Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ioanagym

Idee

Recommended Posts

Posted

S-ar putea face o statistica saptamanala unde sa votam cine castiga castelul,sau daca e pastrat de echipa care e in posesie actuala...spun asta deoarece vad aceleasi chestii pe site, e o idee pur personala nu trebuie sa ma sustineti,injurati:)

Posted

Cum adica sa votati cine castiga castelul? :-?? Eu stiam ca va bateti in fiecare sambata cate 2h de va suna apa in cap pentru a stii cine il castiga :))

Posted

S-ar putea face o statistica saptamanala unde sa votam cine castiga castelul,sau daca e pastrat de echipa care e in posesie actuala...spun asta deoarece vad aceleasi chestii pe site, e o idee pur personala nu trebuie sa ma sustineti,injurati:)

#-o =)) =)) =)) =)) =))

Posted

Exista deja un topic in care posteaza alianta castigatoare, click aici, iar o statistica facuta de Gunit este aici

Cum adica sa votati cine castiga castelul? :-?? Eu stiam ca va bateti in fiecare sambata cate 2h de va suna apa in cap pentru a stii cine il castiga :))

Se trage la sorti castelul iar ce alianta are noroc il castiga :> .

Cred ca a vrut sa spuna o statistica pe site-ul linkmania.ro/s1 ? Un mic exemplu linkmania.ro/s1/cs/index.php. Ideea mi se pare ok, dar cine crezi ca o sa iti editeze saptamanal ? Daca te referi la o statistica pe forum, a postat gunit in hall of fame castle siege.

Posted

Sa referit ..sa facem un topic ..in care sa se parieze .. cine castiga saptamana asta.. etc etc .. si are dreptate ioana .. sa mai animam un pic forumul .. parca prea liniste pe aici :duh:

dar voi nu stiti altceva decat sa va dati unu mai desptept ca altu .. #-o

Posted

Sa referit ..sa facem un topic ..in care sa se parieze .. cine castiga saptamana asta.. etc etc .. si are dreptate ioana .. sa mai animam un pic forumul .. parca prea liniste pe aici :duh:

Daca tu intelegi "a paria" din cele spuse de ea atuncea inseamna ca sa schimbat total vocabularul lb romane. Oricum este un event, sa vedem daca cineva din staff este dispus sa isi dedice timp si pentru asta. Pana ia bok/jvl/etc. de la respectivi, parca a mai facut ija ceva in genul (parilink).

Sunt pro la idee, este destul de interesanta.

Posted

Cafeniul ma refeream la parerile celor care nu participa... echipelor mai mici... sa voteze gen HHunterz 70%

HONEY 20% Ang3lik 10% un fel de chestionar :P

Posted

Sa inteleg ca nu e nimic de pariat ? :tiphat: OK, acuma am inteles in sfarsit la ce te referi.

Nu vreau sa comentez, ii las pe restul sa isi dea "cu subsemnatul".

Posted

Eu zic ca s-a ajuns prea departe cu democratia asta.. :-?

Adriantze de acord cu tine referitor la ?animarea? forumului..dar nu cu inutilitati sau cu topicuri create doar din pricina de a ne baga si noi in seama :P

Forumul poate fi dinamic prin creacrea unor topicuri interesante,in care se aibe loc dezbateri de idei..sa fi interesat sa il urmaresti si intereant ca subiect.

Stiu ca puteti mai mult :)

:tiphat:

Posted

Cafeniul ma refeream la parerile celor care nu participa... echipelor mai mici... sa voteze gen HHunterz 70% (30%)

HONEY 20% Ang3lik 10% (50%)un fel de chestionar :P

Poate vroiai sa spui asa ....=))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...