Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ija4ok

BUG's Report S2

Recommended Posts

Posted

Si daca nu era regula asta, in tarcul de BK merge FS fara probleme? (intrebare retorica) Nu au legatura una cu alta. Problema cu FSul se investigheaza. ;)

retorica sau nu, eu sunt de parere ca atunci cand se repara FS-ul sa fie introdusa regula asta pt ca, fiind nevoit sa dai sw din 30 in 30 minute sa-ti mearga fs-ul, e cam greu sa ti un tarc ^_^

P.S. cu summonul ce se aude, acum vine cs-ul si iar o sa se simta lipsa lui.

Posted

aici are dreptate, atata vreme cat FS nu merge decat 10 min sau si mai putin cateodata si dau sw dupa sw sa l fac sa mearga eu nu pot sa tin spot. mai ales in contitia in care mobii acu ma ataca din afara imaginii imi este imposibil sa tin singur un spot cu lantu, trebuie FS care inca nu merge.

Posted

nush daca a mai fost postat acest bug, nam avut rabdarea sa ma uit in tot topicul,

am incercat sa intru in icarus cu dino si nu merge deloc cu warp

singurul mod in care am reusit sa intru este prin lt7

Posted

Odata un JOH bagat intr-un item, nu-l mai poti muta de pe cont. Nici dat la trade, nici in store.

Asa e de la versiune sau e bug?

Posted

asa e pe toate versiunile :D itemele cu yellow opts nu le poti scoate de pe cont ^_^

nici vinde (cred)

nici baga la goblin

BUG:

cad iteme 380 exe la balgass... era vb ca se fac doar in castel ...

lui CanC3L i`au picat boots DK exe+mana :)

Posted

Nu stiu daca sa mai postat acest bug... daca a mai facut`o cineva nu ma injurati :P

In arena la Fire Golem in tarcul 15 55, la intrarea in tarc am folosit skill-ul Teleport Ally la 2 membri din party sa`i re`aduc in tarc la care m`am trezit instant in Lorencia.. eu si un membru din party

Posted

Odata un JOH bagat intr-un item, nu-l mai poti muta de pe cont. Nici dat la trade, nici in store.

Asa e de la versiune sau e bug?

asa trb sa fie :P

Posted

Nu stiu daca sa mai postat acest bug... daca a mai facut`o cineva nu ma injurati :P

In arena la Fire Golem in tarcul 15 55, la intrarea in tarc am folosit skill-ul Teleport Ally la 2 membri din party sa`i re`aduc in tarc la care m`am trezit instant in Lorencia.. eu si un membru din party

ai intrat in bug-u de la poarta tarcului :rofl2: la fel era si pe s1,doar ca acolo era mai des

Posted

am si eu o problema :( ma plimbam cu Sm prin arena la spoturi si deodata m-a scos din joc, am incercat de cateva ori sa intru dar cand selectez caracterul si cand imi apare arena iar ma scoate, pe acelasi cont mai am 3 caractere la care nu imi face asa :( e un bug sau ce? si eventual daca poate un admin sa imi mute SM-ul in alta parte :( Nick-ul sm-ului e DRMBoy

Nu stiu daca ati facut voi ceva sau nu dar si-a revenit, ms

Posted

@DRMBoy do this:

Black Hole BUG

Solutii:

1) Incercati sa intrati cu alt char, luati ceva din stash, plimbati-va putin prin harta cu el, apoi switch. Incercati de cateva ori. Daca acest lucru nu merge, incercati pct. 2)

2) Intrati pe alt caracter, jucati-va cateva minute si scrieti

/1//move noria

Intrati pe caracterul cu problema si dati cat de repede puteti Alt+1. Incercati acest lucru pana reusiti.

? Margelatul

p.s. se rezolva ceva? <_<

asa e pe toate versiunile :D itemele cu yellow opts nu le poti scoate de pe cont ^_^

nici vinde (cred)

nici baga la goblin

BUG:

cad iteme 380 exe la balgass... era vb ca se fac doar in castel ...

lui CanC3L i`au picat boots DK exe+mana :)

Posted

Am si eu o problema.Nu pot da click dreapta pe invitatie de CC sau BC...nu se intampla nimic.

Merge...da mai rar.

BC-ul e deschis,ma duc la inger in davias,dau click pe el si...nimic.

tre sa fii commoner sa intri in CC/BC/DS 8-|

Posted

pentru ca nu exista asa ceva,nu are legatura fenriru cu infinity arrow :)

Nu pe S2, dar de la S3 in sus nu ti se mai consuma sagetile daca stai pe fenrir :beer:

Posted

dupa ce a inceput CC6 si am omorat cativa mobi m-a teleportat undeva in stanga deviasului iar caracterul s-a plimbat pana a ajuns in centrul orasului

de murit nu prea avea cum sa mor iar de cazut nici atat pentru ca nu mi-a aratat cum cadeam in gol cum ar fi fost normal pur si simplu m-a teleportat undeva devias

p.s. mai sunt cativa care au fost cu mine in acel cc si au patit la fel

Posted

dupa ce a inceput CC6 si am omorat cativa mobi m-a teleportat undeva in stanga deviasului iar caracterul s-a plimbat pana a ajuns in centrul orasului

de murit nu prea avea cum sa mor iar de cazut nici atat pentru ca nu mi-a aratat cum cadeam in gol cum ar fi fost normal pur si simplu m-a teleportat undeva devias

p.s. mai sunt cativa care au fost cu mine in acel cc si au patit la fel

de la mine ...

am reparat ceva la srv si am uitat ca era CC-ul in momentul ala :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...