Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

onulica

Sugestie PVP-NON PVP

Recommended Posts

Posted

eu sugerez ca pe noul server s2 sa fie un server pvp si unul non pvp pt a impiedica dupele si multe alte metode de hack

ce parere aveti ?

e bine asa cum ii aqcuma fara alte schimbari :tiphat:

Guest The_KniveS
Posted

Va ramane un singur server si nu 2 in paralel.

cred ca sa referit , sa fie 2 subservere, nu 2 srv in paralel

P.S. ar fi buna ideea, 1 srv trade si fara stash

1 srv fara trade si stash

Posted

am mai propus si eu chestia asta mai demult, insa n-am fost luat in seama. spunea vdragosh ca nu se poate pe s1. daca s-ar face chestia asta pe s2 ar fi bine zic eu.

Posted

Ar fi bine daca ar fi totul mai simplu .. nu mai incarcati atata cu tot felul de idei

cel putin regulamentul jocului #-o n-am invatat in 14 ani de scoala.. atat de mult

:tiphat:

Posted

de acord pentru ca pana dai rr poti sta 1-2 ani, in cazul meu pentru ca nici pe 97d nu am dat rr intr-un an si daca nu ai dat rr toti rr-iti isi bat joc de tine si se fac phono pe tine pentru ca asa vor ei :sef: dar sa fie decat un singur server pentru ca daca vor sa faca pk s-a inventat duelul, de ce sa nu-l foloseasca :-??

Posted

zic ca e bine asa cum este,si oricum serveru ala s2 e pentru teste in caz ca vom trece vreodata la S2 nu crek vor tine iara 2servere deodata,sau eu stiu imi dau cu parerea

Posted

pe o parte as fi de acord cu subservar

intradevar ar creste si nr de spoturi... dar asta ar ingreuna si munk adminilor

2 servare ptr razii

dupe nu se mai fac cu trade stati linistiti :) asa ca nu e nevoie de subservar ptr pastrarea lehap-ului...

dar votez contra

1 servar si bun, cu cat mai multe razii si cati mai multi nabi

doar sa cresc nitel sa ii pot alerga :) :wub:

Guest MosCr4ciun
Posted

naspa cu unu asa si unu altfel...cate log off sa dau ? daca se aproba de mai sus , poate o sa se faca 2 subservere , probabil unu de cs ca pe alte servere...

Posted

eu am mai spus si mai spun odata, as fi de acord sa ramana un singur server, si sa fie non-pvp pentru ca exista duel, daca vor sa se bata sa-l foloseasca sa nu mai vin unu cu 20 rr la mine 0 rr sa-mi dea una ca asa vrea muschiu lui... si eu sa nu pot sa fac nimic, daca vrea sa ma bata imi da duel, daca vreau accept daca nu nu...

Posted

si daca i-mi ia 2 ore sa il gasesc, cu ce rost sa mai caut?

Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))

prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butoneala

Posted

Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))

prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butoneala

sa-l mute pe alt spot si hop print print print si forum pt ks :D

O.T. e bine asa cum e acum

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...