Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

avand in vedere ca a trecut o luna de zile de cand a inceput nebunia asta , cred ca s-a dus toata rabdarea... a ramas doar speranta

e aproape imposibil sa mai joci in conditiile astea , la orice prostie poc d/c

Guest DupeWin
Posted

se cunosc aceste probleme si se incearca remedierea lor,trebuie doar sa mai aveti putina rabdare.

nu se poate sa se faca o comanda pt golirea a tot ce ai din stash ? sa-ti stergi tot din stash si asa lasi doar itemele dupate si le stergi ...

Posted

se cunosc aceste probleme si se incearca remedierea lor,trebuie doar sa mai aveti putina rabdare.

nu se poate sa se faca o comanda pt golirea a tot ce ai din stash ? sa-ti stergi tot din stash si asa lasi doar itemele dupate si le stergi ...

cat dureaza sa se faca un script care sa golessca inventorul/stasul de iteme? muta ce se poate muta... dupaia empty stash la un clik ,

Mai nou acuma mi s-a dupat calul :crazy:

http://www.imagebam.com/image/be6b7a138430070

Posted

Nu stiu daca este chiar un bug; mai mult o eroare a jocului as zice. Dupa ce se termina Balgassul apare urmatorul text: "The statue of holy wolf has been PROTECED". Daca se poate corecta greseala v-as fi recunoscator pentru ca ma zgarie pe ochi. Merci.

Guest DupeWin
Posted

SAU MAI BINE BAGATIVA CEVA IN EL DE SERVER DE KKT CU MUGUARDU LU PESTE SI CLIKERU LU DUMNEZO , eu zic sa ne cautam alt sever ca pe asta nu mai are rost

Posted

hrs facut adineauri incerc sa il mut cica e dupe emoticon-00149-no.gif

bonus : item din store dupat http://img840.imageshack.us/img840/3042/screen070617170000.jpg

Guest smiley_real92
Posted

Am un bug vizual cand apas tasta 'c' imi apare fereastra dar flicarind..adica dispare si apare ce este acolo..statusurile.

disparut si pe cale sa dispara

De la ce ar putea fi?

Guest Carotella
Posted

iesi din joc si intra inapoi.

Guest smiley_real92
Posted

Daca ar fi doar atat :D e asa de cand joc..cel putin dupa rr db si putin timp inainte,ti-a facut si tie asa?

Posted

E de la driverul video. Jucam pe un Eee PC Mu si mergea cat de cat ok pentru o placa integrata video si am facut totusi un update la ultimul driver si a inceput sa faca asa. Sa aiba efectul asta de "fade". Cei drept ma cam everva si am dat rollback la driver si a fost ok. Incearca alte drivere.

Alta idee pe care vreau sa o dezvolt : este bug sau ce e ? In icarus se poate intra cu move de la lvl 170 nu? Mie nu mi-a mers decat pe jos si aveam lvl 176, si da aveam dino pus, aripi nu.

Guest Carotella
Posted

in icarus nu poti da move cu dino. doar cu wings :) e bug. dar pe jos poti cu dino sau wings

Posted

s-a intampla aseara ca cei din party sa ma vada ca dau rpd si sa ma intrebe daca am speed si la mine se vedea normal .. nu era vb de nici un speed. Am dat un switch si dupa s-a vazut si la ei normal. Daca o sa se mai intample o sa fac film si o sa-i pun si pe ei sa faca film .. la mine se vede normal si dau normal dar ei vad ca dau rpd.. WTF ?

Guest ToTo-Riina
Posted

Buna seara ,

se intampla cateodata cand dau move noria sa nu ma dea in safe zone .... ma teleportez ca si la //gt .

Posted

Buna seara ,

se intampla cateodata cand dau move noria sa nu ma dea in safe zone .... ma teleportez ca si la //gt .

Te teleportezi din lt3,lt7,atlans3,atlans4,sau oriunde erai pe un spot cu mobi care te misca,din aceasta cauza face asa...

Posted

Goldenii sunt buguiti... nu mai ia poizan, nu apar toti deodata atunci cand apare invazia....

Bufful de la elf Lala ramane blocat... nu mai dispare nici dupa 2 zile.

un Reboot la server ar rezolva totul -_-

Guest socooooo
Posted

un bug in cc destul de urat... bk daca da cu skill sare peste groapa........

3 printuri care sa lamureasca cea ce spun:

1. 88866849412072756201.jpg

2. 54955269638104935583.jpg

3. 20155622391496299231.jpg

sper sa se poata face ceva :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...