Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

Teleportul la CS nu merge... Ia cineva problema in mana?

Sau mai bine zis, mai citeste vreun admin peaici?

Si eu am patit-o pe SM ... dupa ce dai rr o sa-si revina ! :tiphat:

Posted

Si eu am patit-o pe SM ... dupa ce dai rr o sa-si revina ! :tiphat:

Eu intram in camera si nu imi mai mergea... rar de tot. Stateam si jucam "matza" la intrare in camera cu cine era acolo ca daca intram in camera nu imi mai mergea teleportul.

Posted

Eu intram in camera si nu imi mai mergea... rar de tot. Stateam si jucam "matza" la intrare in camera cu cine era acolo ca daca intram in camera nu imi mai mergea teleportul.

Mie nu-mi functiona pe serverul 2, sau imi functiona cand vroia el. :-? Dupa ce am dat rr si-a revenit ! Cred ca la un anumit numar de rr-uri intervine aceasta problema ! :-??

Eu am avut problema asta la 44-45 rr, acum am 48 si nu mi s-a mai intamplat.

Posted

ca si idee referitoare ce tine de suspendul proaspat dat :

orice urma de protectie impotriva pk-ului pe spot (asa zisa invincibilitate pe spot) este interzica ? cum a fost cazul cu duelul ?

daca da atunci Warul , phono pe spot samd. puncte ce iti dau invincibilitate pe spot cum se interepreteaza aceste puncte la sectiunea adminilor ?

daca sunt considerate idem cu duelul pe spot .

Posted

orice urma de protectie impotriva pk-ului pe spot (asa zisa invincibilitate pe spot) este interzica ? cum a fost cazul cu duelul ?

daca da atunci Warul , phono pe spot samd. puncte ce iti dau invincibilitate pe spot cum se interepreteaza aceste puncte la sectiunea adminilor ?

1.am testat , cand e guild war nu mai poti lua xp atacand insa poti sa faci lvl up intr-un party , tu sa ai guilda ta si war cu o alta guilda fantoma , cei din pt vor fi in guilda mare si vor lua xp...oricum cred ca unii s-ar prinde usor ..

2. phono pe spot. : tine doar 2h , dupa care trebuie sa te faci iar ... aici nu mi se pare nimic necurat mai ales pt ca tre sa stai si destul de mult on pt asa ceva

3. daca prin "puncte ce iti dau invincibilitate pe spot " te referi la agil peste cap cred ca se stie raspunsul

deci din pct meu de vedere doar phono e metoda legala , restul nu... pt ca scopul war-ului si al duelului e sa te bati , sa te omori nu sa abuzezi de aceste functii ale jocului doar ca sa dormi mai bine pe spot

si nu inteleg de unde atata protectie? stai on... faci printuri daca iei pk si postezi la plangeri... sa zicem ca poate eu vin si vreau sa va dau pk la toti ca asa mi s-a pus mie pata , iau suspend cat oi lua dar va las fara spot ... doar e server pvp ... sau nu?

au ajuns unii sa exploateze la maxim jocul pe toate fetele doar ca sa tina cat mai mult de spot-uri ...

Posted

Alexey nu ai facut altceva decat sa-mi explici , lucrurile pe care le-am postat mai sus (lucruri care de altfel le stiam) , ideea in sine era alta , tocmai de aceea am spus :

puncte ce iti dau invincibilitate pe spot cum se interepreteaza aceste puncte la sectiunea adminilor ?
,

cat despre phono (din punctul meu de vedere) continuitatea lui pe un spot este acelasi lucru cu duelul , guild war , sau ce ai mai pus tu acolo in plus , agility dat peste cap , tocmai deasta am si intrebat interpretarea lor la sectiunea adminilor ;

P.S. totusi e un topic pentru "BUG's Report" ; nu inteleg de ce a trebuit sa-mi raspunzi tu si sa mai arunci si un pic de flame ?

