Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Guest L!NU
Posted

GS_CS instabil la numar mare de jucatori. Diferente mari de swell/MS/Buff chiar si DMG/Def (uneori) intre cele 2 servere. Interpreteaza altfel setarile decat GS

Pe langa astrea mai adaug - UnStern nu functioneaza deloc pe GS_CS

Posted

Buna

am si eu o problema, am vb cu Obi-Wan si mi-a spus sa postez aici.

Iata despre ce e vorba:

in ultima vreme cand vreau sa merg la eventul din Cry - Balgas- in momentul in care scriu / move crywolf ma "arunca" in Lorencia oras si imediat iau disconect.

Caracterul meu este elf.

NU FOLOSESC GUI ELITE SAU MACRO sau cum so numi clickerul minune.

Folosesc clikerul clasic (GUI), dar problema apare si cu clicker activat si cu el dezactivat. Mi se intampla cand sunt in Arena sau in Kalima 7.

Nu stiu daca trebuie sa dau mai multe detalii, daca este cazul spuneti si incerc sa aduc completari

multumesc

ha :"> , acum m-am prins ca am postat aiurea:D.

aia e; fetele sunt antitehnice.

sorry

Posted

Inca un bug interesant in BC.

-Intri in BC faci un party, iei arma pentru quest. Cand te duci la inger sa duci arma iti dispare din inventory dar secundele/minutele tot trec :lol:

Cand imi trebuia si mie choasul :P

Posted

daca mergi in CC ai un imp pe tine si esti omorat iti dispar toate impurile din inventory, dc?

nu e BUG, era si pe 97d knd erai in BC, uita`te in coltul din stanga sa vezi "Equipment changed", knd iti moare satanul dak ai altul in inventar se schimba automat

Posted

eram in kanturu2 si vroiam sa dau move kanturu3. nu facea nimic.am dat move lorencia si din lore s'o teleportat.

aveai sub 230 lvl

a spus ca a dat move lorencia, si din lorencia a dat iar move kanturu3. abea apoi s-a teleportat in kanturu3 :)

@de speed/dupe nu zice nimeni nimic? tot bug-uri/exploit-uri sunt

Posted

@de speed/dupe nu zice nimeni nimic? tot bug-uri/exploit-uri sunt

nu crezi k ceri prea multe?:)) , cine stie ceva(nu dau nume) nu zice nimic decat daca e prins, iar knd e prins sa vezi cum face pe nevinovatu si zice si ce n`a facut numai sa nu`si ia ss

Posted

Bug Iteme disparute

Doar am schimbat setul de pe mine, nu am dat sw nu am iesit din joc, dupa maxim o ora itemele nu mai erau.

itemele au disparut din stash pur si simplu.

Un set DP lk ref +9

nush cum naiba s-a intemplat

si nu bagati cartea ca imi dau contu la altii sau ceva ca nu e cazul

si itmele au disparut cand inca eram in joc deci e imposibil

Posted

BUG la SIGN !!!! azi aveam un pachet de 80 de sign am mai luat 120 cand am aruncat sa le combin a aparut un pachet de numai 59 !!!!

Am aruncat cele 59 mai tarziu jos le-am ridicat erau 34 !!!!

Pai asa pierdem toate signurile daca nu le mai putem combina !

Nu poti sa mai cumperi sign decat pachet de 255 ? Ca altfel daca iei mai putine si vrei sa le combini risti sa le pierzi pe toate !

Posted

Pana acum nu am patit asa ceva, dar sa stii ca am auzit ca se plang multi ca isi pierd signurile, parca nu imi vine sa le mai arunc jos si sa fac pachet de 255 :(

Guest GoodSpeed
Posted

Am si eu o problema,cand dau sa chimb characterul sau sa schimb serverul ma scoate afara din joc !Ce trebuie sa fac?

Posted

Golden bug Atlans:

http://img508.imageshack.us/img508/2434/bug111310370001.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/4973/bug111310380002.jpg

Nu primea dmg de nicio culoare... dupa cateva minute a disparut in valuri. Pufff !

Posted

Teleportul la CS nu merge... Ia cineva problema in mana?

Sau mai bine zis, mai citeste vreun admin peaici?

Posted

Teleportul la CS nu merge... Ia cineva problema in mana?

Sau mai bine zis, mai citeste vreun admin peaici?

Aceeasi probleba... pe admini ii doare undeva

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...