Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

De ce e setat jocul asa prost ?

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Sunt Old_Bk, ok, de ce e setatasa prost jocul cand e vorba de o lupta intre sm si bk ?

Adica un full energy sm a dmg 30-40k maxim

Eu dau 100-120k momentan

Daca da in mine JackDaniel care are dmg undeva la 120-150k , imi iau vreo 15k

Daca da un sm cu full energy in mine imi iau intre 36k - 50k

Si am 16k agility..ca BK

Intrebare? Cum vine asta ? Adica am dmg de 3 ori mai mult in mine ? Cand un sm defapt are dmg de 3 ori mai mic ca mine ?

pe 97d daca aveai 10k agility ca bk nu reusea un sm cu full energy sa te omoare pentru ca dadea maxim 3-4k

---------------

Am facut ieri proba, am rugat-o pe Rashta sa dea in mine o data (fara sa am duel cu ia), si mi-a dat 40k, am cazut de pe scaun....

Apoi am rugat pe Knavish sa dea in mine, maxim 10k imi da, si 32k cu combo. Un sm cu full energy da un fel de 'mega combo' la foc automat o_0 ? Cum dracu vine asta ?

Daca fac duel cu Rashta nu am nici o sansa... da de 10 ori in mine pana sa ma apropii de ia si ma omoara. La 16k agility trebuia maxim maxim sa iau 5k, daca un bk cu dmg atata de mare da 10k.

---------------

Dragosh regleaza dmg-ul.. ce naiba..Mai bine faceam sm si dadeam rr-uri repede, da am facut bk si acuma iau bataie de la un sm. :|

+ Alt argument: Q-Sadi da in mobi maxim 40k , daca da in mine da peste 40k. Pe intelesul tuturor sunt mai slab decat orice mob din mu cand ma ataca un sm. Doar la sm e problema/bugul asta . Am inpresia ca nu tine deloc cont de defense. Si daca dau setu jos tot atata imi da dmg, uite acum am testat (LK dsr ).

Iar intr-un mg de 16k agility da mult mai putin decat in mine .

Guest N-am pleaca
Posted

deci la PVP :

SM > BK +40k dmg

BK > BK 10-15k dmg

PVM :

BK > mob +100k dmg

SM > mob 40k dmg

cum pana mea vine asta?

Posted

eu n`am intalnit probleme :-?

la knavish probabil ca i s`a rr dmg cand a dat in tine

daca i se rr-ia dmg-ul automat din urmatorul fury old ar fi fost pe spate :)

@old asta e si ideea. jocul e setat foarte bine cum e acuma in ceea ce priveste hp-ul bk-ului (ca am vazut ca toata lumea are ceva de obiectat in privinta asta)

bk-ul are hp imens, dar ii scade dmg-ul considerabil la duel

sm-ul/mg-ul au hp mic, dar le creste considerabil dmg-ul la duel

prin urmare caracterele sunt echilibrate (asta in ciuda necunoscatorilor care comenteaza aiurea)

@in curand o sa ajungeti la vorbele mele: bk-ul la PvP si-o ia foarte frumos de la un sm care stie sa joace. la duel bk vs. sm charurile sunt perfect echilibrate - invinge cel care stie sa joace cel mai bine.

Guest N-am pleaca
Posted

si incep povestile cu PVP si cum sa te duelezi...

Frateeeeeee,eu cand jucam mu acum cinspe ani,faceam war cu cinspe mii de insi si le rupeam mufele,aveam cele mai smechere seturi si arme din intreaga galaxie.

Omul a constatat ceva,a testat si el...Acum asteapta un raspuns din partea unui moderator care se pricepe si are habar de ce se intampla.

Posted

Cred ca e vorba de speed. Speed-ul (agilitatea) mareste damage-ul la atac (nu doar "rata de succes a damage-ului"). Ce speed are un sm full si ce speed are un bk full? Zic si eu, dar asta cred ca e singura explicatie, singurul motiv la care bk-ul are de suferit -> speed-ul.

Eu la 20k+ energy si 13k agility ii faceam un damage de 300~1500 damage lui rhazek, un sm cu ~24k agility si energy de 10~12k. El imi facea aproape acelasi damage, avand ocazia sa dau q, si aveam doar un hp de 2800. Daca aveam acelasi agility, nu ii dadeam damage mai mare?

Nu cred ca e ceva de rezolvat. Daca a fost ceva pe 97d (oarecum o situatie echilibrata era: sm-ul full mana shield, bk-ul un damage foarte mare) nu inseamna ca si pe S1 trebuie sa fie.

