chaserz Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 se mai mareste limita de pk??? ca nu`s atat de bogatan sa dau pkclear la fiecare 3 pk`uri...sa se faca 20-30 pk sa se mai calmeze lumea :wub: :wub:
ZAMOLXIS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mai oameni buni, sa stiti de la mine ca niciodata nu e bine... e loc de si mai bine. Dar intotdeauna ramane la latitudinea gmilor care se zbat pentru ca noi sa avem unde ne relaxa, juca samd. Ar fi bine sa fie 5 6 10 srv in paralel sa rupem gura la global...cu j de mii de versiuni sau sesiuni. Sa aibe romanu unde si de unde sa aleaga ce sa joace. Si nu ma refer doar la mu. :>
ellysmark Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butonealae bine cu 2 servere doar ca sugestia de non pvp e total aiurea
JustAnotherPlayer Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pentru un server cu stesh si fara tradesi unu cu trade si fara steshNu mai tin minte pe ce server am jucat,da chiar asa erape un server nu mergea trade,si pe unu n-aveai stash=))
Guest Nakamura Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nu mai tin minte pe ce server am jucat,da chiar asa erape un server nu mergea trade,si pe unu n-aveai stash=))Cu siguranta acum esti pe alt server .Faptul ca ai uitat serverul pe care ai jucat si avea acele caracteristici apoi , asta spune tot . ;)
chaserz Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 se mai mareste limita de pk??? ca nu`s atat de bogatan sa dau pkclear la fiecare 3 pk`uri...sa se faca 20-30 pk sa se mai calmeze lumea :wub: :wub:??
Dodi- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Sunt destul de complicate treburile si acum , hai sa nu ne mai complicam sa ramanem asa originali , sa nu apara iar neplaceri .. :tiphat:
chaserz Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Sunt destul de complicate treburile si acum , hai sa nu ne mai complicam sa ramanem asa originali , sa nu apara iar neplaceri .. :tiphat:nu mi se pare corect ca de la 100 pk sa sarim la 3 pk limita..doar nu e server de maici...macar pe 97d dupa 3 pk puteai scapa daca bateai mobi..aici nici macar atat...sa se mareasca limita...nu cred ca se face greu chestia asta :blink:
Dodi- Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nu mi se pare corect ca de la 100 pk sa sarim la 3 pk limita..doar nu e server de maici...macar pe 97d dupa 3 pk puteai scapa daca bateai mobi..aici nici macar atat...sa se mareasca limita...nu cred ca se face greu chestia asta :blink:Ai dreptate limita s-a facut cam mica , dar nici sa fie exagerata sa se trezeasca prin arena vreunu care sa stea si sa-ti dea pk sa te plictisesti ...
chaserz Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ai dreptate limita s-a facut cam mica , dar nici sa fie exagerata sa se trezeasca prin arena vreunu care sa stea si sa-ti dea pk sa te plictisesti ... 20-30 is ok,ca vreau sa vanez "iepurasi" :wub: :wub: si la 3 pk nu are farmec deloc,nu ne distram niciunu