Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

onulica

Sugestie PVP-NON PVP

Recommended Posts

Posted

Mai oameni buni, sa stiti de la mine ca niciodata nu e bine... e loc de si mai bine. Dar intotdeauna ramane la latitudinea gmilor care se zbat pentru ca noi sa avem unde ne relaxa, juca samd. Ar fi bine sa fie 5 6 10 srv in paralel sa rupem gura la global...cu j de mii de versiuni sau sesiuni. Sa aibe romanu unde si de unde sa aleaga ce sa joace. Si nu ma refer doar la mu. :>

Posted

Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))

prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butoneala

e bine cu 2 servere doar ca sugestia de non pvp e total aiurea

Guest Nakamura
Posted

Nu mai tin minte pe ce server am jucat,da chiar asa era

pe un server nu mergea trade,si pe unu n-aveai stash=))

Cu siguranta acum esti pe alt server .

Faptul ca ai uitat serverul pe care ai jucat si avea acele caracteristici apoi , asta spune tot . ;)

Posted

Sunt destul de complicate treburile si acum , hai sa nu ne mai complicam sa ramanem asa originali , sa nu apara iar neplaceri .. :tiphat:

Posted

Sunt destul de complicate treburile si acum , hai sa nu ne mai complicam sa ramanem asa originali , sa nu apara iar neplaceri .. :tiphat:

nu mi se pare corect ca de la 100 pk sa sarim la 3 pk limita..doar nu e server de maici...macar pe 97d dupa 3 pk puteai scapa daca bateai mobi..aici nici macar atat...sa se mareasca limita...nu cred ca se face greu chestia asta :blink:

Posted

nu mi se pare corect ca de la 100 pk sa sarim la 3 pk limita..doar nu e server de maici...macar pe 97d dupa 3 pk puteai scapa daca bateai mobi..aici nici macar atat...sa se mareasca limita...nu cred ca se face greu chestia asta :blink:

Ai dreptate limita s-a facut cam mica , dar nici sa fie exagerata sa se trezeasca prin arena vreunu care sa stea si sa-ti dea pk sa te plictisesti ...

Posted

Ai dreptate limita s-a facut cam mica , dar nici sa fie exagerata sa se trezeasca prin arena vreunu care sa stea si sa-ti dea pk sa te plictisesti ...

20-30 is ok,ca vreau sa vanez "iepurasi" :wub: :wub: si la 3 pk nu are farmec deloc,nu ne distram niciunu :happy1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...