Logica imi spune asa:

97d = 97d

S1 = S1

Practic, v-ati invatat de pe 97d ca bk-ul sa taie si sa spanzure tot ce prinde (si dadea reset in acelasi timp ca sm-ul sau mg-ul). Acum cand s-au egalat lucrurile, vi se pare ceva anormal :blink: ?

Posted

Cred ca e vorba de speed. Speed-ul (agilitatea) mareste damage-ul la atac (nu doar "rata de succes a damage-ului"). Ce speed are un sm full si ce speed are un bk full? Zic si eu, dar asta cred ca e singura explicatie, singurul motiv la care bk-ul are de suferit -> speed-ul.

Eu la 20k+ energy si 13k agility ii faceam un damage de 300~1500 damage lui rhazek, un sm cu ~24k agility si energy de 10~12k. El imi facea aproape acelasi damage, avand ocazia sa dau q, si aveam doar un hp de 2800. Daca aveam acelasi agility, nu ii dadeam damage mai mare?

la bk parca agility ii marea doar stamina/attack speed si defense nu si rata de suces ca skill damage nu creste daca bagi agi mult....numai daca pui ene creste rata aia (skill damage)

Posted

La orice rasa ca sa nu mai dai miss si sa dai mai mult cu critical sau damage mai mare trebuie sa bagi agility. Sau s-au schimbat lucrurile in ultimul timp si atunci cand bag agility nu mai dau miss pentru ca e o iluzie optica :)?

Posted

421.    Old_Bk    Blade Knight    364(24)    1423127637     13208     16145     5003     20000

13k str si 20k ene :blink: ai prea mult ene .... daca era invers dadeai dmg cu mult mai mare degeaba ai skill damage daca nu ai str.....la bk str trebuie sa fie de 2x/3x cat ene ca sa prinzi dmg mare.

Posted

421.    Old_Bk    Blade Knight    364(24)    1423127637     13208     16145     5003     20000
[/code]

13k str si 20k ene :blink: ai prea mult ene .... daca era invers dadeai dmg cu mult mai mare degeaba ai skill damage daca nu ai str.....la bk str trebuie sa fie de 2x/3x cat ene ca sa prinzi dmg mare.

Intr-o oarecare masura, aprob, desi sunt || cu S1. Initial str-ul ar trebui egal/2x sau mai mare decat energy, nu faci nimic cu full energy si str jumatate. Iar agility conteaza foarte putin la dmg in cazul de fata, iarasi depinzand de str.

Cu alte cuvinte nu e jocu setat prost, ci ai crescut tu bk-ul prost.

Nu stiu daca mai joaca twister, el se pricepea la astfel de "calcule". :)

Guest kreeper
Posted

Bunny si cei de mai sus , care nu au inteles. Nu am spus ca dau eu dmg !!, eu testam defensul nu dmg-ul meu!

O fi Hp-ul imens la bk dar de ce un bk ca JackDaniel sau Knavish care si-au bagat bine punctele de dmg dau dmg mic in mine, si de ce un sm care ar trebui sa dea dmg ff mic da culmea de 3 ori mai mult. o_0 ?

Repet, pentru cei ce nu inteleg din prima , eu in acest test nu atac pe nimeni ! Doar stau sa vad cat dmg primesc.

Posted

Daca nu mai e ca pe 97d asta nu inseamna ca e setat prost. BK are hp mare, dar primeste si dmg mai mare, sm are hp mic, dar ajutandu-se de MS primeste damage mai mic. Fiecare caracter cu avantajele si dezavantajele lui.

A scris si boom mai sus, nu e vorba doar de caracter, trebuie sa stii sa si joci.

Tu ai ales la duel contra sm un set cu lk dsr, asta zice tot.

Guest N-am pleaca
Posted

hai ca incercam maine niste combinatii, sm vs sm , bk vs sm , bk vs bk . doar la def . Ce a vrut old sa evidentieze : sm da dmg mai mare intr-un bk , decat un bk in bk , la duel.