Posted

orice urma de protectie impotriva pk-ului pe spot (asa zisa invincibilitate pe spot) este interzisa ? cum a fost cazul cu duelul ?

daca da atunci Warul , phono pe spot samd. , puncte ce iti dau invincibilitate pe spot cum se interepreteaza aceste puncte la sectiunea adminilor ?

zbum :) de aia imi era foarte clar de cand s-a luat suspendul , am gresit eu forumlarea asa ca o sa o refac printr-un quote la postul anterior (am uitat sa pun o virgula acolo).

Posted

si e greu sa puneti asta in regulament? :) voi in loc sa interziceti "bugurile" astea, dati ss celor care le folosesc fara sa stie daca sunt interzise sau nu :-j de unde stiu eu ce e bug si ce nu ? de ex: toata lumea pune potiuni de HP pe Q W E dar cand faci charul doar pe Q sunt puse ... de unde stiu eu ca asta nu e exploit bug? :-? imi aduce foloase in joc, imi incarc hp-ul mai rapid nu ? cred ca nu interziceti astea din acelasi motiv pt care nici gui elite nu il blocati :) ca sa dati mai multe suspenduri :-j ca oricand, daca cineva enerveaza un admin pus sus in rank, poc se gaseste ceva kkt care nu apare in regulament dar ii dati suspend :)

credeti ca sunt primu care sta cu duel pe spot ? :-j daca nu erau atatea incidente cu pk-uri pe tot party-ul cu char de sacrificiu crede`ma ca nu era cazul sa stam

Posted

si e greu sa puneti asta in regulament? :) voi in loc sa interziceti "bugurile" astea, dati ss celor care le folosesc fara sa stie daca sunt interzise sau nu :-j de unde stiu eu ce e bug si ce nu ? de ex: toata lumea pune potiuni de HP pe Q W E dar cand faci charul doar pe Q sunt puse ... de unde stiu eu ca asta nu e exploit bug? :-? imi aduce foloase in joc, imi incarc hp-ul mai rapid nu ? cred ca nu interziceti astea din acelasi motiv pt care nici gui elite nu il blocati :) ca sa dati mai multe suspenduri :-j ca oricand, daca cineva enerveaza un admin pus sus in rank, poc se gaseste ceva kkt care nu apare in regulament dar ii dati suspend :)

credeti ca sunt primu care sta cu duel pe spot ? :-j daca nu erau atatea incidente cu pk-uri pe tot party-ul cu char de sacrificiu crede`ma ca nu era cazul sa stam

Pana acum am tot incercat sa evit conflictele astea dar.....

Gunit dar de ce atunci cand ``gaseai`` un bug nu veneai aici si spuneai : ``Bai prostiilor uitati ce am gasit eu , fac asta , asta si asta si ca prin minune sunt invincibil , e ok ce fac sau trebuie sa ma opresc ? ``. Dar voi nu ati zis nimic si ati mers pe burta.

Posted

pai de unde sa stiu eu ca e bug ? nu eu am inventat tehnica asta de a sta cu duel pe spot, ci cei din honey cand stateau pe ultimele k6 si pe ultimu kanturu 3 dar de ei nu s`a luat nimeni ca e bug, atunci era legal

Posted

pai de unde sa stiu eu ca e bug ? nu eu am inventat tehnica asta de a sta cu duel pe spot, ci cei din honey cand stateau pe ultimele k6 si pe ultimu kanturu 3 dar de ei nu s`a luat nimeni ca e bug, atunci era legal

dovezi? e usor sa arati cu degetul dar fa-o bazandu-te pe ceva nu pe vorbe goale

Posted

Teleportul la CS nu merge... Ia cineva problema in mana?

Sau mai bine zis, mai citeste vreun admin peaici?

La fel si saptamana asta...

Posted

aseara la CS nu mergea globalul pe srv 2 :whistle:

da ...ce bine ca nu a mers ca eram postat la plangeri ptr limbaj deja =))=))

teleportu merge doar in camera :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...