Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cafeniu

Sugestii (s2)

Recommended Posts

Posted

firescream e foarte bun ca skill la dl, dar cei mici nu o sa se poata folosi de el datorita calului. calu da la lvl 50 255 def si 40 % absorb dmg dar daca l porti si dai cu fire scream ataci in gol, ceva si in privinta asta facut se poate??

Posted

Io zic sa se lase MS-u asa ca pe S1 ca sa aiba si SM o magie cat de cat frate

BK=viata multa

DL=dmg. mare

ELF=buff

MG=si str.si ene.

SM=MS-u atat in rest nu prea mai e cine stie ce de el pe S2 ...

lasati ms-u ca si pe S1 :) Parerea mea

Posted

pai daca se modifica sweal-ul la bk si ms-ul la sm o sa fie un dezechilibru total intre caractere. ar fi bine sa fie lasat asa. oricum, din ce am vazut pana acuma SD-ul bk-ului e dat peste cap rau de tot. mai e de lucrat la srv destul de mult.

Posted

Aici am si eu o problema, cu toate ca am si elf si mg.

Diferenta dintre lvl-ul de acces in arena este prea mare. Pe restul hartilor este de 20 de lvl parca, pentru arena 100 :(

Mg-ul intra in arena la 2-3 ore dupa ce a dat rr, elf-ul si bk-ul dupa vreo 25 de ore.

Posted

Aici am si eu o problema, cu toate ca am si elf si mg.

Diferenta dintre lvl-ul de acces in arena este prea mare. Pe restul hartilor este de 20 de lvl parca, pentru arena 100 :(

Mg-ul intra in arena la 2-3 ore dupa ce a dat rr, elf-ul si bk-ul dupa vreo 25 de ore.

din cate imi aduc aminte mg ul ,respectiv mai nou si dl ul, intra din todeauna la lvl cu 30% mai jos decat celelalte caractere pe harti. acu fa si tu calculu, 30% din 300 si vezi ce da

Posted

din cate imi aduc aminte mg ul ,respectiv mai nou si dl ul, intra din todeauna la lvl cu 30% mai jos decat celelalte caractere pe harti. acu fa si tu calculu, 30% din 300 si vezi ce da

Din cate imi aduc eu aminte, diferenta intotdeauna a fost de 20 lvl (uita-te si la restul hartilor)

ex: kalima 6 - bk sm elf lvl 331, dl mg lvl 311

unde vezi tu 30%?

Posted

dl-ul ar trebui sa fie capabil sa dea summon si in arena, kalima 1-7, dar bineinteles la lvl-ul corespunzator fiecarei harti.

daca se vrea a se muta un party intreg de pe un spot pe altul in caz ca cineva vrea sa lase spot si holderul e afk.(ma refer si la party-urile fara sm)

boss-ul din kalime ar putea fi setat sa apara odata la 6 ore si sa se poata ajunge pana in k7 cu boss. (ar fi chestie de noroc aici, cine-l prinde s-a scos. cine nu, asta e) summon ar fi bine sa se poata da si in kalime, bineinteles, la lvl-ul corespunzator pentru fiecare harta.

din boss-ii din kalime ar putea sa se seteze sa pice si anciente si porti pentru kalimele urmatoare. rata ancientelor bineinteles sa fie foarte foarte mica :P

doar niste sugestii :P

Posted

dl-ul ar trebui sa fie capabil sa dea summon si in arena, kalima 1-7, dar bineinteles la lvl-ul corespunzator fiecarei harti.

daca se vrea a se muta un party intreg de pe un spot pe altul in caz ca cineva vrea sa lase spot si holderul e afk.(ma refer si la party-urile fara sm)

boss-ul din kalime ar putea fi setat sa apara odata la 6 ore si sa se poata ajunge pana in k7 cu boss. (ar fi chestie de noroc aici, cine-l prinde s-a scos. cine nu, asta e) summon ar fi bine sa se poata da si in kalime, bineinteles, la lvl-ul corespunzator pentru fiecare harta.

