Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cafeniu

Sugestii (s2)

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa postam aici (intr-un singur topic), toate sugestiile care le avem. O sa incep eu si anume:

Mana shield este 100 % (e aiurea, se chinuia LordRipper sa ma omoare si dadea miss miss miss).

Din cate am observat cand cineva trage in tine cu fenrir-ul nu se strica itemele.

EDIT:

Se strica itemele, era bug la mine si respectiva persoana cu care testam lucrul asta.

Posted

ce ai postat tu aici sunt bug-uri :P

@sugestie simplificarea regulamentului. cea mai mare pedeapsa sa fie de 3 zile. multiplele abateri de acelasi gen sa nu fie pedepsite prin augmentarea pedepsei. (ksX1 5 zile, ksX2 10 zile sa se transforme in ksX1-3 zile, ksX2-3 zile, etc.)

@scoaterea pedepsei de 99=cont blocat.

@reducerea de la 100pk max pana la 20pk max

Posted

si eu, e cam aiurea sa poti da pk la infinit... 20 max e ok :D

ce autoclicker merge pe s2? (intreb si aici, ca dincolo nu-mi raspunde nimeni ^_^) sau poate alta versiune a clicker GUI-ului

Posted

si eu, e cam aiurea sa poti da pk la infinit... 20 max e ok :D

ce autoclicker merge pe s2? (intreb si aici, ca dincolo nu-mi raspunde nimeni ^_^) sau poate alta versiune a clicker GUI-ului

alta versiune am incercat, si tot nimic poate alt clikar cautati cautati.

P.S. daca gasesti zi mi si mie pe mail :D

Posted

@_alexa_ mi-ai dat o idee de o sugestie :P

Sa se testeze "autoclickerele" care le avem prin pc sau care le mai cunoastem (eu spre exemplu am folosit mereu un clicker facut de TheSaw si nu am avut probleme nici o data cu el :tiphat:. Auto q work, click dreapta nu se blocheaza (pentru sm/mg este acest clicker). L-am trimis la multa lume si toti au fost multumiti de el. Ideea e sa fie un topic pinned si blocat cu toate "autoclickerele" care merg pe s2. In felul asta cei noi intrati nu o sa isi mai bata capul de ce nu merge acel clicker pentru ca vor avea lista cu cele functionale. Bine inteles o sa se evita si subiectele de genu " Mi sa spart acc :hair: " :right: .

Posted

SUGESTIE=Rezolvati toate bugurile ca alfel vor fi maaaari probleme:) zik eu si anticele si CS sa fie OBLIGATORIU DACA NU MA LAS DE MU=)))

Posted

ManaShield formula = se poate seta formula de calcul a MS-ului in functie de Agilitate si Energie => limita NU se mai atinge la cateva reset-uri

GreaterFortitude formula = se poate seta formula de calcul a MS-ului in functie de Vitalitate si Energie => nu o sa mai fie HP 2 milioane la full stats

Posted

Exp va fi la fel ca acum. Doar ca cel mai probabil se va umbla la cea din party. (acum ca versiunea permite acest lucru)

in cat timp va fi serverul functionabil ? :tiphat:

Posted

daca s-ar pune portal din tarkan in arena setat undeva la 270 ar fi foarte bine. asa n-ar mai fi un chin pentru bk-elf sa ajunga arena.

daca s-ar seta putin si attack range-ul pentru mobii din afara arenei ar fi super (ma refer la kalima, tarkan unde mobii ataca si de la 4-5 coordonate distantza-ceea ce nu e prea normal, si iar un chin pentru bk)

Posted

astia mai hackeri pot .. incerca linistiti toate metodele de dupe.... speed hack si alte balari deastea .. si daca sunt binevoitori sa le raporteze evident :D

eu personal momentan nu am incercat dar .. sar putea sa sap putin astazi, mi se alatura careva ? :cool2:

PS: sar putea face cumva sa se poata purta spear spre exeplu care e 2 hand si in ofhand un scut ? [clase bk/mg] eu personal nu cred ca ar altera cu ceva dmg.. sau defenceul .. dar ar arata cool :D

Posted

Eu zic ca dupa lansarea oficiala a s2 adik dupa terminarea perioadei beta sa se dea rr db deoarece cei ce vor juka pe beta s2 pentru a ajuta la depsitarea bugurilor for fi in dezavantaj deoarece vor ramane in urma cu charul!Mai bn se da acum rr db asa cum este normal nu sa se copieze conturile de pe s1 pe s2 decat sa incepem sa jukam si apoi sa se dea rr db intr-un an!Stiu ca unii vor zike ca au stat 24/7 in joc ca sa ajunga in top dar ei vor putea sta si in continuare 24/7 in joc si vor fi tot primii in top deci nu au f mult de pierdut!Este doar un joc deci banuiesc ca il jukam din plakere deci daca se da akm rr db vom avea mai mult timp pana la urmatorul rr db sa ne distram!Dak se incepe un srvr nou sa se dea rr db asa cum este normal!Cu respect Ripul!

Posted

Prietene, Ripul, am facut acest subiect pentru a propune sugestii pentru serverul de s2 ! strict sugestii pentru imbunatatirea serverului, nu rr bd si alte lucruri. Asta se va hotara la momentul potrivit.

Rog pe cineva din staff sa stearga mesajul lui, si al meu (pentru ca sunt in plus).

Ideea acestui topic era sa curga toate sugestiile noastre, iar la final sa fie analizate, si care merg puse in aplicare sa fie realizate.

Posted

Prietene, Ripul, am facut acest subiect pentru a propune sugestii pentru serverul de s2 ! strict sugestii pentru imbunatatirea serverului, nu rr bd si alte lucruri. Asta se va hotara la momentul potrivit.

Rog pe cineva din staff sa stearga mesajul lui, si al meu (pentru ca sunt in plus).

Ideea acestui topic era sa curga toate sugestiile noastre, iar la final sa fie analizate, si care merg puse in aplicare sa fie realizate.

atuncea dau si o sugestie!Sa fie socer arena fiecare duminica seara pentru a ne puta distra!

Posted

Nu stiu pe unde esti sincer. Eu joc soccer pe s2 zilnic de cand sa deschis :D (profitam cat inca este 100 % mana shield si jucam doar pe goluri). Oricum nu m-am referit la sugestii de event-uri/rr bd si altele cum am spus mai sus. Dau unele exemple despre ce se discuta:

- Cat % sa fie mana shield

- Portal tarkan-arena

- Reducerea de la 100pk max pana la 20pk max.

etc.

Lucrurile care pot fi facute dupa ce e gata serverul vor fi postate atuncea (rr bd/event-uri/xp-ul/rate-ul/drop-ul s.a.). Nu vrem sa aglomeram topicul de sugestii cu lucruri inutile in perioada asta pentru ca nu se va mai intelege nimica din el. In cazul tau, nu cred ca rr bd este o prioritate in secunda asta, cum nici acel event de soccer nu este o urgenta (cu toate ca se organizeaza intre noi, fara sa fie nevoie de cineva din staff).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...