Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Guest socooooo
Posted

mai invata despre BK :))

veziti de treaba .... si invata tu ca db trecut nu mergea chestia asta acuma merge..... fi serios tu pe strada plutesti peste gropi? :bananadance2: :bananadance2:

Guest misuforu
Posted

Sunt sigur ca a mai fost abordata aceasta problema, dar eu vreau doar sa ma asigur ca nu se transforma situatia actuala intr-una permanenta...bugul de Fire Scream la Dark lord a ramas nerezolvat. Dupa aprox 10min de atack cu firescream, nu mai faci dmg mobilor doar mananca skillul stamina degeaba

Posted

mai invata despre BK :))

veziti de treaba .... si invata tu ca db trecut nu mergea chestia asta acuma merge..... fi serios tu pe strada plutesti peste gropi? :bananadance2: :bananadance2:

se vede cat de bun esti, skillul de falling slash are range 3 si te iau de la distanta, la tine asa se vede ca si cum as sarii de la distanta.

PS: fati bk si mai invata

Posted

salut am si io o problema cu dl-u am cal de lvl 50 si imi arata la +incres defens skill +14 normal ar trebui sa fie mai mare am incercat sa dau sw am iesit din joc am pus alt cal de lvl 50 de pe un alt cont si tot nu merge cei de facut este din cauza la agilitate ? am 3300 agilti ... ziceti cei de facut ca sa stiu

Posted

cateodata mai crapa si cc-ul :))

http://www.imagebam.com/image/982b8c160309888

pai nu asta se intampla in cc? se face din ce in ce mai mic spatiul? :blink:

era vb de acel "sant" si mobii de pe partea cealalalta... in mod normal partea exterioara "cade"

asta se intampla destul de des , abia acum ti s-a intamplat? iar daca esti bk , soarta ,n-ai cum sa ii omori :))

n-am patit niciodata chestia asta :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...