Posted

hai ca incercam maine niste combinatii, sm vs sm , bk vs sm , bk vs bk . doar la def . Ce a vrut old sa evidentieze : sm da dmg mai mare intr-un bk , decat un bk in bk , la duel.

pai si nu asa e normal sa fie? cel putin la duel sa fie lucrurile echilibrate.

la duel bk full contra sm full:

bk-ul isi da sweal(face nush cat hpu), sm-ul isi da mana(ramane cu 32 k hp, dar oponentul are sanse mari sa dea miss foarte des).

dupa cum spui tu bk da 10k damage, deci trebuie sa dea 3-4 lovituri ca sa omoare sm-ul.

sm-ul spui ca da 30-40 k, dar cum hp-ul bk-ului e mare cred ca da de 4 sau de mai multe ori pana sa-l omoare.

rezulta ca intervine ceea ce ar trebui: alegerea optiunilor seturilor si tehnica la duel.

spui ca sm-ul da de 10 ori in tine pana sa te apropii de el(foarte posibil sa fie asa daca sm-ul stie ce face), dar am intalnit pe 97d si playeri cu bk care stiau sa se bata cu smu(anticipau pozitia unde ieseam din teleport si plecau direct acolo si ma tranteau). deci mai fa dueluri cu sm si incearca sa anticipezi unde iese din teleport. daca iti reuseste asta nu cred ca vei avea oponent din rasa sm.

Guest kreeper
Posted

Ma voi stiti sa cititi bine sau nu ?Pana acum doar unu singur a inceles (N-am pleaca) restu nu.

Pentru ce dumnezeu sa pun altset decat unu cu lk dsr ? Vreau sa vad ce dmg imi da nu sa vad cat dmg mai ramane dupa ce il filtrez cu un dd , ce e asa greu de priceput ?

Intrebarea de baza era , de ce un sm da intrun bk dmg mai mare decat alt bk.

Haa sa va dau un alt exemplu ca vad ca nu sunteti in stare sa pricepeti.

Testu e fara Duel !!!!

JackDaniel (BK) vs eu , primesc 15k dmg.

Rashta (SM) vs eu , primesc 44k dmg

MG Full energy vs eu, primesc 15k dmg

DL full, primesc 30-40k dmg

Concluzie, inpotriva unui bk SM-ul da cel mai mare dmg, cand trebuia sa dea DL-ul si BK-ul. Aici e problema , uite ce dmg scoate sm-ul. Sweel nu il am doar cand ma bat cu un sm, sweelul il am si cand ma bat cu un mg, sau dl, sau bk. Toate caracterele inafara de SM au dmg-ul bine setat inpotriva unui bk. Am pus pe mine set cu DD si culmea tot 44k dmg iau, nici macar nu imi aplica DD-ul ! :|:|. MA ati priceput ??

test2

Rashta (SM) vs MG cu acelasi defense ca si mine = 15-17 K

Eu ar fi trebuit sa iau acelasi dmg ca si mg-ul daca am acelasi defense ? Nu e logic ? SM-ul da dmg mic in orice alt caracter, doar in BK e "bug" si da dmg urias.. In concluzie daca folosim faza cu "are sweel" bine, dar un sm,mg,bk,dl de ce da dmg mic in mine ?

Vi se pare corect ? Vreti si poze sau ma credeti pe cuvant ?

Guest N-am pleaca
Posted

aaa si inca ceva ,combo-ul ignora ms-ul,asa tin minte :D

oricum e tare ciudat.

Posted

Bunny si cei de mai sus , care nu au inteles. Nu am spus ca dau eu dmg !!, eu testam defensul nu dmg-ul meu!

O fi Hp-ul imens la bk dar de ce un bk ca JackDaniel sau Knavish care si-au bagat bine punctele de dmg dau dmg mic in mine, si de ce un sm care ar trebui sa dea dmg ff mic da culmea de 3 ori mai mult. o_0 ?

Repet, pentru cei ce nu inteleg din prima , eu in acest test nu atac pe nimeni ! Doar stau sa vad cat dmg primesc.

Cum ziceam... speed-ul cred ca face diferenta la damage.

Posted

pai si nu asa e normal sa fie? cel putin la duel sa fie lucrurile echilibrate.

la duel bk full contra sm full:

bk-ul isi da sweal(face nush cat hpu), sm-ul isi da mana(ramane cu 32 k hp, dar oponentul are sanse mari sa dea miss foarte des).

dupa cum spui tu bk da 10k damage, deci trebuie sa dea 3-4 lovituri ca sa omoare sm-ul.

sm-ul spui ca da 30-40 k, dar cum hp-ul bk-ului e mare cred ca da de 4 sau de mai multe ori pana sa-l omoare.

rezulta ca intervine ceea ce ar trebui: alegerea optiunilor seturilor si tehnica la duel.