din boss-ii din kalime ar putea sa se seteze sa pice si anciente si porti pentru kalimele urmatoare. rata ancientelor bineinteles sa fie foarte foarte mica :P

sunt deacord cu boomey .... ar fi frumos :right:

Posted

Din cate imi aduc eu aminte, diferenta intotdeauna a fost de 20 lvl (uita-te si la restul hartilor)

ex: kalima 6 - bk sm elf lvl 331, dl mg lvl 311

unde vezi tu 30%?

hai sa o luam altfel, la ce lvl intrti tu icarus?? la cat intra dl ul, toate hartile inafara de kalime sunt la aproximativ 30-33%

asta a fost din todeauna, mg ul putea sa dea move la lvl 33 prima faza, fata de ceilalti la 50, ... mai tarziu urmau tarkan lvl 92 fata de 140 ?? diferenta de 20 lvl??

arena pe jos 133 fata de 200 iete ca si pe vechi creste altfel.

acu e la fel, si sincer ar fi chiar culmea sa intri in k7 la 250 :))))) aplicand formula asta de 30 - 33 % verifica si tu acum, lvl de icarus la dl 113, lvl la restu 170

diferenta ?? tot pe acolo

tarkan dl/mg 92 move restu char 130 pe jos 140 move .. continui??

DOAR KALIME NU I ASA

#edit

P.S. de acord cu boomeey, dl sa fie capabil dee summon si in arena, in Kalime am impresia ca nu poate sa fie schimbata dar si acolo e bine venit skillu

Posted

Sugestie: rr bd cand se va baga S2, asa se va scapa de miile de jwls dupate, asa se va uita de toata ura dintre aliante(cred) si va fi un nou inceput, o noua prietenie, etc :>

Posted

Adica mai pe scurt, un fel de a ajuta pe cei afk ce au spot mic, sa se mute pe un spot mai mare (ca sa creasca mai bine) in timp ce sunt tot afk? :)

Posted

Sugestie: rr bd cand se va baga S2, asa se va scapa de miile de jwls dupate, asa se va uita de toata ura dintre aliante(cred) si va fi un nou inceput, o noua prietenie, etc :>

Eu zic ca dupa lansarea oficiala a s2 adik dupa terminarea perioadei beta sa se dea rr db deoarece cei ce vor juka pe beta s2 pentru a ajuta la depsitarea bugurilor for fi in dezavantaj deoarece vor ramane in urma cu charul!Mai bn se da acum rr db asa cum este normal nu sa se copieze conturile de pe s1 pe s2 decat sa incepem sa jukam si apoi sa se dea rr db intr-un an!Stiu ca unii vor zike ca au stat 24/7 in joc ca sa ajunga in top dar ei vor putea sta si in continuare 24/7 in joc si vor fi tot primii in top deci nu au f mult de pierdut!Este doar un joc deci banuiesc ca il jukam din plakere deci daca se da akm rr db vom avea mai mult timp pana la urmatorul rr db sa ne distram!Dak se incepe un srvr nou sa se dea rr db asa cum este normal!Cu respect Ripul!

Prietene, Ripul, am facut acest subiect pentru a propune sugestii pentru serverul de s2 ! strict sugestii pentru imbunatatirea serverului, nu rr bd si alte lucruri. Asta se va hotara la momentul potrivit.

Rog pe cineva din staff sa stearga mesajul lui, si al meu (pentru ca sunt in plus).

Ideea acestui topic era sa curga toate sugestiile noastre, iar la final sa fie analizate, si care merg puse in aplicare sa fie realizate.

Nu stiu pe unde esti sincer. Eu joc soccer pe s2 zilnic de cand sa deschis :D (profitam cat inca este 100 % mana shield si jucam doar pe goluri). Oricum nu m-am referit la sugestii de event-uri/rr bd si altele cum am spus mai sus. Dau unele exemple despre ce se discuta:

- Cat % sa fie mana shield

- Portal tarkan-arena

- Reducerea de la 100pk max pana la 20pk max.

etc.

