Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cafeniu

Sugestii (s2)

Recommended Posts

Posted

sa ne rezumam la sugestii :tiphat: fara atata tam tam pe alte teme ..

sugestia e buna ... insa un boss in k6 la 6 ore .. nu mi se pare o sugestie tocmai buna ... sa spun si dc "ai lvl 281 .. mergi in k6 si cu putin noroc la 281 ajungi direct k7.. unde sa ai si ultimul spot ai da rr in 24 ore" nu ar mai fi asa multa munca .. la randul urmei ... joci de dragul de a te chinuii putin ...

faza cu dl`ul cu summ in arena iara nu mi se pare k ... de aia e si sm`ul la randul urmei :)

dl`ul pt kalime e foarte buan ca sugestie ... dar cu precizarea ce ai spuso si u ... toti ce`i din party sa aiba lvl necesar fiecarei harti ... nu doar dl`ul.

si in cry sa ramana tot asa fara spoturi :tiphat:

asta era si ideea. summonul dl-ului nu poate fi folosit decat la lvl-ul corespunzator si pentru el si pentru charurile din party-ul lui PE TOATE HARTILE. de ce sa nu-si foloseasca summonu daca il are? de ce sa se foloseasca teleportul sm-ului cand se poate folosi si summonul?

slabe sanse sa prinzi toti cei 6 boss din kalima 1 pana in 6 :) dupa calculele mele, la cati playeri sunt pe server, si la ce folosite sunt kalimele, cam slabe sanse sa prinzi si 2 la rand. ideea asta era de a ingreuna putin mai mult gameplay-ul - necesita lvl-ul corespunzator pentru a junge cu summon acolo.

Posted

Nu o sa ma repet sa iti dau un raspuns personalizat. NU SE VORBESTE DESPRE RR BD/EVENT-URI SI ALTE MINUNI CARE SE POT STABILI CAND E GATA SERVERUL.

Nu ma intereseaza daca se vorbeste sau nu, am sugerat acest lucru ;;). Ca nu vor unii moderatori acest lucru asta este partea a doua....

de "ura" dintre aliante nu se va scapa. nu e vorba de miile de dupe, ca s-au pierdut alea de mult.

nu numai asta. e vorba pur si simplu de un elf care doarme, si party-ul respectiv are nevoie de elf. ma rog, ar fi multe situatii in care e nevoie de summon-ul dl-ului

nici macar de craciun nu o sa fiti mai buni? :P

intrebare mai mult sau mai putin importanta: cu castelul cum veti proceda?

Posted

intrebare mai mult sau mai putin importanta: cu castelul cum veti proceda?

daca ai fi mers pe season 2 ai fi vazut ca e la HH castelu :),cand o sa se mute dp s1 pe s2 definitiv va fi la fel,cine avea castelu pe s1 il vaa vea pe s2

Posted

propunere pentru global, acu e si mai nasol decat data trecuta cand avea aceiasi culoare ca si pe party, acu o sa ajung sa nu ma mai uit la privat message :))) inteleg ca se poate opri din comanda dar totusi, o alta culoare nuu se poate pune?? sa nu afecteze nici party chat nici privatul??

Posted

din cate stiu se pot pune doar culorile care deja exista pe server. galben, verde, albastru. oricum, daca se va creste mai mult cu party, automat o sa deranjeze mai mult culoarea albastra decat cea galbena. cine vrea sa vorbeasca pe pm o poate face si in chatul de la Friends. e mai bine asa decat cum e pe s1

Posted

daca ai fi mers pe season 2 ai fi vazut ca e la HH castelu :),cand o sa se mute dp s1 pe s2 definitiv va fi la fel,cine avea castelu pe s1 il vaa vea pe s2

daca :), thx for info

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...