spui ca sm-ul da de 10 ori in tine pana sa te apropii de el(foarte posibil sa fie asa daca sm-ul stie ce face), dar am intalnit pe 97d si playeri cu bk care stiau sa se bata cu smu(anticipau pozitia unde ieseam din teleport si plecau direct acolo si ma tranteau). deci mai fa dueluri cu sm si incearca sa anticipezi unde iese din teleport. daca iti reuseste asta nu cred ca vei avea oponent din rasa sm.

trebuie sa te contrazic putin .. SM la full stats nu are 32khp are undeva la 70k, data viitoare informeazate mai ghini .. si servu e bine cum e configurat acum .. Old sunt sigur ca , cand vei fi full stats adica 32700 agil iti vei da seama ca .. te inseli inprivina dmg de la bk :crazy:

Posted

Daca nu mai e ca pe 97d asta nu inseamna ca e setat prost. BK are hp mare, dar primeste si dmg mai mare, sm are hp mic, dar ajutandu-se de MS primeste damage mai mic. Fiecare caracter cu avantajele si dezavantajele lui.

A scris si boom mai sus, nu e vorba doar de caracter, trebuie sa stii sa si joci.

tot vb-ti de bk si sm si va plangeti atata , nu stiti sa faceti altceva...dar a-ti incercat sa jucati pe mg? sa va vad atuncea ce ziceti ;)

Posted

1 vs. 1

bk 32700 vit 32700 ene +set +ref sta lejer in fata unui sm full care daca da in bk moare din ref :)

asta e valabil pe toate versiunile la pvp(nu si la cs) , bk-ul in general pe toate versiunile e acelash:

dmg nr2 dupa dl

deff nr 1

vit nr 1

duel=10-0 cu orice caracter.(in general) , astea toate pot fi modificate de administrator.

(in general) agg=speed+atack succ rate[nu si dmg] , agg=dmg doar la elf.

Intr-o oarecare masura, aprob, desi sunt || cu S1. Initial str-ul ar trebui egal/2x sau mai mare decat energy, nu faci nimic cu full energy si str jumatate. Iar agility conteaza foarte putin la dmg in cazul de fata, iarasi depinzand de str.

Cu alte cuvinte nu e jocu setat prost, ci ai crescut tu bk-ul prost.

fiecare atributie are avantajele ei:

str=100% dmg+ skill dmg

agg=deff+succ atack rate+speed

vit=hp

ene=sweal+stamina+skill dmg

Cu cat e mai mare DMG-ul , cu atat e mai bun skill DMG-ul (aici pe serveru asta e foarte bine facut bk`ul , skill dmg-ul e exact ca si manashild iti arata cat % ai , dar depinde de administrator cum il seteaza din baza de date (10%,20%,100%) cu cat e mai mare cu atat creste valoare (energy-ului) , cu cat e mai mic cu atat creste valoare (str-ului), si aici pe s1 e foarte mare.

Da. Bk-ul are Hp mare si Deff mare(cel mai mare in general) , sm-ul are deff mediu si dmg mediu(putin mai mare ca mg`ul[folosind skilurile de energy] la fullstats),dar astea toate tin de aprecierea administratorului si de voi normal ca doar nu joaca dragosh si trupa(moderatorii) pe server ca sa decida ei pentru voi , chiar daca au ultimul cuvant.Aici vine partea voastra cand veti decide cum vreti sa "arate" serverul pe care il jucati ... sa fie cum sunt celelalte sau sa il faceti mai "special" .

Ar trebui sa aveti mare grija cum si ce modificati (in cazul in care nu va fi un rr db) , pentru ca sunt unii care au facut un status de season1 , iar modificarile aduse de season2 sunt prea mari.

ex:

mi`am facut un bk pentru cs vit+energy , e crescut dupa modelul season1(sa creasca si sa reziste dupa "posibilitati"[ma refer la timpul de joc]), trecand de la s1 la s2 el va fi degeaba , munca mea depusa va fi degeaba(era greu si asa sa bag punctele in asa fel incat sa ma tin de cei care joaca 24/24 iar cu modificarile aduse va fi imposibil chiar daca voi continua sa joc24/24 ...(nu ca ati da un scuipat astia care nu jucati ) , dar votul final in ceea ce priveste rrdb sper ca va fi al celor care au muncit nu al celor care au privit jocul :) .

Un rrdb e prematur exact cum spuneati si voi , dar si astfel de schimbari sunt premature.(putin off ca sa nu deschid alt topic desi toate se leaga intre ele).pa

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...