Lucrurile care pot fi facute dupa ce e gata serverul vor fi postate atuncea (rr bd/event-uri/xp-ul/rate-ul/drop-ul s.a.). Nu vrem sa aglomeram topicul de sugestii cu lucruri inutile in perioada asta pentru ca nu se va mai intelege nimica din el. In cazul tau, nu cred ca rr bd este o prioritate in secunda asta, cum nici acel event de soccer nu este o urgenta (cu toate ca se organizeaza intre noi, fara sa fie nevoie de cineva din staff).

Nu o sa ma repet sa iti dau un raspuns personalizat. NU SE VORBESTE DESPRE RR BD/EVENT-URI SI ALTE MINUNI CARE SE POT STABILI CAND E GATA SERVERUL.

Posted

de "ura" dintre aliante nu se va scapa. nu e vorba de miile de dupe, ca s-au pierdut alea de mult.

Adica mai pe scurt, un fel de a ajuta pe cei afk ce au spot mic, sa se mute pe un spot mai mare (ca sa creasca mai bine) in timp ce sunt tot afk? :)

nu numai asta. e vorba pur si simplu de un elf care doarme, si party-ul respectiv are nevoie de elf. ma rog, ar fi multe situatii in care e nevoie de summon-ul dl-ului

Posted

da tyre noi imbunatatim serverul prin a da d/c celorlalti si a le fura spoturile sa crestem noi mari si multe vanatori etc , ce zici am dreptate ? De ce iti e frica de rr db ? suntem multi care jucam din prima zi si toti avem ceva de spus in leg cu serverul , esti nesimntit ameninti oameni cu sanctionari ca sa ti se faca tie pe plac ... nu m`am bagat in nici 1 topic dar aici nu m`am putut abtine .

de "ura" dintre aliante nu se va scapa. nu e vorba de miile de dupe, ca s-au pierdut alea de mult.

nu numai asta. e vorba pur si simplu de un elf care doarme, si party-ul respectiv are nevoie de elf. ma rog, ar fi multe situatii in care e nevoie de summon-ul dl-ului

da boom tu stii mai bine de dupe pt ca si tu ai facut...nush la ce te mai bagi cand e vorba de dupe si pe deasupra tot tu cocos.

de cand ne tragem de sireturi ? 20 de zile relax.

Posted

da tyre noi imbunatatim serverul prin a da d/c celorlalti si a le fura spoturile sa crestem noi mari si multe vanatori etc , ce zici am dreptate ? De ce iti e frica de rr db ? suntem multi care jucam din prima zi si toti avem ceva de spus in leg cu serverul , esti nesimntit ameninti oameni cu sanctionari ca sa ti se faca tie pe plac ... nu m`am bagat in nici 1 topic dar aici nu m`am putut abtine .

da boom tu stii mai bine de dupe pt ca si tu ai facut...nush la ce te mai bagi cand e vorba de dupe si pe deasupra tot tu cocos.

de cand ne tragem de sireturi ? 20 de zile relax.

pai tot eu cocos ca acuzati ca prostii fara sa cunoasteti situatia. hai pa

Posted

sa ne rezumam la sugestii :tiphat: fara atata tam tam pe alte teme ..

sugestia e buna ... insa un boss in k6 la 6 ore .. nu mi se pare o sugestie tocmai buna ... sa spun si dc "ai lvl 281 .. mergi in k6 si cu putin noroc la 281 ajungi direct k7.. unde sa ai si ultimul spot ai da rr in 24 ore" nu ar mai fi asa multa munca .. la randul urmei ... joci de dragul de a te chinuii putin ...

faza cu dl`ul cu summ in arena iara nu mi se pare k ... de aia e si sm`ul la randul urmei :)

dl`ul pt kalime e foarte buan ca sugestie ... dar cu precizarea ce ai spuso si u ... toti ce`i din party sa aiba lvl necesar fiecarei harti ... nu doar dl`ul.

si in cry sa ramana tot asa fara spoturi :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...