Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Guest NessCaffe
Posted

Am reintrat de curand in joc dupa o pauza de 1 an si jumatate si am descoperit un bless pierdut prin stash. Problema este ca nu-l pot muta niciunde din locul in care se afla, nici in alta parte in stash nici in inventory.

Cand incerc sa-l mut in da mesajul "Unable to use"

De jwl dupat nu cred ca are cum sa se puna problema pentru ca imi inchipui ca as fi avut contul blocat dupa 18 luni de stat in stash.

Ceva idei ... propuneri ?

Guest xutza
Posted

mi sa intamplat de 2 ori azi,am omorat bossu din k5 si nu a dat poarta(am dat sw inainte+ca stateam de jumatate de ora)

tre sa se inchida intai poarta pe care ai intrat in k5 ca sa se deschide poarta spre k6 cand omori boss'ul

nub

:)

:D

;;)

Posted

mi sa intamplat de 2 ori azi,am omorat bossu din k5 si nu a dat poarta(am dat sw inainte+ca stateam de jumatate de ora)

tre sa se inchida intai poarta pe care ai intrat in k5 ca sa se deschide poarta spre k6 cand omori boss'ul

nub

:)

:D

;;)

citeste ce a scris si in paranteza

Guest AddySM
Posted

Am in inventory pe caracterul Addy un Box of Heaven si Gold Medal care in momentul cand vreau sa le arunc imi spune in stanga sus This is an ilegal duplicated item. Contact a GM si imi da disconnect pe server.

Va rog sa imi rezolvati problema.

Multumesc pentru solicitudine.

Guest AddySM
Posted

Multumesc domnul Rudy, tot ai venit la mine azi cand ti-am spus ca am o problema....

Sper sa nu fiti toti adminii la fel de dezinteresati de problemele noastre...

Guest AddySM
Posted

S-a dat restart la server si am aceeasi problema...

Posted

s-a dat restart la server si am incercat sa mut de pe un cont pe altu niste gemstone.. imi zice faza cu dupe si d.c.

am facut un trade cu cineva nu putea nici cum sa imi dea jol lua d.c intr-una.

Posted

sunt in continuare probleme eu iau d/c daca ma ating de 2 jewel soul .

ma arunca afra ca sunt dupe. Nu am facut de fff mult timp trade cu jwl.

Asteptam un restart la server din nou

:tiphat:

Guest AddySM
Posted

Imi rezolva si mie cineva problema? Acum am in stash un item care imi face acelasi lucru, imi da d/c cand vreau sa-l mut.

Au trecut totusi 36 de ore si problema inca nu e rezolvata, sunt sanse?

Posted

am acceasi problema cu HRS, nu le pot muta din inventar in stash; nu sunt luate la trade ci facute de mine.

si de asemena nu pot sa dau nimic la trade ( Kalime sau jwl) iau d/c de asemenea adunate de mine nu luate la trade-uri.

o solutzie?

Posted

am acceasi problema cu HRS, nu le pot muta din inventar in stash; nu sunt luate la trade ci facute de mine.

si de asemena nu pot sa dau nimic la trade ( Kalime sau jwl) iau d/c de asemenea adunate de mine nu luate la trade-uri.

o solutzie?

itemele care le-ai in inventory vindele la magazin, pe cele din stash nu ai ce sa le faci, doar sa astepti pana le sterge....cn se ocupa de srv in zilele astea :))

Posted

Am patit si eu ceva in urma box adunate

Daca vroiam unele sa le arunc sa vad ce sare din ele luam d/c cu dedicatiile de rigoare.

Am mers sa le vand, normal ca nu le pot vinde, dar fara sa inchid le-am mutat din inventory (in alta pozitie din inventory fara sa iau d/c) si dupa acea am deschis store si am putut arunca bokurile fara sa mai iau d/c.

Ma rog poate funtioneaza si la cei care au probleme pana la rezolvare.

Guest innuendo
Posted

Am 1 jol in inventory (edit: stash) pe care daca incerc sa il mut imi apare mesajul: This is an ilegal duplicated item. Contact a GM.... si imi da disconnect de pe server. Ar fi total aiurea sa iau ban pt ca am luat jol de pe jos. Vad ca nu sunt singurul in situatia asta...

O rezolvare se poate...?

Posted

Mai rau s-a prostit serverul :))

Cand sa fac si eu un BC7 cica item duplicat =)). Ma duc arena sa fac rost de alt blood fang+7, il pun la facut apoi la scrool iar duplicate =))....tare.

14d3al5.jpg

PS. Am scapat de ele la potion girl :)

Posted

ce facem cu itemele cica "dupate" din stash care-s blocate acolo si box / medal / heart din inventory care nu pot fi vandute la shop ....? :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...