Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

d/c pt extern

Recommended Posts

Posted

Am observat ca mai nou, noi cei care jucam di extern(nu din Romania)luam d/c,apare un lag si luam d/c,mai am colegi de guild care nu joaca din rom.si ei iau d/c.Se poate afla motivul? :comp2:

Posted

Distanta, e evident. Cu cat sunteti mai indepartati de "serverul mama", cu atat primiti "informatiile" mai greu.

bunny distanta asta a fost mereu si totus a mers bine,acuma de cateva zile cam exagerat de des luam d/c. :comp2:

Posted

Incepe conexiunea sa fie cat mai slaba, ori tu catre server, ori serverul catre tine. Una din doua, sau poate ambele chiar. Conexiunea e constanta sau oscilieaza?

Posted

Incepe conexiunea sa fie cat mai slaba, ori tu catre server, ori serverul catre tine. Una din doua, sau poate ambele chiar. Conexiunea e constanta sau oscilieaza?

Joc din Italia si colegul meu din guild joaca din Spania care este +1500km de mine si luam d/c impreuna si cum vad si alti de pe serv au aceasta problema.Posibil sa fie conexiunea voastra mai slaba? daca da , nu se poate face ceva?

Posted

E de duar de la netul pe care-l ai tu :) "serverul mama" n-are nici un fel de implicatie in dc-urile pe care le iei tu ... stiu multi care joaca din it , am jucat si eu n-am avut prb niciodata :tiphat:

Posted

Cum adica sa oscileze conexiunea ? Poate doar timpul de raspuns si largimea de banda sa oscileze. Conexiunea poate fi pe modem, cablemodem, VPN, tcp-ip.... (bla bla tipuri de conexiuni) samd. Care nu are cum sa oscileze. Scuze ca ma bag neintrebat. Incearca sa-i cauti calculatorul de addware , spyware si sa nu faci alte activitati alternative care folosesc banda de net, cat joci. Un tracert ar ajuta sa vezi in ce nod ai latency mai mare :) inca odata scuze ca vorbesc neintrebat. :hug:

Posted

Cum adica sa oscileze conexiunea ? Poate doar timpul de raspuns si largimea de banda sa oscileze. Conexiunea poate fi pe modem, cablemodem, VPN, tcp-ip.... (bla bla tipuri de conexiuni) samd. Care nu are cum sa oscileze. Scuze ca ma bag neintrebat. Incearca sa-i cauti calculatorul de addware , spyware si sa nu faci alte activitati alternative care folosesc banda de net, cat joci. Un tracert ar ajuta sa vezi in ce nod ai latency mai mare :) inca odata scuze ca vorbesc neintrebat. :hug:

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, mai multe pareri cu atat mai bine. Cand am spus "a oscila" m-am referit la ping-ul propiu-zis, daca pachetele lui sunt constante sau viceversa.

Posted

si eu joc din italia iau d/c in prostie imi pare un lag si d/c

pe 97 d am jucat tot din italia timp de un an si nam luat d/c/ dece doar pe s1?????simi cade forumul si jocul atata google restu merge... doar ce apartine de linkmania nu intaleg..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...