Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

7g_tronic

EMASS - Expansion Mu Alliance SchutzStaffel

Recommended Posts

Posted

de azi ma las de aripi...

dupa peste 50 de bucati facute... NICI macar 1 aripa NU a picat de SM cu lk ignore.

in schimb am la aripi cu opt de nu mai am loc de ele...le am pus la vanzare , scap de ele si nu mai fac aripi... nu se merita... ca sa nu mai spun de rata de succes la jol , soul si bless care mia mancat sufletu

item fara LK nu a depasit +8 dupa peste 40 de jwl in el....

item cu LK a picat de 4 ori la +9

item cu lk +9 NU a depasit niciodata ADD +8

consider ca jol , jwl sunt doar la misto si doar ca sa manance nervi.... am dat cu pumnu in masa si am trantit tastatura pana i s au rupt piciorusele... NU se merita... serverul e setat F prost si cu asta basta.

hai sus cu guilda !!!!

PS: am furat pagina

Guest violetta
Posted

keta calmeaza-te ca faci riduri :D mai bine gasesti pe cineva de la care s ale cumperi:P poate are persoana respectiva mai mult noroc :)

P.S. HAI CU RR-ULLLLLLLLLLLLL

:wav::wav::wav::wav::wav::wav::wav::wav:

Guest violetta
Posted

ms yu :*:*:*:*:*:*:* acum te ajung din urma:P spor la lvl

Guest violetta
Posted

neatza keta spor la lvl :*:*:*

Posted

gg vio :hello:

@keta eu d-aia de cand sunt pe s1 am facut doar 1 singura aripa lvl2.. si aia mi-a iesit de sm cu ignore :rofl1:

cand te faci mai mare si o sa te duci la invazii la +5 si iti pica iteme nasoale dar cu add.. o sa iti mai revina cheful de aripi ca alea dau 80-90% la +4..+5 :P

Guest AlinBig
Posted

Seara all si numai bine

Spor la lvl daca sunteti afk si somn usor

vio in ce consta sedinta de pe 14?daca e ceva pm cand ma gasesti on sau discutam aici pe forum,ok?

numai bine si spor :beer:

Guilda emass :cool2:

Alianta anime :cool2:

Posted

gg vio :hello:

@keta eu d-aia de cand sunt pe s1 am facut doar 1 singura aripa lvl2.. si aia mi-a iesit de sm cu ignore :rofl1:

cand te faci mai mare si o sa te duci la invazii la +5 si iti pica iteme nasoale dar cu add.. o sa iti mai revina cheful de aripi ca alea dau 80-90% la +4..+5 :P

lol... itemele FARA lk au valoare 0 pentru ca e aproape imposibil sa le faci +9 ca sa ai sansa 90% la aripi.

prefer tot timpul un item de 2 bani cu lk in care sa bag 2 jol si 9 jwl... macar am o sansa reala sa il fac +9

Posted

lol... itemele FARA lk au valoare 0 pentru ca e aproape imposibil sa le faci +9 ca sa ai sansa 90% la aripi.

prefer tot timpul un item de 2 bani cu lk in care sa bag 2 jol si 9 jwl... macar am o sansa reala sa il fac +9

trust me hombre.. itemele din bok+5 iti dau 90% success rate la +4-..+5..+6 in functie de add si opt

incearca si vei vedea ;)

Guest violetta
Posted

Neatza guild, ce mai faceti? spor la lvl :*:*:* :wav:

Posted

trust me hombre.. itemele din bok+5 iti dau 90% success rate la +4-..+5..+6 in functie de add si opt

incearca si vei vedea ;)

trust me muchaco , un item din bok +5 costa mult , pica greu mai ales pentru ca de exemplu se omoara f greu monstrii +5. cu item de 2 bani la +8 si cu add 8 iei 90 % sansa DACA ai aripile lvl 1 cu add.

neata all

Guest DirectShiftGearbox
Posted

Sal all

Ce mai faceti?

neata , uite eu frec za menta si astept sa ninga sa ma duc cu saniuta :)

Guest DirectShiftGearbox
Posted

Neatza guild spor la lvl

neata master , long time no see.... nu mai joci?

Guest violetta
Posted

Ba da mai joc dar nu am fost in craiova :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...