cat este... va zik eu ca o sa va enervati si o sa faceti :comp1: daca se intampla ce zik eu....asa o sa fie totul de la 0 si e totul bne :D

Posted

eu sunt aproape de rr credema nu vreau sa se dee restart la db dar daca e sa se intample cum am zis eu o sa fie si mai rau...si asa cu exp mai mare o sa dau rr si mai rpd si mie imi place dar daca se intampla..

Posted

Am sm de 5 dl de 2 si bk de 380 si tot vreau rr daca se baga s2 si daca ai sta sa te gandesti macar 1 sec cand afirmi ce zici ai vedea ca taman cei care au cateva rr sunt dezavantajati fata de cei non rr . Xp la pt acum e de 2 ori mai mare ca pe s1 :) asa ca nu e corect ca eu sa stau aici 2 saptamani la pt sa dau rr si 1 care se apuca pe s2 sa dea intr`o saptamana daca tot e versiune noua sa fie de la 0 sau daca nu sa o mai tina pe asta vrun an de zile apoi sa bage s 2 de la 0 :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...