onulica Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 eu sugerez ca pe noul server s2 sa fie un server pvp si unul non pvp pt a impiedica dupele si multe alte metode de hack ce parere aveti ?
-GUNIT- Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 daca pk e interzis oricum nu vad dc sa fie non-pvp :) nu cred ca faci dupe sau alte hackuri prin pk :))
onulica Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 pentru un server cu stesh si fara tradesi unu cu trade si fara stesh
-GUNIT- Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 asta inseamna de 2 ori mai multe spoturi :) nu cred ca se poate... a mai fost propus parca
ija4ok Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Va ramane un singur server si nu 2 in paralel.
zeus_alin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 eu sugerez ca pe noul server s2 sa fie un server pvp si unul non pvp pt a impiedica dupele si multe alte metode de hack ce parere aveti ? e bine asa cum ii aqcuma fara alte schimbari :tiphat:
Guest The_KniveS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Va ramane un singur server si nu 2 in paralel.cred ca sa referit , sa fie 2 subservere, nu 2 srv in paralelP.S. ar fi buna ideea, 1 srv trade si fara stash1 srv fara trade si stash
alcholic Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 sincer bataie de cap .. tot dai log off si connect ....contra
dodikid Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 alcholic are dreptate , complicati atata lucrurile ... ajunge un sv si bun :tiphat:
dan Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 am mai propus si eu chestia asta mai demult, insa n-am fost luat in seama. spunea vdragosh ca nu se poate pe s1. daca s-ar face chestia asta pe s2 ar fi bine zic eu.
Adriantze Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ar fi bine daca ar fi totul mai simplu .. nu mai incarcati atata cu tot felul de idei cel putin regulamentul jocului #-o n-am invatat in 14 ani de scoala.. atat de mult :tiphat:
Shmecherul Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 de acord pentru ca pana dai rr poti sta 1-2 ani, in cazul meu pentru ca nici pe 97d nu am dat rr intr-un an si daca nu ai dat rr toti rr-iti isi bat joc de tine si se fac phono pe tine pentru ca asa vor ei :sef: dar sa fie decat un singur server pentru ca daca vor sa faca pk s-a inventat duelul, de ce sa nu-l foloseasca :-??
valyemna Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zic ca e bine asa cum este,si oricum serveru ala s2 e pentru teste in caz ca vom trece vreodata la S2 nu crek vor tine iara 2servere deodata,sau eu stiu imi dau cu parerea
1deamon Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pe o parte as fi de acord cu subservar intradevar ar creste si nr de spoturi... dar asta ar ingreuna si munk adminilor2 servare ptr raziidupe nu se mai fac cu trade stati linistiti :) asa ca nu e nevoie de subservar ptr pastrarea lehap-ului...dar votez contra1 servar si bun, cu cat mai multe razii si cati mai multi nabidoar sa cresc nitel sa ii pot alerga :) :wub:
Guest MosCr4ciun Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 naspa cu unu asa si unu altfel...cate log off sa dau ? daca se aproba de mai sus , poate o sa se faca 2 subservere , probabil unu de cs ca pe alte servere...
Shmecherul Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 eu am mai spus si mai spun odata, as fi de acord sa ramana un singur server, si sa fie non-pvp pentru ca exista duel, daca vor sa se bata sa-l foloseasca sa nu mai vin unu cu 20 rr la mine 0 rr sa-mi dea una ca asa vrea muschiu lui... si eu sa nu pot sa fac nimic, daca vrea sa ma bata imi da duel, daca vreau accept daca nu nu...
ellysmark Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 si daca ala de 20 de rr e pe spot afk ce faci mosule ? si are si re off
Shmecherul Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 asta cam asa e... dar oricum nu pot sa-l omor...
Obi-Wan Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 si daca ala de 20 de rr e pe spot afk ce faci mosule ? si are si re offCauti un GM fie in joc, fie pe forum (pe PM), care sa te ajute.
acelasi_bandit Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Eu sunt contra,tot timpul mi-a placut serverul pvp..nu cred ca vor fi 2 servere/subservere...cheers.
ellysmark Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cauti un GM fie in joc, fie pe forum (pe PM), care sa te ajute.si daca i-mi ia 2 ore sa il gasesc, cu ce rost sa mai caut?
_alexa_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 si daca i-mi ia 2 ore sa il gasesc, cu ce rost sa mai caut?Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butoneala
Guest Bici Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Atunci chemi pe altul care poate sa-l mute cu lightening :))prea complicat cu doua servere... prea mult log off, butonealasa-l mute pe alt spot si hop print print print si forum pt ks :DO.T. e bine asa cum e acum